- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.201
evet bnm calıştıgım yerde de var biri böyle hayranlıkla izliyorum bende napim işteekaptinn YRAMA BASTIN ... BELEDİYEDE BİR BAYAN VAR SÜREKLİ İZLERİM ÇOK GÜZEL GİYİNİR ÇITI PITI MAŞALLAH BUGÜN ETEK GİYMİŞTİ .. SENDE KALEM ETEKLER ATMIŞSIN KIRMIZIYA BAYILDIM BİRDE SARIYA
30 day shred yaz cıkıyo olması lazımmevde varda videoyu bulamadım youtubeda
kahvaltı tam olmuş bence keşke hergün böyle menün olsa kuzummmSelam kizlar dün cok yogun gecti yazamadim... menüm sabah kahve öglen iki dilim ekmek labnepeynirli lightindan ama:) aksamda saglikli yemek menülerim devam kuskus ve somonbaligi ikiside yagsiz tabikiii:) kuskusda bildimiz türk kuskusu degil yani asiri saglikli bi besin:))) bu sabahda iki dilim kizartilmis ekmek iki zeytin biraz peynir ve az bi miktar omlett... tatil oldugu icin zengin bi kahvalti oldu diger günlere bakarak:)
künefe dedi biri yine gidip 2 porsiyon yicem o olacak he
30 day shred yaz cıkıyo olması lazımm
olduuu iyi geceleeerrrgunaydin yazicam da öğlen oldubugün ilk defa kizimla geç uyandık 10 da uyandık kahvaltımi ettim geldim kac aydır 7 7.30 arası uyanıyoruk yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
süt kaynarken mi atılıyo bunlarYulafli yeni bi tarif buldum buarada kizlar kahvalti icin bi öneri belki hoslanirsiniz sütü kaynatip icine küp küp dograyip elma koyuyprsunuz ve yulaf karistirin arzuya göre kurumus üzüm ve üstpne tarcin... hem cok lezzetli hem saglikli hemde düsük kalorili
pilavdan makarnadan vazgeçemiyoz ne yazık kiD
gunaydin yazicam da öğlen oldubugün ilk defa kizimla geç uyandık 10 da uyandık kahvaltımi ettim geldim kac aydır 7 7.30 arası uyanıyoruk yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
YULAFTAN olanı diyorsun değil mi çok güzel o şekerpancarından almıştım tarifi
ama bana jilian videosu lazım bulamadım
evde varda videoyu bulamadım youtubeda
ben suan çok tokumolduuu iyi geceleeerrrbende öğle yemegine gitcem işte şimdi
tam bugday yada kepek makarna olabilir niye olmasındı kiBen de tam bir bardak makarna yapar yerim yemeğin yanına diye düşünüyordum onlar da mı yasak
Nasıl doyacağız biz
Hoşbulduk
Evet canım yulaflı olan hem çok doyurucu oluyor hem sağlıklı ve az kalorili
Ponçik videolar youtubedan silinmiş
İzlesene diye bir site var orada hala mevcut ben oradan bakıyorum
aaaaPonçik videolar youtubedan silinmiş
İzlesene diye bir site var orada hala mevcut ben oradan bakıyorum
bacaklarda incelmiş bakama en cok göbek gitmiş
oh yarasınben suan çok tokum2 yumurta yidim
Bu çatlaklara da iyi geliyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?