- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.141
coook zekiyiimm coookk bilgili ve kültürlüyümHadi ordann
Bilgi derkenkrizzzz
Yeni gördüm birine cevap yazdım aboovvv topa tutacak beni tobelerim olsunSana iki kere yanilmiyosam yazdim cevap alamadim sebep nedir? Elestiri yapmistim.
Hahahahahaahahhahahahahcoook zekiyiimm coookk bilgili ve kültürlüyüm
Yeni gördüm birine cevap yazdım aboovvv topa tutacak beni tobelerim olsunmisafir var kız giremiyorum doğru dursurt
Hahahahahaahahhahahahahtamamm
Valla canısı öyle bir tuhaf birşey oldu kız anlatamam sana sabah kermes vardı misafirleri oraya götürdüm onlar orda yedi geldi eve bir buçuktu saat ben yemedim hepsi hazırdı yani ondan sonra ev işini yaparım ben tek yerim dedim oda olmadı akşam altıda yedim desem yeridir yani kızma kızma :)
bence sen sagliksiz besleniyosunnn. Cogu insanin yaptigi buyuk hata zayiflicam diye hirs yapip yememek. Valla kilo iner ama vucud ne alemde olur bilmemYeni gördüm birine cevap yazdım aboovvv topa tutacak beni tobelerim olsunmisafir var kız giremiyorum doğru dursurt
iyiyim kuzuuum iş güç koşturmaca aynen devam sen nasılsınnnNasılsın canım iyi mısın
Okben iyiyim kuzuum bu
cahal mı sandın okuma yazmam var bnim
Haklısın onun bende farkındayım ama elimde olmadan gelişiyor ya valla misafir olunca alt üst oldum cansiibence sen sagliksiz besleniyosunnn. Cogu insanin yaptigi buyuk hata zayiflicam diye hirs yapip yememek. Valla kilo iner ama vucud ne alemde olur bilmem
İyiyim bende çok yorgunum ya hiç birşey e elim kalkmıyoriyiyim kuzuuum iş güç koşturmaca aynen devam sen nasılsınnn
ah keşkeeeeama bu azimle bence rahat 1 2 ay sürkli vericeksin gibi geliyo bana
hadi bakalım
bnmde pantolonlarım vardı öyle şimdi içine giriyorum hepsinin ama bacaklarım kalın durdugu için daha giymiorum
listeye girsende girmesende burda bizimle olmalısın cok faydası olcak senin için
iftardan sonra yaparım kuzumoruclu oruclu kimse yaptıramaz bana onu
Haklısın onun bende farkındayım ama elimde olmadan gelişiyor ya valla misafir olunca alt üst oldum cansii
Alt ust olmamalisin cunku zaten onlari yemiyosun direniyosun. Baska sana zararli olmayacak seylerden yesene olmaz ki boyleHaklısın onun bende farkındayım ama elimde olmadan gelişiyor ya valla misafir olunca alt üst oldum cansii
o şanslı sensin demk
bugün dinlen boşver çay dök kendine otur keyif yap anneciğinleİyiyim bende çok yorgunum ya hiç birşey e elim kalkmıyor
Tamam kızma kızma canım benim haklısın çok sağol gene de sen düşündüğün için daha dikkatli olurum sağolAlt ust olmamalisin cunku zaten onlari yemiyosun direniyosun. Baska sana zararli olmayacak seylerden yesene olmaz ki boyle
Mesela ne alabilirim cansiiZuzu bence yanına ufak atıştırmalıklar al
Aç kalırsan vücudun depolaması gerektiğini düşünüyor ve depo moduna geçiyor o çok tehlikeli
hala gülüyo
Olmuyor ki bı telaş kalıyoruz bı telaş yatıyoruz valla :)o şanslı sensin demksus sen hakediyosun kuş kadar yiyosun kaç gündür menülerini görmedim mi sanıyosun
bugün dinlen boşver çay dök kendine otur keyif yap anneciğinle
Mesela ne alabilirim cansii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?