- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.301
Kolay gelsin tatlım valla ev işi bitmiyor gerçektenKızlar nabersiniz ?
Ben felaket durumdayim çok yoruldum ve daha bitmedi yarın biticek inşallah pazartesi burdayimm
Yok ya ilaç icince de olur tatlım ilaç keser adeti kaç yaşındasın ki menopoz olsunKizlar adet oldum ama kesilmeye başladı sanki ağrı kesici içtim cok sancım vardı dayanamadım kilo vermekle ilgisi var mıdır menopoz belirtisi değildir dimi
32 yaşındayım tatlım .. 3 tüp bebek tedavisi görünce korkuyorum açıkçasıYok ya ilaç icince de olur tatlım ilaç keser adeti kaç yaşındasın ki menopoz olsun
Patates biraz göze geldi ama sabah ve hafta sonu olduğu için güzel diyorum ve afiyet olsunKızlar menum
Sabah üç çatal patates kızartma yumurta çay zeytin peynir
Ara da bitki çayı meyve
Akşam çorba yoğurt patlıcan yemeği
Habersiz mi geldiler kuzum salata ile tamamla ssaat geç olmuş evde cerez varsa içine de atsan vitamin olurTemizligim tam bitti kayinvalidemler caya geldiler acil tatli cay hazirladim birseyler, yeni gittiler offf cok yoruldum
Sabah iki tost yedim ondan sonra daha bisey yemedim tatlida muhalebi gibi bisey yapmistim sirf tadina bakim diyer azcik yedim okadar simdide bi salata yerim tamamdir bugün:)
Bizim yakinlarimiza alisveris icin gelmislerdi uzak oturuolar bize bende isterseniz aksam üstü ugrayin demistin velirsizdi sonra gelmeye karar verdiler:)))Habersiz mi geldiler kuzum salata ile tamamla ssaat geç olmuş evde cerez varsa içine de atsan vitamin olur
Hm keske bizimkiler de kv kb da öyle yapsalar ayda yılda bir ya gelirler ya hiç gelmezler güzel oluyor gelmeleriBizim yakinlarimiza alisveris icin gelmislerdi uzak oturuolar bize bende isterseniz aksam üstü ugrayin demistin velirsizdi sonra gelmeye karar verdiler:)))
Evet canim aynen
Yok tatlım ama sen gene de bu doktora git ama sanmıyorum ilaç kullanınca azalır tatlım32 yaşındayım tatlım .. 3 tüp bebek tedavisi görünce korkuyorum açıkçası
İlaç icme canim adetini keser papatya varsa ondan kaynat ic agrini keser hem sakinlestirr.menopoza adet günün 15 gune duser bir kaç ay oyle oluyormus sonra birden kesiliyor mus bende erken menopoz var onceden bir ayda olurdum simdi 18-19 güne düştüKizlar adet oldum ama kesilmeye başladı sanki ağrı kesici içtim cok sancım vardı dayanamadım kilo vermekle ilgisi var mıdır menopoz belirtisi değildir dimi
Birden kesilmiyor yani .... kuzum ya kiloya biraz daha dikkat etsende gitsen ya drye bak 18 19 gune düştü diyorsun sonra yapacağımız bir sey kalmıycak zaman hızla geçiyorİlaç icme canim adetini keser papatya varsa ondan kaynat ic agrini keser hem sakinlestirr.menopoza adet günün 15 gune duser bir kaç ay oyle oluyormus sonra birden kesiliyor mus bende erken menopoz var onceden bir ayda olurdum simdi 18-19 güne düştü( inş hemen girmem belirtiler geldiginde bir 5 yil sonra menopoza giriymisin yasimda 33 bayagi erkenn bari cocugum olsaydida hayirlisi artik..
hiç ağrı kesici kullanan biri değilimdir normalde bu ara kullanıyorum adette de şlk kez kullandım neyse akşam devam etti kilo vermekte etkiliyor zaten adeti rahatladım birazYok tatlım ama sen gene de bu doktora git ama sanmıyorum ilaç kullanınca azalır tatlım
Evet canim kg ya dikkat etmeye calisiyorum sindi seker ilaci kullaniyorum bulantidan cok yedirmiyo yemek, dr gidecem ama maddi olara para biriktirmem lazim ev icin borc aldim bitti sayilir allah izin verirse gelecek aydan biriktirmeye ve bu aydan itibaren kg yada dikkat etmeye calisacam bi kendi basima kalamadimki diyet yapiyim sukur ramazan geldi ramazanda nasil diyet olacak merak ediyorum...Birden kesilmiyor yani .... kuzum ya kiloya biraz daha dikkat etsende gitsen ya drye bak 18 19 gune düştü diyorsun sonra yapacağımız bir sey kalmıycak zaman hızla geçiyor
Biri varken dikkat etmek zor oluyor ben gittiğimde birşey yemiyorum anlamıyorlarsa gereken cvb veriyorum 1 kereden bişi olmaz diyorlar genelde .. dün pilav vardı mesela yemedim .. bol salata mantar yedim şeker ilacı kilo da verdirir aslında dualarım ikimiz ile allah emeklerimizi yemesinEvet canim kg ya dikkat etmeye calisiyorum sindi seker ilaci kullaniyorum bulantidan cok yedirmiyo yemek, dr gidecem ama maddi olara para biriktirmem lazim ev icin borc aldim bitti sayilir allah izin verirse gelecek aydan biriktirmeye ve bu aydan itibaren kg yada dikkat etmeye calisacam bi kendi basima kalamadimki diyet yapiyim sukur ramazan geldi ramazanda nasil diyet olacak merak ediyorum...
Aynen tatlım etkiler tabi bende gene kabızlık başladı ya çok canımı sıkıyor valla yaw kiloyu çok etkiliyorhiç ağrı kesici kullanan biri değilimdir normalde bu ara kullanıyorum adette de şlk kez kullandım neyse akşam devam etti kilo vermekte etkiliyor zaten adeti rahatladım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?