Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende kilomu bildiriyim artik bu kilomu korucam ben saglikli beslenmeye ve spora devam

Cuma kilom: 53.4
Guncel kilom: 52.9
-500
Tam 52 ye inerim sonrasi koruma

ama sen yine zayıfsın bana göre ben löp löpüm halen
hallediciiizz hepsiniii
Ayy hadi inşallah..
inşallahh kuzuummm yavas yavas gidiyo kilolar
ben çıkıyorum dayanabişlirsem girmicem işe yoğunlaşmam gerekli birazcık
kolay gelsin kuzuumm bende başlıcam şimdi calışmaya cok iş var
burya gelende oluyor öğlen yemeklerinde bazen tek kendime durumu zor oluyor malesef yoksa hep bişiler getiriyorum kendime
o zaman sağlıklı seyler söylesinler diyek yapıyok burda de

Hee yavas yavas artirmak gerekiyi ben birden 5 kiloyla basladimdi neyse bu hafta kol calismam kardio ve squat karin agirlikli yaparim
ben bacak calışcam akşam başlıyom karın da calışcam hıhı inceilcem hıhı sana benzicem
Yiooo bende kilo virdim ne sandindi sen beniuzun zamandir ilk defa haftasonunu artısiz bitirdim
bn tartının fotosunu cektimde 53.4 değil 54.4 müş o almışım ya ben kıızzz ahahahah ansıda sevindimdi yaa
Bende kilomu bildiriyim artik bu kilomu korucam ben saglikli beslenmeye ve spora devam

Cuma kilom: 53.4
Guncel kilom: 52.9
-500
Tam 52 ye inerim sonrasi koruma
ni gizil olmuşundur sen şimdi

Hic sorma manken gibim oldum mütevazı olamicim bu sefer

Niiii sen kilo mu aldinmezun birilerii mezunnn olacaağdii

Hee bacak caliş sen alışkın degelsin ağırlıksız basla sakatlanma 1 hafta sonra yarim litrelik su siseleriylen yapmaya basla oyle oyle her hafta yukseltirsim manken olacuh

Hee bacak caliş sen alışkın degelsin ağırlıksız basla sakatlanma 1 hafta sonra yarim litrelik su siseleriylen yapmaya basla oyle oyle her hafta yukseltirsim manken olacuh
3 ay sonra 5 kg lık su şişesi alırım kendimi düşündümde öle şişelerlen
sen ol ben arkadan gelcem yetişcem sana bu yaz tshirt giycem zayıfladıgımı görsün herkesler

3 ay sonra 5 kg lık su şişesi alırım kendimi düşündümde öle şişelerlen
sen ol ben arkadan gelcem yetişcem sana bu yaz tshirt giycem zayıfladıgımı görsün herkesler
Dumbell alirsin kiz ne 5 kg su sisesi bir bucuk litrelik au sisesine kadar gelir sonrasinda dumbella gecersin gayrı hee dar tshirt giy herkesler görsün ayy ni kaa da zayif disinlegg

Dumbell alirsin kiz ne 5 kg su sisesi bir bucuk litrelik au sisesine kadar gelir sonrasinda dumbella gecersin gayrı hee dar tshirt giy herkesler görsün ayy ni kaa da zayif disinlegg
biz sevdicekle aynı renk tshırt giyiyoruz ama ben üstüne bide gömlek giyiyodum önünü kapamadan bu yaz gömlek giymicem çünkü zayıfladım

hallediciiizz hepsiniii

inşallahh kuzuummm yavas yavas gidiyo kilolar

kolay gelsin kuzuumm bende başlıcam şimdi calışmaya cok iş var

o zaman sağlıklı seyler söylesinler diyek yapıyok burda de
BANA TEK LAVAŞ KENDİLERİNE çifrt lavaş döner getiriyorlar yada köz tavuk ama bu hafta kötü geçecek gibi korkuyorum

BANA TEK LAVAŞ KENDİLERİNE çifrt lavaş döner getiriyorlar yada köz tavuk ama bu hafta kötü geçecek gibi korkuyorum
lavassız isteyemiyo musun kuzuum hani küçük bi tabaga sadece iç koysalar aceba olmaz mıymış bi sorsdana onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…