- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.161
Ben de inanıyorum
Çok hırslı bir insanım zaten bir kez motive oldum mu kafaya koydu mu yapıyorum yapacağım işte
Senin kilo 54 aslında nası hala kalın duruyor ki
Bence de iftardan sonra yapabilirsin canım gerçi birden yiyince insana çökebilir ama üzerine yorulup mışıl mışıl uyursun
Benim icin suanlik yeterli degilsin..
Pes etmee bu gunlerin meyvesini alicaksin.
hala gülüyoben ilk okul 5 kadar okumuşam okumamda vardııırr yazmamda vardııırrr
gerçekten manyak
Bayılıyorum bu kadına ya gerçekten manyak ama iyi anlamda manyak
Sonraaa sarkarsin baaaaaak kaslardan gider baaaaaaaak ski olmazsin baaaaaak sagligindan olursnnn baaaakTamam kiz
Tamam kızma kızma canım benim haklısın çok sağol gene de sen düşündüğün için daha dikkatli olurum sağol
hırs ve irade varsa tamamdır bu iş 3 ay sonra istediğin kiloya gelirsin
o 54 kilonun büyük kısmı bacaklarda işte sorun orda
ilk günler cok yiyorum ben sonra corbayla doyuyorum kuzum tabi tatlıda yeniliyo arkasından illaki onu bırakmam lazım
listeye girsende girmesende burda bizimle olmalısın cok faydası olcak senin için
iftardan sonra yaparım kuzumoruclu oruclu kimse yaptıramaz bana onu
bnm hayatım bi düzene girse yapcamramazanda yapsam ne iyi olur hem orcu hem spor sahane olurum beraber başlıyak mı sened spora gitmiyon nasıl olsa
meraabayin dadlu baaaayan
gerçekten manyakbenm spor hocam olsa döverdim kesin
Grup icinde yeterli oldugunu dusunmuyorum. Daha fazla aktif olman ve motive gerekiyor. Bu sadece senin icin degil yeni gelen herkes icin gecerli.yeterlilikten kasıt nedir ?
bn şerbetli tatlı seviyorum ekmek kadayıfı künefe baklava tarzıAma tüm gün açsın anlaşılır bir şey
Mesela tatlıyı sütlü yersin hafif şekerli yaparsın
Ramazan özel bir durum sonuçta
Mümkün mertebe çok batmadan çıkmak önemli Ramazandan
Sonrasında o 0.7yi havada karada verirsin
bn şerbetli tatlı seviyorum ekmek kadayıfı künefe baklava tarzıAma tüm gün açsın anlaşılır bir şey
Mesela tatlıyı sütlü yersin hafif şekerli yaparsın
Ramazan özel bir durum sonuçta
Mümkün mertebe çok batmadan çıkmak önemli Ramazandan
Sonrasında o 0.7yi havada karada verirsin
bn şerbetli tatlı seviyorum ekmek kadayıfı künefe baklava tarzı
Bizim ingiliscaamiz cok iyidirköyümüze hoşgelmişen maay neym iss keptınn ingilizcemde pek iyidir
bn şerbetli tatlı seviyorum ekmek kadayıfı künefe baklava tarzı
hep burda ol vaktin yettiğinceiftardan sonra ancak olur zaten ama çok efektif gerçekten; ben de jilliana geç,i yapacağım fakat kendime bir hafta daha veriyorum. spora daha alışmaya yeni başladım ve pek esnek de değilim, kilolar zorluyor. ve evet burada olmaya calısıyorum, listemi bildiriyorum, ufak tefek cevap vermeye calısıyorum; çok zamanı olan birisi değilim , az olsa bile öz öz buradayım şimdilik :)
ay yok be zayen 27 dk bişey ne kalınlaşcanolur başlayalım ama ben daha istediğim kiloya düşemedim ki ya kalınlaşırsam
10gün sonra 2. levele geçtiginde görürüm ben seniBen şu an kendisine sövüyorum yaparken
Ama 30 gün sonra boynuna atlamak isteyeceğim sevgiden büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?