- 24 Mayıs 2017
- 818
- 1.547
- 63
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.901
Aslında kızlar geçen internette okuduö diyetsiz kalıcı zayıflama bişi diye bi tek onu denemedm sanırsam biz şişmanlar açlık ve toklugu unutup zevk için yiormusuz eger mideyi dinleyip acıkma sinyallerini bekleyip doydugunda kalkıp tekrar acıktıgında yersen zayıf olurmussun sizce bu ne kadar doğrudiyet yapma o zaman tatlıım saglıklı beslenyani zaten önce zararlı seyleri hayatından cıkartıp öyle başlaman gerek diyete sen şimdi beslenme düzenini değiştirrsin sonra nişanlın istediğinde diyete başlarsın olmaz mı öyle :)
Aslında kızlar geçen internette okuduö diyetsiz kalıcı zayıflama bişi diye bi tek onu denemedm sanırsam biz şişmanlar açlık ve toklugu unutup zevk için yiormusuz eger mideyi dinleyip acıkma sinyallerini bekleyip doydugunda kalkıp tekrar acıktıgında yersen zayıf olurmussun sizce bu ne kadar doğru
İlk iş ilk sayfayı okudum uslu bir üye olarak
O zaman söylüyorum
79 kilo olmuşum
52den buraya çıktım bir senede
Hedefim en az 60 olması
Ben psikoloğum, eylül ayında yurtdışında mastera başlayacağım dolayısıyla yeni ortama bu halde girmek istemiyorum
Bekarım, çocuğum yok yarışmaya İzmirden katılıyorum
Umarım 3 ayda 19 kilo verilebiliyordur
Hayır canm kesinlikle başkası icin degil biz nisanliykende konusurduk tamamen kendi isteyimiz ben buna hazır hissetmezsem millet için yapmam emin ol yani kendim ve eşim cok istiyoruzAma başkaları istiyor diye çocuk yapma yapınca bitmiyorki ona gerçekten mükemmel bi anne olmak için hazırmısın?
aaa ni giziiilllsen öyle diyince ben de 90 falan bekliyodum
bence 3 ayda 19olmasa da en azından bi 10kg verirsin sporda yaptın mı sıkılaşır 19kg vermiş gibi olursun
bende nişanlıyım 61le başladım su an 53 küsürlerdeyim
yeni mekan yeni hayat nasıl başlarsan öyle gider veririrz o kiloları güzelce sonrası sende artrık
Olsun yardım etmesin boşver eksik yap bazı şeyleri ama ayri ol benim hem dugunumde eksik oldu hemde aynı eve girdim herşeye karismak istiyorlar sürekli tartışma olur hic girme hicayyy valla mıııııbenide aynı eve istedilerdi bn kabul etmedim. hatta kp kabul etmedim diye hiç bieşye yardım etmiyo
Isletme enformatigi okudum canim yani hem isletme hem bilgisayar programlama alaninda calisiyorum.MESLEK NEYDİ
O zaman anladm canısı :) umarm poncik ve sevimli bi bebişin olur anladığım kadarıyla kilo yüzündenmi hamile kalamıyorsn yada başka sebeplermi var tam anlamadm. Eğer adet düzensizliğin filan varsa hayıt otu içmeni öneririm bizim dr un ilk tavsiye ettiği sey :)Hayır canm kesinlikle başkası icin degil biz nisanliykende konusurduk tamamen kendi isteyimiz ben buna hazır hissetmezsem millet için yapmam emin ol yani kendim ve eşim cok istiyoruz
Ben sürekli diyet yaptıgım için benm metabolizma psikoloji fizyoloji herseyim tepetaklakk artl en son dukanla 71 kiloya inmistim sonra bırakınca geri aldmBen bugüne kadar hep diyetsiz zayıfladım
Ama beslenme şeklimi değiştirdim
Mesela tatlı istiyorsam sütlü tatlı yiyorum
Veya hafif yemekler tüketiyorum
Abur cubur yemiyorum
Ki yaz aylarında hafif yemekler çok daha rahat oluyor :)
bende denemiştim onu koltuktan kazımak zorunda kalıyolar evdekiler pertim çıkıyoBir de diyet anlayışı olarak sağlıklı beslenmeyi benimsiyorum
Mesela abur cubur yenmeyecek
Sebze ve et dengeli alınacak gibi
16.30da Jillian Michaelsa başlayacağım
Daha önce denedim ve inanılmaz sonuçlar verdi
Bugün ilk günüm
Ben sürekli diyet yaptıgım için benm metabolizma psikoloji fizyoloji herseyim tepetaklakk artl en son dukanla 71 kiloya inmistim sonra bırakınca geri aldm
bende denemiştim onu koltuktan kazımak zorunda kalıyolar evdekiler pertim çıkıyo
evet bak zevk için yeme olayı bnde de var mesela tok olsam da o mutfakta 1 tabak makarna tezgah üstünde durur gidip geldikce yerim yada dolabı acıp gözüme hoş gelen şeyleri alır yerim bunu durdurunca zaten kilo veriliyoAslında kızlar geçen internette okuduö diyetsiz kalıcı zayıflama bişi diye bi tek onu denemedm sanırsam biz şişmanlar açlık ve toklugu unutup zevk için yiormusuz eger mideyi dinleyip acıkma sinyallerini bekleyip doydugunda kalkıp tekrar acıktıgında yersen zayıf olurmussun sizce bu ne kadar doğru
Diyetisyene de gitttim ama belli listelere uyamıyorö protein agırlıklı karbonhidrat olmayan bi diyet bu ara çok popülerdi 2 ayda 90 dan 71 e indim tekrar geri aldm :) ne zaman diyete başlasam sporda yapıyorö cnm eger diyete düzenli başlarsam ilk olarak kardiyo daha sonra sıkılaşma ve ağırlık çalışacagımDiyetisyenle mi yapıyordun nymph?
Eğer öyleyse sorun olmaz diye düşünüyorum ama tek başına olunca açlıktan insanın kıpırdayası bile gelmez ki
Spor yapıyor musun?
Ya hayatım boyunca 60lara bile çıkmamıştım canım
Böyle evde oturunca maalesef gitti bir de sınavlara falan girdim yüksek lisans için o ara yedikçe yedim stresten
Ee hem kıpırdama hem ye dur sonuç bu
Düğün için mi zayıflıyorsun?
Ya en çok o daracık kotlarımı giymeyi özledim
Resmen kıyafet stili bile değişiyor insanın kilo alınca
Diyetisyene de gitttim ama belli listelere uyamıyorö protein agırlıklı karbonhidrat olmayan bi diyet bu ara çok popülerdi 2 ayda 90 dan 71 e indim tekrar geri aldm :) ne zaman diyete başlasam sporda yapıyorö cnm eger diyete düzenli başlarsam ilk olarak kardiyo daha sonra sıkılaşma ve ağırlık çalışacagım
okumak güzeldir hayata yeni pencere açtırıryabancı dızı sevmem de kıtap cok okurdum onceden yıne okumaya baslıcam yaa
daha erken canım sabret olur inşallah
bnde öyle düşündüm kuzum az olsun eksik olsun bizim olsun kimse karısmasın yani başta biraz soguklk oldu ama şimdi kabullendiler şükür ayrı olcamızıOlsun yardım etmesin boşver eksik yap bazı şeyleri ama ayri ol benim hem dugunumde eksik oldu hemde aynı eve girdim herşeye karismak istiyorlar sürekli tartışma olur hic girme hic
okumak güzeldir hayata yeni pencere açtırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?