Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

toplarsin yaa makinan varsa dolduruverirsin neler yaptin misafirlerine cıslı şiyler mi yaptin yoksa
Köfte pilav çorba salata yaptım zaten pilav yemiyorum ben dört köfte yedim çorba salata var ama doymadım kii niye böyle oldu anlamadım ama ara öğünü az mı yedim acep neyse coook acikirsam yoğurt yer yatarım akşam artık :)

aslında az da değilmiş çorba salata sisirirdi ama çok mu az yedin doymadin olmadı öyle yaparsın artık

aslında az da değilmiş çorba salata sisirirdi ama çok mu az yedin doymadin olmadı öyle yaparsın artık
Çok az yedim ya salatayi çok ymedim çorba yedim ama doymadım ya bide kabızlık başladı gene o canımı sıkıyor yaş onun yüzünden az cikmam gereken yerde çıkamıyorum bu sabah 63 görmem gerekiyordu akşam 64.300 tartı yatmadan ama kabızlık yüzünden o da olmadı 64.200 gösterdi

kayısı çayı da iyi geliyor canım normal kayısı varsa ondanda yiyebilirsin yesillikte iyi olur tekrardan salata yap kendine ye istersen misafirlerin gittikten sonra hem b8raz daha doyarsin hemde kabizligina iyi gelir

bende dun yoğundum canım annemlerdeydim yakın bize 5 dakikalık mesafede misafiri vardı yemekli ordaydim yemek temizlik falan aksam misafirlere cayla baklava verdik tabiki ben yemedim
Ay öykede zor dimi milmete ver kendine yok:))) olsun mükafatini alcaz insallah

Ben sabah iki dilim ekmek yedim peynir zeytin ve sosis yedim... ara ögün olaral süt ve muzdan milksake yaptim sindide aksam yemegi yicez tavuk gögusu ve salata...

kayısı çayı da iyi geliyor canım normal kayısı varsa ondanda yiyebilirsin yesillikte iyi olur tekrardan salata yap kendine ye istersen misafirlerin gittikten sonra hem b8raz daha doyarsin hemde kabizligina iyi gelir
Yok yok yatılı canım misafirim bakalım ilerleyen saatlerde yapscaz birşeyler :)

Slm kızlar ben bugun temizlik yaptim gelemedim ramazan öncesi camlar perdeler falan onlari hallettim yemek yap temiZlik yap anca bu zaman oldu simdu de kuruyan camasirlari düzleyip ekmek yapicam yarin sabah icin

Ben bugün ne yediğimi anladım ne de doydum

Sabah
1.kase nestle nesquik
Ara yok
Öğlen
Yok
Ara
Erik çay
Akşama doğru 4 gibi 1 tbk sebzeli bulgur pilavı yogurt

Yarın tartıldıktan sonra cumaya kadar tartılmayacağım kızlar tartı manyağı oldum galiba yarım saatte bir çıkıyorum üstüne bir de anlamlandıramadığım artım var şu saatte de ödev yapıyordum aramdan yazıyorum en son kafayı yedi diyeceksiniz herhalde benim için bu gidişle

Bu hafta sonum biraz kötü geçti akrabamın çocuğunun lösemi olduğunu öğrendik daha 8 yaşında..yazın benim evde doğum gününü kutlamıştık..ah yavrum ahh..iki gün onlardaydık destek için evini bıraktı tedavi için buraya geldiler..
Herşey Rabbimden..çok dua edin kızlar atlatsın en yakın zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…