Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bak o SIkinti bizdede var Sabah cok erken kalkar esim hafta ici sorun olmuyorda hafta sonu 7 dedimi ayakda tepemde kivranir uyanayim diye:) mutfaga gider ses yapar nebilim cay demler hani duyarimda kalkarim umuduyla
keşke benimkide kalksa dürdeterek uyandırıyorum ben hafta sonuda içi de gözler erkenden pörtler benim 5 6 gibi

kaptinn hiç iş yaptığımı hatırlamam ama sofraya hep yardım ederimdim bulaşıklar hep bendeydi evde olduğumda ama cam kapı falan nadir
bende bulaşık yıkamam kolay kolayda diğer işleri hep yaparım sofra kur kaldık yatakları hazırla falan

üst komşu hafta içi hafta sonu fark etmez sabah 7 8 gibi süpürge makinesi hep çalışır ona uyandığımı bilirim hep
ayy bizim de alt komsu her pazar cocugu kapı onunde aglardı standartt o büyüdü şimdi tadilat yapıyolar zabaan körü

evet sabah 7 8 arasi uyaniyoruz ben cok uyumayi sevmem. 2 den oncede yattigimi bilmem ancak hastaysam falan aliskanlik uyku zaman kaybi bence.
bende erkenden uyurum uykusuzluga hiç tahammül edemem ramazanda bu yüzden cok cekiyorum sahura kalkmak dengemi boziyi ama uyku diyette de önemliymiş öle diyo uzmanlar

bende erkenden uyurum uykusuzluga hiç tahammül edemem ramazanda bu yüzden cok cekiyorum sahura kalkmak dengemi boziyi ama uyku diyette de önemliymiş öle diyo uzmanlar
Ivit oyleymiss napiyim uyuyamiyorm saga don sola don. Bazen saat 3 de yatip sabah 6da kalkiyorum. Ogun evde degl yogun bir gun geciriyorum yola yada biyere gidiyosak aksama dogru hafiften bi yorgunluk cokuyo sonra geciy.. eve geliyoruz gece hala 2 de falan yatiyorum bende bi tuhafim

zombi gibi o ne öyle yaş geçtikce uykuya gerek duymazmış insanlar yaşlandınmıkine

Ben bıraksalar sonsuza kadar uyurum uykuyla aramdaki ilişki mükemmeldir ama kimsenin bıraktığı yok her gün 8 de kalkıyorum

Bek yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…