- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.321
Uzakdami oturuo onlar? Yada neden gelmiyolar?Hm keske bizimkiler de kv kb da öyle yapsalar ayda yılda bir ya gelirler ya hiç gelmezler güzel oluyor gelmeleri
45 dk mesefa çalışıyorum diye gelmezler pek annemler daha çok gelir kv rahatsız etmemek için gelmez öyleler bende ısrar etmiyorum artıkUzakdami oturuo onlar? Yada neden gelmiyolar?
Anladim canim... bizimkilerde cok SIk gelmez daha cok biz gideriz, annemlerleede öyle iki trafda fazla gelmiyo telas vermemek :)45 dk mesefa çalışıyorum diye gelmezler pek annemler daha çok gelir kv rahatsız etmemek için gelmez öyleler bende ısrar etmiyorum artık
Bakalım tatlım bende de misafir var bugün doğru dürüst giremedim hiç diye nasıl gidiyorMerhaba kizlar dün cok yogun bi gün gecirdim... napiosunuz?
dur gitme ben geldimAhanda gidiyorumkimse yoh
bende dun yoğundum canım annemlerdeydim yakın bize 5 dakikalık mesafede misafiri vardı yemekli ordaydim yemek temizlik falan aksam misafirlere cayla baklava verdik tabiki ben yemedimMerhaba kizlar dün cok yogun bi gün gecirdim... napiosunuz?
Hoşgeldin canısı nasılsındur gitme ben geldim
Harikasınbende dun yoğundum canım annemlerdeydim yakın bize 5 dakikalık mesafede misafiri vardı yemekli ordaydim yemek temizlik falan aksam misafirlere cayla baklava verdik tabiki ben yemedim
evdeyim tatlım benim kızla takılıyoruzHoşgeldin canısı nasılsın
Ay yerim ben onu ya Allah im yürüyor da ayakkabı deniyor yawww maşallah maşallahevdeyim tatlım benim kızla takılıyoruzyeni ayakkabı aldık onları giyip giyip çıkartıyor
bu sabah da cumaya göre 300 gr eksi gördümHarikasınbravo
sen napiyosun canımHarikasınbravo
Valla bende açlıktan kiriliyoeum akşam yemeği yedim sözdebu sabah da cumaya göre 300 gr eksi gördüm
ayy bozulmasın canım ya niye az gidiyor diye mi açsın diye miValla bende açlıktan kiriliyoeum akşam yemeği yedim sözdebende eksi gördüm en azından gidiyorda sinirim az bozuluyor
Napin misafirim var onlarla takılıyorum mutfak toplanacak ben oturuyorum amasen napiyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?