- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.361
Aaa çok üzüldüm rabbim ya şafi ismi ile şifasını versinBu hafta sonum biraz kötü geçti akrabamın çocuğunun lösemi olduğunu öğrendik daha 8 yaşında..yazın benim evde doğum gününü kutlamıştık..ah yavrum ahh..iki gün onlardaydık destek için evini bıraktı tedavi için buraya geldiler..
Herşey Rabbimden..çok dua edin kızlar atlatsın en yakın zamanda..
oy kuzucuk yaaaBu hafta sonum biraz kötü geçti akrabamın çocuğunun lösemi olduğunu öğrendik daha 8 yaşında..yazın benim evde doğum gününü kutlamıştık..ah yavrum ahh..iki gün onlardaydık destek için evini bıraktı tedavi için buraya geldiler..
Herşey Rabbimden..çok dua edin kızlar atlatsın en yakın zamanda..
Aaa çok üzüldüm rabbim ya şafi ismi ile şifasını versin
Amin kızlar çok sağolun..kötüyü hiç düşünmüyoruz iyi olacak Allahın izniyle..oy kuzucuk yaaacocukların hasta olmasına cok üzülüyorum ben hele böyle byük hastalıklarsa.. rabbim şfa versin tez zamanda iyileşsin inşallah
inşallah canım cocuklar bu hastalıgı büyüklerden daha kolay atlatıyo sanırımAmin kızlar çok sağolun..kötüyü hiç düşünmüyoruz iyi olacak Allahın izniyle..
Aynen öyle canım uzun bir maratoninşallah canım cocuklar bu hastalıgı büyüklerden daha kolay atlatıyo sanırım
rabbim anasına babasına hepsine sabır güç kuvvet versin inşallahAynen öyle canım uzun bir maraton
Bence iyi..ramazanda daha dikkat etmene sebep olur kilo almanı engellersin hedefe var diyevee size iyi mi kötü mü bilemediğim bi haberim varben mezun olamamışım hedef kilom 52ymiş
türü ne peki o teşhis edildi mi kaçıncı evresiAmin kızlar çok sağolun..kötüyü hiç düşünmüyoruz iyi olacak Allahın izniyle..
ahhhaaaa çok güldümvee size iyi mi kötü mü bilemediğim bi haberim varben mezun olamamışım hedef kilom 52ymiş
Bugün belli olacak hafta sonuna geldigi için tam detaylı bakılamadı sonuçları hep bozuk çıkmış malesef..türü ne peki o teşhis edildi mi kaçıncı evresi
gunaydin keptinvee size iyi mi kötü mü bilemediğim bi haberim varben mezun olamamışım hedef kilom 52ymiş
kardeşi var mı peki haberdar et ara da merak ederim dualarım sizinle ... sizde mi kalıyorlarBugün belli olacak hafta sonuna geldigi için tam detaylı bakılamadı sonuçları hep bozuk çıkmış malesef..
aslında hafta sonu 53.4düm yani bu cuma yine mezun olabiliyorumBence iyi..ramazanda daha dikkat etmene sebep olur kilo almanı engellersin hedefe var diye
Allah Şifa versin kuzucuga inşallah bi an önce iyileşsinBugün belli olacak hafta sonuna geldigi için tam detaylı bakılamadı sonuçları hep bozuk çıkmış malesef..
gunaydin canımgünaydın herkese iyi haftalar
İki kardeşi var umudumuz onlar..haber ederim canım sağol..kardeşi var mı peki haberdar et ara da merak ederim dualarım sizinle ... sizde mi kalıyorlar
ahhhaaaa çok güldüm
günaydın kuzuum bnde 53.8 olunca mezun olabiliyomuşum ben şu an 53.4 ümgunaydin keptinaa ama yüzde 80 ni mi verince 90 ini mi verince olunuyirdu diye biliyorum benimkindede 60 yazıyor hesaplamistim ben 63 olduktan sonra olabiliyordum tabi dogruysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?