- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.521
İyi bakalım poncigim aslında misafir olmazsa ben yaparım da bu ara da daha cuma olmadı 64.400 çıktım çok mutluyum yaainşallah zuzum
boşver bende uyamıyorum zatiama dikkat ediyom
sende iyiki varsın kuzumGdiyoeum ben iyi ki var burası görüşürüz inşallah kendinize has bakın :)
İyi bakalım poncigim aslında misafir olmazsa ben yaparım da bu ara da daha cuma olmadı 64.400 çıktım çok mutluyum yaa
hergün yıkayamam
kız deme öyle kim ugrascak hergün hergün
ben bu saçları kesitreyim düğünden sonra:d zaten niyetliydim kesin karar verdim
7 mibi hafta 7 gün zati
hakket kuzu benim ccouklu arkadaslarım sacımı taramaya vaktim yok diylar hep
ya evet ne gzel yolunuyo bi bilsen
atcam buraya saçlarımıda korkuyom
arzum işteceyizime de blue house aldım hem kalın telli hem uzun hem sık hem gür saçlarım var niye anlamıyosunuz siz beni yaaa
şuan 5 litrelik bir krem aldım kuförümün kullandığı 1 sene olcak neredeyse onu kullanıyorum .. bitsin pantane kullanacam çok memnundum ondan .... unutma kullan kız kullanmıcaksan niye aldın ürün markasıda ucuz değil parana yazık tarihleride kısa o markanın ben göz çevresi nemlendirici aldım birde serum cilt için 6 ay süresi elimde patladıtamam kuzum bu akşam inşallah unutmazsam kullancam daha pakedini bile açmadım aldığım 1 ay olmuştur kücücük sise zaten 3 sürmeye biterya öyle belli bi kremim yok şuan elidor kullanıyorum krem sürekli değişiyo sen ne kullanıyosun? Benimkilerde hep düğüm düğüm oluyo bezduuuuuuuum
selcan öne geçircek bizi yine☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(60)Poncikbirgelincik:60
(60)Nuffiun:60
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
MOR TAKİM
(120)Keptinn:120
(60)Senad:60
(45)SekerPancarii:45
(80)sarraf:80
PEMBE TAKİM:120
MOR TAKIM:305
şuanda birincilik gitti gibi ama neyse@nuffiun
1,60 boy ideal kilo 57 benimSenin boyun uzundur tatlım bende 60 olacam inşallah ondan sonra hedef 55 70 ile başladım :)
şuan 5 litrelik bir krem aldım kuförümün kullandığı 1 sene olcak neredeyse onu kullanıyorum .. bitsin pantane kullanacam çok memnundum ondan .... unutma kullan kız kullanmıcaksan niye aldın ürün markasıda ucuz değil parana yazık tarihleride kısa o markanın ben göz çevresi nemlendirici aldım birde serum cilt için 6 ay süresi elimde patladı
selcan öne geçircek bizi yinehaftasonu yürüyüşümü uzun tutarım
5 lt si vardı sadece hem ucuza aldım 15 tl bir sene oldu daha var anama verdim görümcecike gittiğimde orda kaldı azcık düşün ne kadar bereketli çıktı5 lt az olmuş damacanaylan alsaydın keşkebiliyorum kız benım fondotenım ondann 6 ay suresı ama daha uzun sure gıdıyo cunku bıtmiyo ayak kremleri de aldım onlarıda kullammayı unutuyorum 1 seneyı geçti hala kullanıyorum etkili valla o kadar para verdim atamam çöpe pahalı cünkü
Bencede kestir ozaman senhergün yıkayamam
kız deme öyle kim ugrascak hergün hergün
ben bu saçları kesitreyim düğünden sonra:d zaten niyetliydim kesin karar verdim
7 mibi hafta 7 gün zati
hakket kuzu benim ccouklu arkadaslarım sacımı taramaya vaktim yok diylar hep
ya evet ne gzel yolunuyo bi bilsen
atcam buraya saçlarımıda korkuyom
arzum işteceyizime de blue house aldım hem kalın telli hem uzun hem sık hem gür saçlarım var niye anlamıyosunuz siz beni yaaa
hee bak bi mesajlarına tekrarben biliyom gördüm kibizim evdeki philips ceyizimede philips düşünüyorum
kaptinn saçların uzun diye zorlanıyorsun benimkilerde uzunken zar zor açıyordum top top olduğu için altları kestirdim zaten düğünden sonra kestirirsin .. kurutma derdin de olmayacak ıslar hep ıslak kalcak
Bencede kestir ozaman senama benim evlendigim de uzundu yine yazin kurutmadan yatiyorum zaten ay bi yaz gelemedi hahahaha
O cocuklu arkadaslarin dimikki zaman yaratmiyor. Benim kiz bide cok harekerli ama asla duzlestirmeden cikmam yada fön. Ojem genelde vardir canim istemese surmem.
Yazin ayaklara da suruyorum bide onlari sil dusbidaha sur kadin olmak zor bacim insna yeter ki istesn hersey yapar.. cocuk olunca kendini salan kadinlardan hic hoslanmam herhangi saglik sorunu yoksa cocugun tabiki.
Sende simdiden taramiyosun sonra saclarin havaya kalkar haahahah
ıslak görmelerine gerek yok ki yeni evlenmiş bu dicikler ateş barut patlıyor diciklerhee bak bi mesajlarına tekrar
hep ıslak olur mu kız işe geldim mi ne derler sonra
yaz kış farketmiyo bende kurutmadan yatıyorum sonuc migren oldum
valla ben cocugum oldugu zmnda cok yıkamam ama yıkadım mı da taramadan bırakmam oje sevmiim sac yapma derdimde yok malum sekillendirici sürüp kurutunca bitiyo bizim iş
evlenmesem mi :ıslak görmelerine gerek yok ki yeni evlenmiş bu dicikler ateş barut patlıyor dicikler
Aynen valla yeterki istesin bayanlarin yapamicagi yokBencede kestir ozaman senama benim evlendigim de uzundu yine yazin kurutmadan yatiyorum zaten ay bi yaz gelemedi hahahaha
O cocuklu arkadaslarin dimikki zaman yaratmiyor. Benim kiz bide cok harekerli ama asla duzlestirmeden cikmam yada fön. Ojem genelde vardir canim istemese surmem.
Yazin ayaklara da suruyorum bide onlari sil dusbidaha sur kadin olmak zor bacim insna yeter ki istesn hersey yapar.. cocuk olunca kendini salan kadinlardan hic hoslanmam herhangi saglik sorunu yoksa cocugun tabiki.
Sende simdiden taramiyosun sonra saclarin havaya kalkar haahahah
hee bak bi mesajlarına tekrar
hep ıslak olur mu kız işe geldim mi ne derler sonra
yaz kış farketmiyo bende kurutmadan yatıyorum sonuc migren oldum
valla ben cocugum oldugu zmnda cok yıkamam ama yıkadım mı da taramadan bırakmam oje sevmiim sac yapma derdimde yok malum sekillendirici sürüp kurutunca bitiyo bizim iş
Hahaahahhahaaha ayyyy evet yaaaaa tam aksam yarn icin hazirlarsin sonra silmek zorunda kalirsinn sonra bidaha sacini kurutrrrr sonra bidaha surAynen valla yeterki istesin bayanlarin yapamicagi yoko ojeyi yenice surersin ya hele bazen ben nail art yaparim özene bözene sonra aksamina o oje silinmek zorunda kalinir iste o zaman cinnet hafiften yokluyo beni ajahahahahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?