- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.541
Aynen valla yeterki istesin bayanlarin yapamicagi yoko ojeyi yenice surersin ya hele bazen ben nail art yaparim özene bözene sonra aksamina o oje silinmek zorunda kalinir iste o zaman cinnet hafiften yokluyo beni ajahahahahhahah
bende boyle seviyim benm kuzenm oyleydi senelerce duzlestr duzlestr simdi dumduz oldu saci
Neyse sac muhbbeti +18e girdiutanmiyosunuzda
Hahaahahhahaaha ayyyy evet yaaaaa tam aksam yarn icin hazirlarsin sonra silmek zorunda kalirsinn sonra bidaha sacini kurutrrrr sonra bidaha surahanda gitti uyku
öbür türlü düşünülür sonra kaçış yokevlenmesem mi :: milletin diline sakız olmayak
Hele de hep ertesi gun bi yere gidilecegi zamana denk gelir gitti ojeHahaahahhahaaha ayyyy evet yaaaaa tam aksam yarn icin hazirlarsin sonra silmek zorunda kalirsinn sonra bidaha sacini kurutrrrr sonra bidaha surahanda gitti uyku
UsenemiyorumHele de hep ertesi gun bi yere gidilecegi zamana denk gelir gitti ojesonra ben eriniyom gece vakti oje surmeye yatip uyyacan sonra
iki ucuda şeyli deyneköbür türlü düşünülür sonra kaçış yok
Hele de hep ertesi gun bi yere gidilecegi zamana denk gelir gitti ojesonra ben eriniyom gece vakti oje surmeye yatip uyyacan sonra
baya üzüldüm size ya bi içim burkulduUsenemiyorumhele de cocukla hazirlan onu hazirla o ara sacini yap altini degistr canta hazirla kendine bak cik wuhuu
kaptinn ne sandindiii
5 lt si vardı sadece hem ucuza aldım 15 tl bir sene oldu daha var anama verdim görümcecike gittiğimde orda kaldı azcık düşün ne kadar bereketli çıktıbende mi atmasan kız acaba kullansam atacaktım çünkü ayak bakım ürünleri nasıl tavsiye edeceğin
hee bak bi mesajlarına tekrar
hep ıslak olur mu kız işe geldim mi ne derler sonra
yaz kış farketmiyo bende kurutmadan yatıyorum sonuc migren oldum
valla ben cocugum oldugu zmnda cok yıkamam ama yıkadım mı da taramadan bırakmam oje sevmiim sac yapma derdimde yok malum sekillendirici sürüp kurutunca bitiyo bizim iş
iki ucuda şeyli deynek
baya üzüldüm size ya bi içim burkulduneler cekiyomuşunuz meğersem ayrılın bana gelin kıyamam ben size
yuk göstemem kimseleeregördümbenden başka kimsele görmesin seni
he halim hoş diiiyysiinnnnben mutluyuummmm ki giii
tememyuk göstemem kimseleere
he halim hoş diiiyysiinnnn
bir akayım bende siteden ne var yok diye ayak bakımında ... he çok pahalı ama kalitesi çok güzelmaşallah ama bizim saçlara anca 5 lt yeteratma tabi kızım atılır mı benim fondoten 70 lira kıyamam atmaya ayak peeling kremiyle lavanta kokulu kremi var yapınca missss gibi oluyo çok güzel ama pahalı aldımdı kücücük seyler ara ara özel günlerden önce kullanıyom 1 2 seferlık kaldı
Yoh ben duramam artikiki ucuda şeyli deynek
baya üzüldüm size ya bi içim burkulduneler cekiyomuşunuz meğersem ayrılın bana gelin kıyamam ben size
Ana ve kadin olmak kolay miiii beaaUsenemiyorumhele de cocukla hazirlan onu hazirla o ara sacini yap altini degistr canta hazirla kendine bak cik wuhuu
kaptinn ne sandindiii
ahahahahaahahYoh ben duramam artik
anayım ben anaAna ve kadin olmak kolay miiii beaa
ah kuzum valla kilo üstüne kilo eklenince daha zor olur tabikiiii ben hamilelikte spor belki yapamam ama yoga yapmayı düşünüyorum yürüyüş zaten allahın emri mümkün oldugunca sağlıklı beslenip düzenli spor yapmak sart ama önce şu keyfi aldıgımız kiloları verelimResimdeki bayanlar harika görünüo, biz hamile degilken kilo sorunu cekiyoz millet ne durumda ah ahhhh...
Benim bi komsum var gecen yil bebisi oldu hamile kalmadan kiloluydu zaten 1.60 boy 75kg sonra hamilelikde bi kilo Aldi varya 120kg cikti hemen hemen suan bebisi bi yasina gircek ve hala dogum kilolari duruo 110 kg civari....
öyle olmakdan korkmuo degilim yani
Resimdeki bayanlar harika görünüo, biz hamile degilken kilo sorunu cekiyoz millet ne durumda ah ahhhh...
Benim bi komsum var gecen yil bebisi oldu hamile kalmadan kiloluydu zaten 1.60 boy 75kg sonra hamilelikde bi kilo Aldi varya 120kg cikti hemen hemen suan bebisi bi yasina gircek ve hala dogum kilolari duruo 110 kg civari....
öyle olmakdan korkmuo degilim yani
olursun bence
senin yüzünden niye olsun kuzumbenim annemde doğumda 35 kg almış 70 falanmış sonra 140a kadar çıktı şimdi 93 kg hala vermeye çalışıyo ama eski haline göre çok çok iyi hep benim yüzümden almış
benim annemde doğumda 35 kg almış 70 falanmış sonra 140a kadar çıktı şimdi 93 kg hala vermeye çalışıyo ama eski haline göre çok çok iyi hep benim yüzümden almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?