- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.481
uuuww ni didiiii
bnm uzun ama bide cok kuru suya girdikce daha kötü oluyokorkmayın bitli değilim sade yıkamak ve taramak büyük sorun
Yoh ben salıveriyomben normalde de sacım toplu yıkanırım kız siz salıyonuz muönce sacımı yıkayıp sonra kremleyip topuz yapıyorum yoksa dolanıyo orama burama sinir oluyorum
onu bunu bırakta sen kaçsınbugün çarşamba 2 gün kaldı
Bi ortamiz yok yani ya diyet time ya yemek timeebende öyleyim başladım mı duramıyom o yüzden uzak durmaya calışıyomama şu an cnm öyle tatlı cekiyo ki inşallah yemekte cıkmaz
Uzunmu benim saclarim popomun ustundeeee neydeeek bitlenekmi
bnm uzun ama bide cok kuru suya girdikce daha kötü oluyokorkmayın bitli değilim sade yıkamak ve taramak büyük sorun
İyyimGeldimm kuzusummmm napiyosunnnn
Noldu bakiyorum gozlerin acildiuuuww ni didiiiihergün mü hemide bn yıkarım gocam tarar
Kizimla disari ciktk beni boyle yaptiİyyimyimemi yidim cay iciyom sen napiyosun
Taramak kurutmak isgenceeeeUzunmu benim saclarim popomun ustundeeee neydeeek bitlenekmi
O saclari kisin kurutmaaaakmecburrrrr
tartılmadım kuzum hergün tartılmıyorum .... geçen hafta 71,50 düm parte -700 istiyo 70,70 gibi bir hedefim var bugün ve yarın sıkı uygulayacam geçen hafta yaptığım gibi sabah tek fark 1 dilim ekmek olcakben normalde de sacım toplu yıkanırım kız siz salıyonuz muönce sacımı yıkayıp sonra kremleyip topuz yapıyorum yoksa dolanıyo orama burama sinir oluyorum
onu bunu bırakta sen kaçsınbugün çarşamba 2 gün kaldı
Ay taramadan olur muahahahhaha bitliay bit diyince kaşınmaya başlıyom benimkilerde kuru ya çok yves rocherdan saç sirkesi aldım hiç kullanamaıdm unutuyorum unutmazsam bu akşam denicem kuzeniminde benim 3 4 katı kadar gür kıvırcık bide oda hep yıkanıyo ama saçını sadece özel günlerde tarıyo yıkanıp cıkıyo
sesli güldüm resmen
Civciv iş basinda yaniKizimla disari ciktk beni boyle yaptio simdi uyusada kahve icsem diye bekliyorum
Aynen hahaahahahahahahahahahahaha konusturmayin beniistese de yikamamazlik edemiyo insan yanii
nolduuuu bi hareketlendiniz ikiniz
65.300 daha iki günüm var oleyGeçen hafta kaçtın tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?