Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydin yazicam da öğlen oldu bugün ilk defa kizimla geç uyandık 10 da uyandık kahvaltımi ettim geldim kac aydır 7 7.30 arası uyanıyoruk yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar

evet bnm calıştıgım yerde de var biri böyle hayranlıkla izliyorum bende napim iştee

Yulafli yeni bi tarif buldum buarada kizlar kahvalti icin bi öneri belki hoslanirsiniz sütü kaynatip icine küp küp dograyip elma koyuyprsunuz ve yulaf karistirin arzuya göre kurumus üzüm ve üstpne tarcin... hem cok lezzetli hem saglikli hemde düsük kalorili

kahvaltı tam olmuş bence keşke hergün böyle menün olsa kuzummm

gunaydin yazicam da öğlen oldu bugün ilk defa kizimla geç uyandık 10 da uyandık kahvaltımi ettim geldim kac aydır 7 7.30 arası uyanıyoruk yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
olduuu iyi geceleeerrr bende öğle yemegine gitcem işte şimdi

süt kaynarken mi atılıyo bunlar denicem canııım ama tarcinsiz sevmiiim onu

pilavdan makarnadan vazgeçemiyoz ne yazık ki D

Ben de tam bir bardak makarna yapar yerim yemeğin yanına diye düşünüyordum onlar da mı yasak
Nasıl doyacağız biz

Hoşbulduk

YULAFTAN olanı diyorsun değil mi çok güzel o şekerpancarından almıştım tarifi

Evet canım yulaflı olan hem çok doyurucu oluyor hem sağlıklı ve az kalorili

tam bugday yada kepek makarna olabilir niye olmasındı ki ama beyaz makarna yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…