- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.421
Yiooo bende kilo virdimhdeften git gide uzaklaşıyosn yanlız
hallediciiizz hepsiniiiama sen yine zayıfsın bana göreben löp löpüm halen
inşallahh kuzuummm yavas yavas gidiyo kilolarAyy hadi inşallah..
kolay gelsin kuzuumm bende başlıcam şimdi calışmaya cok iş varben çıkıyorum dayanabişlirsem girmicem işe yoğunlaşmam gerekli birazcık
o zaman sağlıklı seyler söylesinlerburya gelende oluyor öğlen yemeklerinde bazen tek kendime durumu zor oluyor malesef yoksa hep bişiler getiriyorum kendime
ben bacak calışcamHee yavas yavas artirmak gerekiyi ben birden 5 kiloyla basladimdineyse bu hafta kol calismam kardio ve squat karin agirlikli yaparim
bn tartının fotosunu cektimde 53.4 değil 54.4 müş oYiooo bende kilo virdimne sandindi sen beni uzun zamandir ilk defa haftasonunu artısiz bitirdim
Bende kilomu bildiriyim artik bu kilomu korucam ben saglikli beslenmeye ve spora devam
Cuma kilom: 53.4
Guncel kilom: 52.9
-500
Tam 52 ye inerim sonrasi koruma
Kolay gelsin canimben çıkıyorum dayanabişlirsem girmicem işe yoğunlaşmam gerekli birazcık
Hic sorma manken gibim oldumben bacak calışcamakşam başlıyom karın da calışcam hıhı inceilcem hıhı sana benzicem
bn tartının fotosunu cektimde 53.4 değil 54.4 müş oalmışım ya ben kıızzz ahahahah ansıda sevindimdi yaa
ni gizil olmuşundur sen şimdi
Hee bacak calişben bacak calışcamakşam başlıyom karın da calışcam hıhı inceilcem hıhı sana benzicem
bn tartının fotosunu cektimde 53.4 değil 54.4 müş oalmışım ya ben kıızzz ahahahah ansıda sevindimdi yaa
ni gizil olmuşundur sen şimdi
veririm ki ben onuHic sorma manken gibim oldummütevazı olamicim bu sefer
Niiii sen kilo mu aldinmezun birilerii mezunnn olacaağdii
3 ay sonra 5 kg lık su şişesi alırımHee bacak calişsen alışkın degelsin ağırlıksız basla sakatlanma 1 hafta sonra yarim litrelik su siseleriylen yapmaya basla oyle oyle her hafta yukseltirsim manken olacuh
Hee iki güne gider o arti ses etmeveririm ki ben onumezun olcam ben
hakkını yiyemem bende o kadar spora hakettin
Dumbell alirsin kiz ne 5 kg su sisesi3 ay sonra 5 kg lık su şişesi alırımkendimi düşündümde öle şişelerlen
sen ol ben arkadan gelcem yetişcem sanabu yaz tshirt giycem zayıfladıgımı görsün herkesler
Hee iki güne gider o arti ses etme
Tisikkirler kiptin
biz sevdicekle aynı renk tshırt giyiyoruz ama ben üstüne bide gömlek giyiyodum önünü kapamadan bu yaz gömlek giymicemDumbell alirsin kiz ne 5 kg su sisesibir bucuk litrelik au sisesine kadar gelir sonrasinda dumbella gecersin gayrı hee dar tshirt giy herkesler görsün ayy ni kaa da zayif disinlegg
Ben yapacaktim o espiriyi ama vazgectimditişikkirlir sipirmin
Niye gomlek giyyon gi kisa kollu giymiyon mu sen normaldebiz sevdicekle aynı renk tshırt giyiyoruz ama ben üstüne bide gömlek giyiyodum önünü kapamadan bu yaz gömlek giymicemçünkü zayıfladım
BANA TEK LAVAŞ KENDİLERİNE çifrt lavaş döner getiriyorlar yada köz tavuk ama bu hafta kötü geçecek gibi korkuyorumhallediciiizz hepsiniii
inşallahh kuzuummm yavas yavas gidiyo kilolar
kolay gelsin kuzuumm bende başlıcam şimdi calışmaya cok iş var
o zaman sağlıklı seyler söylesinlerdiyek yapıyok burda de
teşekkür ederim 20 dkcık uzak durabildim bu da bir başarıKolay gelsin canim
ben iğrencleşmek istedim bu seferBen yapacaktim o espiriyi ama vazgectimdi
yok giymiyomNiye gomlek giyyon gi kisa kollu giymiyon mu sen normalde
lavassız isteyemiyo musun kuzuum hani küçük bi tabaga sadece iç koysalar aceba olmaz mıymış bi sorsdana onlaraBANA TEK LAVAŞ KENDİLERİNE çifrt lavaş döner getiriyorlar yada köz tavuk ama bu hafta kötü geçecek gibi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?