Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kabız oldum yaaa bugun 63.700 falan çıkmam gerekti dün çünkü 64.300 ile yattım ama olmadı aglayacam sanırım
üzülme o kadar bebeğim ya kayısı suyunu falan denedin mi? sen açlık otu mu ne onu kullanıyodun dimi bırakmış mıydın

üzülme o kadar bebeğim ya kayısı suyunu falan denedin mi? sen açlık otu mu ne onu kullanıyodun dimi bırakmış mıydın
Evet bağırsak alışmasın diye ama benim hedefim cuma günü 62.900 canım çünkü inan haftasonu çok iyi igecti benim için canım bu akşam 64.300 mı ne yattım sabah rahat 63 falan görmeli idim ama olmadı

ben iğrencleşmek istedim bu sefer

yok giymiyom uzun kollu giyiyom hep bol bol şeylerlen geziyom yaz kış farketmiyo
ama evde sortla askılıyla
Haa iyi oyle seviyon demeh bu sene giycin mi beli dar kolu bol biseyler bul kendine yada inceliğin görünsün

kac kg cıktın kı kuzum olsun nolcak üzülme öyle tm hedeflerimize ulaşmak istiyoruz ama moral bozmak yok yavas olsun kalıcı olsun kayısı falan dene rahatlatır biraz

kızlar büroda 4 kuş ötüyorlar geldiğimden beri kafam şişti alkış yaparak susturdum biri odamda çerçevenin üstünde duruyor korkudan nasıl ters ters baktı görmeniz lazımdı birde tırstı alkış yapınca

dürümcüden alıyorlar açık servis malesef yok olan yerlerde de altında tazecik pideler oluyor lavaş daha masum açık ekmek gibi
sizin oralarda da zten öle seyler meshur tabi ayy bizim burda bi hatay dürümcüsü var ni giziilllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…