- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.961
yapmayınca bi dünya laf kuzum istersen yapmaayyyy ben çalışırken hiç yardım etmezdim anama tatilim hafta içiydi o zamanlar vardiyeli çalışıyordum 23 de eve geliyordum maşallahın varmış
Anladım tatlımhaftasonu eşim isterse yaparım yoksa bulaşmam çok yerim
Valla haklısın tatlım bende çalışırken bir günüm iznim olurdu iş yapmayınca kızarsınyapmayınca bi dünya laf kuzum istersen yapmaakşamları bulaşıkları yıkamıyorum diye hergün standart söyleniyolar ama hiç ellemiyorum hafta sonu tatillerde kacamıyorum işten malesef ki
ayy ni gizil yaaaabiz öle uyuklasak ayaaagıynann tekmeler beni kalk diye
ay evet yaaa bide yaparsın begenmezler ya cinnetttttValla haklısın tatlım bende çalışırken bir günüm iznim olurdu iş yapmayınca kızarsınbi de yapardım begenmezdi
bnm nişanlım pek sıkılgan ben uyusam gelir uyandırır uyutmazhahaha o yönden rahatim canim ya
ne kampi kiz:)uzun süre sonra aldım kocayı bulunca 65 oldumolsun evde olmak bile güzel haftaya bende izin alcam 1 haziranda 3 gün kamp yapacam
valla yaaa sıkıntı bastı benide hava kasvetli bi değişikkk akşamda üstüme pike aldım dondum kalkıp battaniye almaya da üşendimbide temizlik yapılcak daha yarın cam silerim diyodum
Oo yapyap banada gelHmmmivit ben bugun perdeleri yikicam ivit gelemem fazla hmmmm oluyo bazen hii himmm
Ben cok yapardim eskideeeen coook severmm ama eskidennnSabah yedim tatlım gerçekten çok güzel oldu ya ben hiç yapmamistim evde çok hoş
bende bekarken isten gelir serilirdim odamda yataga onumde pcay evet yaaa bide yaparsın begenmezler ya cinnettttt
yaparken ses yok iş bitince ne yaptın ki
ay evet yaaa bide yaparsın begenmezler ya cinnettttt
yaparken ses yok iş bitince ne yaptın ki
bnm nişanlım pek sıkılgan ben uyusam gelir uyandırır uyutmazerkende uyumuyo bende cok erken uyurum nasıl olcak bilmem
evlnince mecbur bari şimdi raaht bıraksınlaruufff cook hostirr
Oo yapyap banada gel
Ben cok yapardim eskideeeen coook severmm ama eskidennn
bende bekarken isten gelir serilirdim odamda yataga onumde pcgeeberiyodum zaten en fazla bazen bulask mak yerkestiriyodum hafta sonu gezmelere zatiii neyse alis evlenince mecbur zati
sinir oluyorum hafta sonu ses yapanlarabak o SIkinti bizdede var Sabah cok erken kalkar esim hafta ici sorun olmuyorda hafta sonu 7 dedimi ayakda tepemde kivranir uyanayim diye:) mutfaga gider ses yapar nebilim cay demler hani duyarimda kalkarim umuduyla
evlnince mecbur bari şimdi raaht bıraksınlar
ben bulaşık yıkamayı sevmiiim bitmiyo ben başlayınca tezgh siliyom ocak siliyom ocak üstü dolabı siliyom çeşmenin arkasını falan filan 2 saatten önce cıkamıyom mutfaktan
Eee bende oyle aliskanlik. Yerlestiriyorum sonra ocak sil arkalarini sil dolabin yuzunu al. Yerleetirdigimde duzenlerm dolabi. Boylr mutfak hep temz kalir. Aliskin ol bosver iyidir.evlnince mecbur bari şimdi raaht bıraksınlar
ben bulaşık yıkamayı sevmiiim bitmiyo ben başlayınca tezgh siliyom ocak siliyom ocak üstü dolabı siliyom çeşmenin arkasını falan filan 2 saatten önce cıkamıyom mutfaktan
sinir oluyorum hafta sonu ses yapanlara
gece geç uyusada erken kalkıyolar nasıl yapıyosalar
galiba bende makina kuramıcam tutmak istediğimiz evin mutfagı küçükahh ahh annecigimin evinde bende canim isterse yapar istemesse yapmazdim simdi öylemi bide üstünee bulasik makinam yok daha dogrusu mutfagim Kücük oldugundan makina kurcak yer yok biktimmmmm bulasikdan
ayyyEee bende oyle aliskanlik. Yerlestiriyorum sonra ocak sil arkalarini sil dolabin yuzunu al. Yerleetirdigimde duzenlerm dolabi. Boylr mutfak hep temz kalir. Aliskin ol bosver iyidir.keske bikereyle bitse sonra meyvesi cerezi cay bardaklari kahve bardaklsri elin ayagin mutfaktan cikmiyo. Oyuzden yemek sonrasi topluyorum sonra vidaha gece yatmadan yerlestirip yatiyorum yoksa mutfaktan iceri giremicez
ben saat 11 den 2 dk geç uyuyayım ertesi gün ruh gibi geziyorum uykusuzum diyeorasini bende cözebilmis degilim daha:)))
galiba bende makina kuramıcam tutmak istediğimiz evin mutfagı küçük
ana evi güzel de işte şu yeni gelin kaprislerini yapmasa anneler
ben alışkınım bzim evde de makina yokMakinasiz zor gercekten... olsun okadarinida cekelim. dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?