- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.981
Hahhah evde bincocuk bir es daha mevcut yimemi dicenayyyben sevmiiim öle yemekten sonra bişiler yemeyi cok şükür
anca içersem caybide kahve misafir gelirsede topalyıp gitsin bi zahmet
Bende 2 den once uyursaaam biyerim eksilir belkiben saat 11 den 2 dk geç uyuyayım ertesi gün ruh gibi geziyorum uykusuzum diye
DERS kampı kuzum sınavlar var ben burda lak lak peşinde hale bak nasıl olcaksa artıkne kampi kiz:)
üst komşu hafta içi hafta sonu fark etmez sabah 7 8 gibi süpürge makinesi hep çalışır ona uyandığımı bilirim hepsinir oluyorum hafta sonu ses yapanlara
gece geç uyusada erken kalkıyolar nasıl yapıyosalar
keşke benimkide kalksa dürdeterek uyandırıyorum benbak o SIkinti bizdede var Sabah cok erken kalkar esim hafta ici sorun olmuyorda hafta sonu 7 dedimi ayakda tepemde kivranir uyanayim diye:) mutfaga gider ses yapar nebilim cay demler hani duyarimda kalkarim umuduyla
cocuuuuma yediririmde koca konusunda bilemiycemHahhah evde bincocuk bir es daha mevcut yimemi dicenmisafrlerede sen toplatirsin artk
2 miBende 2 den once uyursaaam biyerim eksilir belki
bende bulaşık yıkamam kolay kolayda diğer işleri hep yaparım sofra kur kaldık yatakları hazırla falankaptinn hiç iş yaptığımı hatırlamam ama sofraya hep yardım ederimdim bulaşıklar hep bendeydi evde olduğumda ama cam kapı falan nadir
ayy bizim de alt komsu her pazar cocugu kapı onunde aglardı standartt o büyüdü şimdi tadilat yapıyolar zabaan körüüst komşu hafta içi hafta sonu fark etmez sabah 7 8 gibi süpürge makinesi hep çalışır ona uyandığımı bilirim hep
oh gündüz uykusu ni gizilllben geldim kizlarruyudum şimdi de yemek yapmaya gidiyorum
ooo kolay gelsin canim basarilar simdidenDERS kampı kuzum sınavlar var ben burda lak lak peşinde hale bak nasıl olcaksa artık
evet sabah 7 8 arasi uyaniyoruzcocuuuuma yediririmde koca konusunda bilemiycem
Hahahahah tabii caaaaanim tabiii ellerinle beslersin
2 mi
bende erkenden uyurum uykusuzluga hiç tahammül edemem ramazanda bu yüzden cok cekiyorum sahura kalkmak dengemi boziyievet sabah 7 8 arasi uyaniyoruzben cok uyumayi sevmem. 2 den oncede yattigimi bilmem ancak hastaysam falan aliskanlik uyku zaman kaybi bence.
Ivit oyleymiss napiyim uyuyamiyorm saga don sola don. Bazen saat 3 de yatip sabah 6da kalkiyorum. Ogun evde degl yogun bir gun geciriyorum yola yada biyere gidiyosak aksama dogru hafiften bi yorgunluk cokuyo sonra geciy.. eve geliyoruz gece hala 2 de falan yatiyorum bende bi tuhafimbende erkenden uyurum uykusuzluga hiç tahammül edemem ramazanda bu yüzden cok cekiyorum sahura kalkmak dengemi boziyiama uyku diyette de önemliymiş öle diyo uzmanlar
zombi gibi o ne öyleIvit oyleymiss napiyim uyuyamiyorm saga don sola don. Bazen saat 3 de yatip sabah 6da kalkiyorum. Ogun evde degl yogun bir gun geciriyorum yola yada biyere gidiyosak aksama dogru hafiften bi yorgunluk cokuyo sonra geciy.. eve geliyoruz gece hala 2 de falan yatiyorum bende bi tuhafim
Hahahahahahahaahah demek oyleezombi gibi o ne öyleyaş geçtikce uykuya gerek duymazmış insanlar yaşlandınmıkine
Bek yoruldumuufff cook hostirr
Oo yapyap banada gel
Ben cok yapardim eskideeeen coook severmm ama eskidennn
bende bekarken isten gelir serilirdim odamda yataga onumde pcgeeberiyodum zaten en fazla bazen bulask mak yerkestiriyodum hafta sonu gezmelere zatiii neyse alis evlenince mecbur zati
Ben 7 de uyaniyorumnmmBen bıraksalar sonsuza kadar uyurum uykuyla aramdaki ilişki mükemmeldirama kimsenin bıraktığı yok her gün 8 de kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?