Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kilo almak yok artık ama işte bnm derdim her akşam cok terlicem duşa girmek zorunda kalcam

1adım önce başladım diyosunnn

ayy demeee kim getirmiş oyle onları niye getirmişler

bana günaydın demedin
Ben hergun saçımı yikamiyom yaa o zaman alışıyo cok yaglaniyo hergun vücudumu yikayip 2 gune bi sacimla beraber yikiyom

günaydinnnnnn bebegımmmmmmmmmmmmmm
heh şimdi oldu bana 120 dk spor yazabilcek misin bebeğiim
Kızlar günaydın ve cumayi beklemim olmaz mı 64.400 çıktım çok mutluyum cooookkk
oooo 64ler maşallahhhh
Ben yidim yimirtami bek seviyom
bende pek seviyomama yemeye vaktim yok zaten bugün tartıldım 54.7 çıktım bugün akşam dikkat etmem lazım

heh şimdi oldu bana 120 dk spor yazabilcek misin bebeğiim

oooo 64ler maşallahhhh

bende pek seviyomama yemeye vaktim yok zaten bugün tartıldım 54.7 çıktım bugün akşam dikkat etmem lazım
Benim arti da gitmedi daha puffff bu haftasonu kacamak yapmamam lazim 1 kilo artidayim hala cumaya gore

Benim arti da gitmedi daha puffff bu haftasonu kacamak yapmamam lazim 1 kilo artidayim hala cumaya gore
ben cumaya göre 200gr artıdayım malum pazartesi baya düşük cıktımdı ama geri aldım sen de yeme hafta sonları artıkın biraz tut boğazını desene diyene bak diye

ben cumaya göre 200gr artıdayım malum pazartesi baya düşük cıktımdı ama geri aldım sen de yeme hafta sonları artıkın biraz tut boğazını desene diyene bak diye
Hee senin kalmamis artin ama eksiye gec sende ayy cok abartiyom biliyon mu ben yeyince doyma hissi gelmiyo boyle kendime izin verdigim gunlerdehalbuki bi öğün az bisey kacamagim olsa ama pis bogazim iste sende yime

Hee senin kalmamis artin ama eksiye gec sende ayy cok abartiyom biliyon mu ben yeyince doyma hissi gelmiyo boyle kendime izin verdigim gunlerdehalbuki bi öğün az bisey kacamagim olsa ama pis bogazim iste sende yime
bende öyleyim başladım mı duramıyom o yüzden uzak durmaya calışıyom ama şu an cnm öyle tatlı cekiyo ki inşallah yemekte cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…