- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.521
bundan sonra leslie hafif gelir bana sorarsanBence de ya sonuçta sıkılaştırma-kas yapma programı Jillian
Ben de o yüzden 10 bu jillian turunda
10 da öbüründe olsun istiyorum
Belki bu bitince Leslieye ya da başka bir programa geçerim
O zamana fikirlerinizi isteyeceğim zaten gidişata göre
Ve sporu bırakmayacağım
bundan sonra leslie hafif gelir bana sorarsan
insanity max 30 türü programları araştırıp onlara başlayabilirsin hem kilolar gitikten sonra hafifte kaslanırsınben kardio sporlarını daha cok seviyoum yani spor yaparken terlemek yorulmak daha güzel geliyo bana o yüzdendir ki kendime yürümek içn değil koşmk için yerler arıyorum
Evet spor yapmayi cok seviyorumHoşbuldum
Hakkınızda çok güzel şeyler duydum efenim
Sporla çok haşır neşirmişsiniz
Ben de Jilliana başladım dün
Bacaklardan almadım ki canım işte
Onlar eskiye göre kalınlaştı ama en çok göbeğe gitti
Garip aslında hep totomdan vururdu kilolar beni
Zaten hep totom büyüktü
Ona yapacak bir şey yok artık kemikler
Şaka şaka
Heh bu arada çok sağol canım
Ben de kağıda yazıp
1. gün adı altında yapıştırdım duvara ama nolur nolmaz tabi bir anda alev falan alırsa
Benden iyisin
Ben bile yazdım şu vahim ölçülerimi
aynen öyle saatlerini harcamıyosun ki eger günde sadece 30 dk ysa onunda hakkını vermek lazım benceTempoya alışabilirsem bunu çok daha uzun sürdürebilirim
Alışırım diye düşünüyorum sonuçta 30 dkyı geçmiyor
Bakalım
Yok mu kuzum sizin oralarda böyle mesela yeşillik bir alan veya da stadyum olabilir açıkça orda turlayabilirsin
Çimlerinde de ısınma hareketleri yaparsın
Gerçi Jilliana başlayınca halin kalmaz bunlara pek
günaydııınn hayırlı cumalar bibiğiimmm
Ay ben 3 gün ara verdim ağırlık çalışmaya kolumun ağrısı gecti ama ağırlık alınca hissettim tekrar bende ağırlıksız yaptim dün sporumu 1 hafta ağırlıksız devam edim diyomgünaydııınn hayırlı cumalar bibiğiimmm
bnmde son sporsuz günüm yarın başlıyorum
Ben insanty max30 u jilliandan daha cok sevmistimbundan sonra leslie hafif gelir bana sorarsan
insanity max 30 türü programları araştırıp onlara başlayabilirsin hem kilolar gitikten sonra hafifte kaslanırsınben kardio sporlarını daha cok seviyoum yani spor yaparken terlemek yorulmak daha güzel geliyo bana o yüzdendir ki kendime yürümek içn değil koşmk için yerler arıyorum
canim bukadar kafaya takma piskolojikde etkilenebilirsin, ben dün yogurtlu bi karisim gördüm bagirsaklari calistiran aklima sen gelmistin, öyle birseyler denedinmi istersen tarifini verebilirim.Sinirden uyuyamıyorum ben ya kızlar keten tohumu ise yarar mı sizce
Ben bildirim yapmiycam gayrı***aday listesi***
@SekerPancarii(52.8/53.4/-0.6/-1.14%)
@sarraf (78.3/78.1/0.2/%0.25) listeye girmek için gerekli:76kg
@Buki_89 (74.3/74,0/-0,3/%0,40) yeni üye b.kg:73.4 b.tarih:12 mayıs hedef 68
@Yuzlesmegunu(102/93,3//%) yeni üye b.kg:102 b.tarihi:12 mayıs hedef75
@Naazzli58 (87///%) yeni üye b.kg:87 b.tarihi:24 mayıs hedef70
@nymphedoraa (87///%) yeni üye b.kg:87 b.tarihi:24 mayıs hedef60
Velvette (79.8///%) yeni üye b.kg:79.8 b.tarihi:24 mayıs hedef60
@Grace_e (70///%) yeni üye b.kg:70 b.tarihi:24 mayıs hedef63
aday listesi yüzdesi:%
Bir ayda o kadar kilo verebilmek mümkün mü?
Bir de çok hızlı verirsen sarkarsın diyorlar keptin
sen bence agırlık alma bi süre elineAy ben 3 gün ara verdim ağırlık çalışmaya kolumun ağrısı gecti ama ağırlık alınca hissettim tekrar bende ağırlıksız yaptim dün sporumu 1 hafta ağırlıksız devam edim diyom
bende yapmadm ama izledimBen insanty max30 u jilliandan daha cok sevmistimbaya etkili o da
52ye inip öyle bırakaydın bildirimiBen bildirim yapmiycam gayrıama hafi söylim kilomu 53.7 arti 300
evettt bence deKizlar benim bildigim kadariyla bi haftada bir kilodan fazla vermek sagliksiz cünki yagdan cok kas yada su eksilio. o yüzden en sagliklisi ayda bes kilo vermek daha fazlasi hem zararli Hemde kalici degilmis:)
ama keskee sabah tartılsaydııınn ac akrnına tartılıyoruz cuma günleriGünaydin kizlar,
ben Sabah cok acele ciktim evden tartilamadim, bildirimimi aksam yapacam amaaa eksim var yani de nekadar tam onu bilmioyrum umarim en az eksi 300 bildirebilrim hedefim tabiki Eksi 500:)
Aynen bi hafta daha ağırlıksiz gidiyim sonrra yavas yavas gecerim agirliga gerisen bence agırlık alma bi süre eline
bende yapmadm ama izledimbigün jillian ı bitirebilirsem ilk işim ona başlamak olcak
52ye inip öyle bırakaydın bildirimi
Bence ağır spora baslamanin en guzel yolu jillian degisime inanamicaksinsen bence agırlık alma bi süre eline
bende yapmadm ama izledimbigün jillian ı bitirebilirsem ilk işim ona başlamak olcak
52ye inip öyle bırakaydın bildirimi
Valla çok iyi ur tatlım verir mısıncanim bukadar kafaya takma piskolojikde etkilenebilirsin, ben dün yogurtlu bi karisim gördüm bagirsaklari calistiran aklima sen gelmistin, öyle birseyler denedinmi istersen tarifini verebilirim.
hee kasları besliyodur heeAynen bi hafta daha ağırlıksiz gidiyim sonrra yavas yavas gecerim agirliga gerine guzeldi agirlikla yaa neden hep sakatlananıyom
Ramazanda düşerim kesin zatiyine söylerim indim çıktım diye temizlik yapiom bu ara pek dikkat edemedim ondan oldu hep karın kasım yedikce belli oluyo sanki yediklerim kaslarimi besliyo olabilir mi hayallerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?