Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen valla yeterki istesin bayanlarin yapamicagi yok o ojeyi yenice surersin ya hele bazen ben nail art yaparim özene bözenesonra aksamina o oje silinmek zorunda kaliniriste o zaman cinnet hafiften yokluyo beniajahahahahhahah

bende boyle seviyim benm kuzenm oyleydi senelerce duzlestr duzlestr simdi dumduz oldu saci
Neyse sac muhbbeti +18e girdi utanmiyosunuzda

Hahaahahhahaaha ayyyy evet yaaaaa tam aksam yarn icin hazirlarsin sonra silmek zorunda kalirsinn sonra bidaha sacini kurutrrrr sonra bidaha sur ahanda gitti uyku

ne dertliymişinz be ahhahahaa

Hahaahahhahaaha ayyyy evet yaaaaa tam aksam yarn icin hazirlarsin sonra silmek zorunda kalirsinn sonra bidaha sacini kurutrrrr sonra bidaha sur ahanda gitti uyku
Hele de hep ertesi gun bi yere gidilecegi zamana denk gelir gitti oje sonra ben eriniyom gece vakti oje surmeye yatip uyyacan sonra

Hele de hep ertesi gun bi yere gidilecegi zamana denk gelir gitti oje sonra ben eriniyom gece vakti oje surmeye yatip uyyacan sonra
Usenemiyorum hele de cocukla hazirlan onu hazirla o ara sacini yap altini degistr canta hazirla kendine bak cik wuhuu
kaptinn ne sandindiii

öbür türlü düşünülür sonra kaçış yok
iki ucuda şeyli deynek

Usenemiyorum hele de cocukla hazirlan onu hazirla o ara sacini yap altini degistr canta hazirla kendine bak cik wuhuu
kaptinn ne sandindiii
baya üzüldüm size ya bi içim burkuldu neler cekiyomuşunuz meğersem ayrılın bana gelin kıyamam ben size

maşallah ama bizim saçlara anca 5 lt yeter atma tabi kızım atılır mı benim fondoten 70 lira kıyamam atmaya ayak peeling kremiyle lavanta kokulu kremi var yapınca missss gibi oluyo çok güzel ama pahalı aldımdı kücücük seyler ara ara özel günlerden önce kullanıyom 1 2 seferlık kaldı

gördüm benden başka kimsele görmesin seni

bir akayım bende siteden ne var yok diye ayak bakımında ... he çok pahalı ama kalitesi çok güzel

Resimdeki bayanlar harika görünüo, biz hamile degilken kilo sorunu cekiyoz millet ne durumda ah ahhhh...
Benim bi komsum var gecen yil bebisi oldu hamile kalmadan kiloluydu zaten 1.60 boy 75kg sonra hamilelikde bi kilo Aldi varya 120kg cikti hemen hemen suan bebisi bi yasina gircek ve hala dogum kilolari duruo 110 kg civari....

öyle olmakdan korkmuo degilim yani

Yoh ben duramam artik
ahahahahaahah
Ana ve kadin olmak kolay miiii beaa
anayım ben ana
ah kuzum valla kilo üstüne kilo eklenince daha zor olur tabikiiii ben hamilelikte spor belki yapamam ama yoga yapmayı düşünüyorum yürüyüş zaten allahın emri mümkün oldugunca sağlıklı beslenip düzenli spor yapmak sart ama önce şu keyfi aldıgımız kiloları verelim

benim annemde doğumda 35 kg almış 70 falanmış sonra 140a kadar çıktı şimdi 93 kg hala vermeye çalışıyo ama eski haline göre çok çok iyi hep benim yüzümden almış

olursun bence güzel spor yapıyon incecksin yaparsın başarırsın
benim annemde doğumda 35 kg almış 70 falanmış sonra 140a kadar çıktı şimdi 93 kg hala vermeye çalışıyo ama eski haline göre çok çok iyi hep benim yüzümden almış
senin yüzünden niye olsun kuzum hamileyim diye her buldugunu yemiş almş kilo her kadının düştüğü hata bu muhtemelen bizde yapcaz ayni hatayı

Genelde ama türk bayanlari el verisli dogumdan sonra yada evlilikden sonra kilo almaya:) tabi geneleme yapmak istemiorum ama almanyada gözlemledigim kadariyla bayanlar dogumdan kisa bi süre sonra fit bi görünüme kavusabilio, ve daha önemliside hamilelikde cok dikatli besleniyorlar... bizim topluma baktigimda genelde su cümle hakim " aman ne olcak ye, sen iki canlisin yemen gerekiyo" böyle böyle kilolar aliyo basini gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…