Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok bebeğimm sizin daha var listeye girmenize :) ama sen cok aktif olamıyosun gün içinde calışıyosun akşamları biraz daha fazl burda olmaya calışsan
ayrıca malesef bi anda olmuyo o iş zaman lazııımm çaba lazıımmm diyetin ve sporun hakkını vermek lazım

Çok güzeller!
Çok özendim!
Benim bir sürü kalem eteğim var bacaktan yukarı çıkmayan
Kalem eteklerime girdiğim gün buraya atmayan ne olsun
hadi bakalım
bnmde pantolonlarım vardı öyle şimdi içine giriyorum hepsinin ama bacaklarım kalın durdugu için daha giymiorum

Anladım. Akşamları da çok aktif olamıyorum gün içerisindeki yorgunluktan ziyade zamanım olmuyor. spor da yapınca ve gece 12 den önce uyuyunca bu kadar oluyor şimdilik, yapcak bir şey yok. :)

Benim icin suanlik yeterli degilsin..

Pes etmee bu gunlerin meyvesini alicaksin.

Anladım. Akşamları da çok aktif olamıyorum gün içerisindeki yorgunluktan ziyade zamanım olmuyor. spor da yapınca ve gece 12 den önce uyuyunca bu kadar oluyor şimdilik, yapcak bir şey yok. :)
listeye girsende girmesende burda bizimle olmalısın cok faydası olcak senin için
jillian ağır biraz yanlız oruçla çok zor olur :)
iftardan sonra yaparım kuzum oruclu oruclu kimse yaptıramaz bana onu

Valla canısı öyle bir tuhaf birşey oldu kız anlatamam sana sabah kermes vardı misafirleri oraya götürdüm onlar orda yedi geldi eve bir buçuktu saat ben yemedim hepsi hazırdı yani ondan sonra ev işini yaparım ben tek yerim dedim oda olmadı akşam altıda yedim desem yeridir yani kızma kızma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…