- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.181
aldırmamaya calışcam bizim burlarda ramazanda hep süt helvası satılır ondan alırız hergün artıkın haftada 1 de serbetli tatlı yerimBen şerbetli sevmiyorum hiç susatıyor çok
Bari bicik ye, bir tanecik
orda da satılıyo süt helvası sizde alıveirrsiniz onlardan kuzumannemle konuştuk bizde ramazanda çok canımız tatlı isterse kazandibi yicez annem 2 kg verdi bile
ay yok be zayen 27 dk bişey ne kalınlaşcansquat gibi değil ki bu sürekli farklı yerleri çalıştırıyoo
10gün sonra 2. levele geçtiginde görürüm ben seni
aldırmamaya calışcam bizim burlarda ramazanda hep süt helvası satılır ondan alırız hergün artıkın haftada 1 de serbetli tatlı yerim
orda da satılıyo süt helvası sizde alıveirrsiniz onlardan kuzumannene maşallahhh senden benden hızlı valla
wat is dis fitinkBizim ingiliscaamiz cok iyidir @SekerPancarii
Mesela dur soylim
Ayem eyes greeennnnn hahahahahaahahahahahahahahaahahahaha ayem fitink mommmmm.
Ayemee bitifilllll
hee hergün saat 10 gibi yaparız bence yeter yemekten sonra 1 saat ara vermektamam o zaman yapalım ama hergün mü yapmak gerekiyoramazanda 57 olmak istiyorum
bnmkide hala vercek hiç icraat yokkksüt helvasından soguttular benı daha yemıyomhe ama o yeni 4 kg almıstı o yuzden birden gitti bide kilosu fazla o yüzden
ay yok be zayen 27 dk bişey ne kalınlaşcansquat gibi değil ki bu sürekli farklı yerleri çalıştırıyoo
10gün sonra 2. levele geçtiginde görürüm ben seni
aldırmamaya calışcam bizim burlarda ramazanda hep süt helvası satılır ondan alırız hergün artıkın haftada 1 de serbetli tatlı yerim
orda da satılıyo süt helvası sizde alıveirrsiniz onlardan kuzumannene maşallahhh senden benden hızlı valla
hee hergün saat 10 gibi yaparız bence yeter yemekten sonra 1 saat ara vermek
hee hergün saat 10 gibi yaparız bence yeter yemekten sonra 1 saat ara vermek
bnmkide hala vercek hiç icraat yokkküğüne kalmış 4 ay hanım daha diyete başlıcak
bnmkide hala vercek hiç icraat yokkksüt helvasından soguttular benı daha yemıyomhe ama o yeni 4 kg almıstı o yuzden birden gitti bide kilosu fazla o yüzden
bincidiMuhtemelen her level geçisinde biraz daha yere kapaklanıcam
Heyo yaşasın Jillian arkadaşlığı yalnız olmayacağım artık
Ne zaman başlıyorsunuz
pilavdan makarnadan vazgeçemiyoz ne yazık kibaşlasın oda
biliyim tabi belgem var benimwat is dis fitinksen benden iyi biliyomuşun ay em buroovnnn eyess
ay em şakır şakır ingilizcebiliyim tabi belgem var benimyalniz kendimden sogudum hahahahaahahahahaha seni buroooovnnn gozlu giz
bnmkide hala vercek hiç icraat yokkküğüne kalmış 4 ay hanım daha diyete başlıcak
bincidicumartesi akşamı bizde başlarız ramazan sonu bitiririz cünkü misafir gelcek gitcek falan hergün yapamayabiliriz poncikbirgelincik
evde wifi yok muama bana jilian videosu lazım bulamadım
evde wifi yok muben kendi internetimden yiyorum ama yinede oyoutube tan acıyorum küççück telefon ekranından izliyorum
YULAFTAN olanı diyorsun değil mi çok güzel o şekerpancarından almıştım tarifi@zuzuzuzu1234 bir de şimdi aklıma geldi
meyve barı yapabilirsin az pekmezli ve meyveli
bir arkadaşım yapıyordu tarifini unuttum ama internette bulursam paylaşayım
tadı da çok güzel oluyor
künefe dedi biri yine gidip 2 porsiyon yicem o olacak hebn şerbetli tatlı seviyorum ekmek kadayıfı künefe baklava tarzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?