- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.121
bakın burda ni vaaaaakalem etek şıklıgı
yok bebeğimm sizin daha var listeye girmenize :) ama sen cok aktif olamıyosun gün içinde calışıyosun akşamları biraz daha fazl burda olmaya calışsanGünaydın. Yarın ben listeye dahil oluyor muyum acaba. bir de hangi kilo baz alınacak ilk haftaki mi yoksa son tartılan mı?
Dün birbucuk saat spor yaptım bu arada, sabah da güzel güzel yulaflı kahvaltımı yaptım. keşke birden seksen kiloya düşsem ilk başta
ah keşkeeeeSevmiyorum ama kaçınılmazsa seveceğim mecbur
Umarım hiç gerek kalmaz tabi hep eksiye eksiye giderim
he zayıfım ben artıkKızım sen zayıfsın ve gelınsın artık gıysene bunlardantam hanım hanımcık tam gelin ben koca basenlerimle giydim herkes çok begendı
benim bacaklarımın altı incehe zayıfım ben artıkbacaklarımda biraz inceldi gibi ama daha tam olmadm bence daha vakti var
hadi bakalımÇok güzeller!
Çok özendim!
Benim bir sürü kalem eteğim var bacaktan yukarı çıkmayan
Kalem eteklerime girdiğim gün buraya atmayan ne olsun
bnm hayatım bi düzene girse yapcambenim bacaklarımın altı incesende jilian yap artık
Baaak baaak yumusadimsana kahve yaptım
biz zenginler boyle onemsemeyiz.
pahalıymışo zaman sen kullanda bende öyle kullanayım cidden ok yere gitmesn param fakirim ben
kesinlikle öyle bişi yapmamama bayramda etek yada elbise giycem bakalım arastırıyorum
yok bebeğimm sizin daha var listeye girmenize :) ama sen cok aktif olamıyosun gün içinde calışıyosun akşamları biraz daha fazl burda olmaya calışsan
ayrıca malesef bi anda olmuyo o işzaman lazııımm çaba lazıımmm diyetin ve sporun hakkını vermek lazım
günaydın tatlışııımmmGünaydın herkese
Günaydın herkese
Benim icin suanlik yeterli degilsin..Günaydın. Yarın ben listeye dahil oluyor muyum acaba. bir de hangi kilo baz alınacak ilk haftaki mi yoksa son tartılan mı?
Dün birbucuk saat spor yaptım bu arada, sabah da güzel güzel yulaflı kahvaltımı yaptım. keşke birden seksen kiloya düşsem ilk başta
bnm hayatım bi düzene girse yapcamramazanda yapsam ne iyi olur hem orcu hem spor sahane olurum beraber başlıyak mı sened spora gitmiyon nasıl olsa
burjuva dicem sana artıkınBaaak baaak yumusadim
Tisikkurleebende icmistimm
biz zenginler boyle onemsemeyiz.
Nasılsın canım iyi mısıngünaydın tatlışııımmm
Hadi ordannburjuva dicem sana artıkınsen burjuva kesim ben avam kesim ama bilgi konusunda değil maddiyatta
Sana iki kere yanilmiyosam yazdim cevap alamadim sebep nedir? Elestiri yapmistim.Nasılsın canım iyi mısın
listeye girsende girmesende burda bizimle olmalısın cok faydası olcak senin içinAnladım. Akşamları da çok aktif olamıyorum gün içerisindeki yorgunluktan ziyade zamanım olmuyor. spor da yapınca ve gece 12 den önce uyuyunca bu kadar oluyor şimdilik, yapcak bir şey yok. :)
iftardan sonra yaparım kuzumjillian ağır biraz yanlız oruçla çok zor olur :)
Valla canısı öyle bir tuhaf birşey oldu kız anlatamam sana sabah kermes vardı misafirleri oraya götürdüm onlar orda yedi geldi eve bir buçuktu saat ben yemedim hepsi hazırdı yani ondan sonra ev işini yaparım ben tek yerim dedim oda olmadı akşam altıda yedim desem yeridir yani kızma kızma :):) evet kizim 8 aylik olunca baslamistim. Gecen sene ocaktan mayisa 88den 69 a dusmustum.
Sonra yazin 66 olmustu. Artk o beslenmede degilim biyerden sonra tikandim skildim. Bigun 58 olmak dilegim. :)
Darisi basiniza insallah. Hayatimdan cikarmistim yasakli seyleri. Saglikli beslenmistim guzel sarkmadan ski vucuda sahip oldum tum formul bu.
Tamammmmmmm giiizz 12 ye kadar atmis olucambirazdan reklamlardan sonra hep tam yorgunluktan oturuyorm ozaman senle yazisiyorm. Kalkmaya usenir oluyorum accik dur biklee geliyior
Simdi ramazana giriyoruz. Spor listesi kalkti. Gunluk spor yapiyoruz haftalik toplam skorla yaris yapiyoruz. Belirledigim grami vermeyenlerden kafama gore spor dusuyorum biraz gicik durum :) bazi arkadaslarda ise yariyor.:) ramazan sonrasini bekleyinnnnnn acimasiz kirbaclar geliyor
neden? Bak sen cok az besleniyosun kizmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?