Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bundan sonra leslie hafif gelir bana sorarsan
insanity max 30 türü programları araştırıp onlara başlayabilirsin hem kilolar gitikten sonra hafifte kaslanırsın ben kardio sporlarını daha cok seviyoum yani spor yaparken terlemek yorulmak daha güzel geliyo bana o yüzdendir ki kendime yürümek içn değil koşmk için yerler arıyorum

Tempoya alışabilirsem bunu çok daha uzun sürdürebilirim
Alışırım diye düşünüyorum sonuçta 30 dkyı geçmiyor
Bakalım
Yok mu kuzum sizin oralarda böyle mesela yeşillik bir alan veya da stadyum olabilir açıkça orda turlayabilirsin
Çimlerinde de ısınma hareketleri yaparsın
Gerçi Jilliana başlayınca halin kalmaz bunlara pek

Evet spor yapmayi cok seviyorum bende jillian yaptim 2. haftasinda sakatlaninca birakmak zorunda kaldim ama 2 haftada bile degisim cok guzeldi ben suan ağırlık çalışmasi yapiyorum kendim az biraz karin kasım bacak kol ve kalca kasım vağ kendimi övmeyi pek sevmem

aynen öyle saatlerini harcamıyosun ki eger günde sadece 30 dk ysa onunda hakkını vermek lazım bence
yok ki yaa ürüyüş için bile alan yok bizim burda belki evlendikten sonra eşimle pazar günleri park var oraya gideriz koşu içinn. ben bayılırım açık hava sporlarına doğa yürüyüşlerine vs

günaydııınn hayırlı cumalar bibiğiimmm
bnmde son sporsuz günüm yarın başlıyorum
Ay ben 3 gün ara verdim ağırlık çalışmaya kolumun ağrısı gecti ama ağırlık alınca hissettim tekrar bende ağırlıksız yaptim dün sporumu 1 hafta ağırlıksız devam edim diyom

Ben insanty max30 u jilliandan daha cok sevmistim baya etkili o da

Ben bildirim yapmiycam gayrı ama hafi söylim kilomu 53.7 arti 300

Bir ayda o kadar kilo verebilmek mümkün mü?
Bir de çok hızlı verirsen sarkarsın diyorlar keptin

Kizlar benim bildigim kadariyla bi haftada bir kilodan fazla vermek sagliksiz cünki yagdan cok kas yada su eksilio. o yüzden en sagliklisi ayda bes kilo vermek daha fazlasi hem zararli Hemde kalici degilmis:)

Günaydin kizlar,
ben Sabah cok acele ciktim evden tartilamadim, bildirimimi aksam yapacam amaaa eksim var yani de nekadar tam onu bilmioyrum umarim en az eksi 300 bildirebilrim hedefim tabiki Eksi 500:)

Ay ben 3 gün ara verdim ağırlık çalışmaya kolumun ağrısı gecti ama ağırlık alınca hissettim tekrar bende ağırlıksız yaptim dün sporumu 1 hafta ağırlıksız devam edim diyom
sen bence agırlık alma bi süre eline
Ben insanty max30 u jilliandan daha cok sevmistim baya etkili o da
bende yapmadm ama izledim bigün jillian ı bitirebilirsem ilk işim ona başlamak olcak
Ben bildirim yapmiycam gayrı ama hafi söylim kilomu 53.7 arti 300
52ye inip öyle bırakaydın bildirimi

Kizlar benim bildigim kadariyla bi haftada bir kilodan fazla vermek sagliksiz cünki yagdan cok kas yada su eksilio. o yüzden en sagliklisi ayda bes kilo vermek daha fazlasi hem zararli Hemde kalici degilmis:)
evettt bence de
Günaydin kizlar,
ben Sabah cok acele ciktim evden tartilamadim, bildirimimi aksam yapacam amaaa eksim var yani de nekadar tam onu bilmioyrum umarim en az eksi 300 bildirebilrim hedefim tabiki Eksi 500:)
ama keskee sabah tartılsaydııınn ac akrnına tartılıyoruz cuma günleri

bende yapmadm ama izledim bigün jillian ı bitirebilirsem ilk işim ona başlamak olcak

Aynen bi hafta daha ağırlıksiz gidiyim sonrra yavas yavas gecerim agirliga geri ne guzeldi agirlikla yaa neden hep sakatlananıyom
Ramazanda düşerim kesin zati yine söylerim indim çıktım diye temizlik yapiom bu ara pek dikkat edemedim ondan oldu hep karın kasım yedikce belli oluyo sanki yediklerim kaslarimi besliyo olabilir mi hayallerrrrrr

Bence ağır spora baslamanin en guzel yolu jillian degisime inanamicaksin

hee kasları besliyodur hee bence dikkat edemesende artık ne yiyip ne yememen gerektiğini biliyosun
ramazanda da dikkat ettin mi tm bu iş acıy yok acı yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…