- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.281
Başınız sagolsun canimKizzz iyide niye benden 200 sildin ben anlamiyor bu ne kurali..
Bu hafta cok spor yapamadım moral cok bozuk cenazemiz vardi birde dayimin akciğerde kitle cikti cok uzulduk 38 yaşında ins temiz cikar sonuclar bu hafta acayip stresli gecti benim için(
O zaman bide sütlü kahve rengi veya vizon mu diyola ne diyola ya o renkden al herseyin altina yakışır onlağSiyah nisanda alırdım o var ondan yoksa tabikide siyah yani şart her yerde onu giyiyom zati
Benden kesemiciksin artikçünküm artik ben 52yi korucam kilo bildirmicem
hahahahaha bakbakbak laflaraFıstıkımgunaydin kizim 4 tane kardeş istiyorum diyo suan bi tane yetmezmiş hepsiyle oynucakmiş
Evet ödem konusunda iyi olacak ... fıstık ezmenin içine hiç tahin denedin mi ağır mı olur acaba diyorum tahin yağlı ya yeni bitti bende fıstık ezmesi bu aradaGunaydin canim sıkma ki canini cok normal reglde fazla çıkmantam iyi gune denk gelmiş cumaya odem falan kalmaz
Gorumcemin kayniydi ama cok iyi br insandi ahlak bakimindan ne mide kanseri olduğunu öğrendi adam 1 ay icin çöktü hic birsey yiyemedi cunku kanser heryerini sarmış ve 45 yasinda 4cocugu vardi en küçüğü 4 yasinda ne bilim cok üzüldüm iyi biriydi...Başın sagolsun canım yakinmiydi vefat eden .... dayina da çok geçmiş olsun
Sağol canimBasiniz sagolsun mekani cennet olsun.
Dayinda insallah sonuclari temiz cikar.
-200 kesicem takima gelmedigin icin ozellikle.kbkma yeni kuralim bu yani kizmani gerektircek bir olay yok.
Denedim canim bir küçük kavanoz fistik ezmesine 1 tatli kaşığı ekleyip karıştırdım lezzet verdi ben tahini cok seviyorumEvet ödem konusunda iyi olacak ... fıstık ezmenin içine hiç tahin denedin mi ağır mı olur acaba diyorum tahin yağlı ya yeni bitti bende fıstık ezmesi bu arada
Kismet
hahahahaha bakbakbak laflaraanasi ikinci yaparsa sukretsin ahahahahh
Çaresi var mı peki kötü huylu iyi huylu rabbim şifa versinGorumcemin kayniydi ama cok iyi br insandi ahlak bakimindan ne mide kanseri olduğunu öğrendi adam 1 ay icin çöktü hic birsey yiyemedi cunku kanser heryerini sarmış ve 45 yasinda 4cocugu vardi en küçüğü 4 yasinda ne bilim cok üzüldüm iyi biriydi...
Dayimda ayni hayalimde evlenmek istedigim yumusak huylu mütevazi kimseyi kirmayan anneye babaya bile of demeyen adamm amma velakin hic gun yüzü görmedi eski esinden çok cekti cok cektirdi bi tatli as yedirmedi bosandi evlendi yeni eşiyle cok mutluydu tam kendi gibi bir insani buldu 4 aylik evli tesaduf dr gitmesi akciğerde kitle cikmis buyumus onun şokunu yaşadık. .
Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin..
Birazdan fıstık alacam koyayım bende severim tahiniDenedim canim bir küçük kavanoz fistik ezmesine 1 tatli kaşığı ekleyip karıştırdım lezzet verdi ben tahini cok seviyorumbu yaptigima koymadim ama
Ramazandan sonra devamBu hafta ki spor listesi sondur kizlar bilginize.
Aynen öyleRamazandan sonra devam
Sporlar menülerle beraber bildirilsin
Iyi baby badanami yapiyosunuzzz.Kızlar nabersiniz ?
Ben felaket durumdayim çok yoruldum ve daha bitmedi yarın biticek inşallah pazartesi burdayimm
Kolay gelsin kuzuKızlar nabersiniz ?
Ben felaket durumdayim çok yoruldum ve daha bitmedi yarın biticek inşallah pazartesi burdayimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?