- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.561
canim ben is yerinden bugün erken cikicam yani ögle yemegimi evde yicem, kahvaltiyada bi kahve ictigim icin ac karnina tartilmis oluyorum:)evettt bence de
ama keskee sabah tartılsaydııınn ac akrnına tartılıyoruz cuma günleri
Ooww beni öven bi bağyannGördüm gördüm görmez miyim
En ince sensin di bana, belin ince di bana
Çok güldüm o mesajlara
O zaman söylüyorum
En ince gadın sensin
Başka şehire mi taşınacaksınız keptin
Ben de bir gün hiking yapacak bir sevgili istiyorum
Böyle benle Amazon ormanlarına falan dalsın
Jilliandan daha mı zor peki?Gerçi adı bile insanity max falan
Onu nasıl kontrol ederim bilmiyorum ki
Ben metabolizması çok hızlı bir insanım babamdan geçmiş bu özellik
Sosyal bir hayatım olsa eğitim, iş vb böyle şişmiyorum yerken bile ya da çabuk veriyorum
Belki daha çok kalori almak lazım
Ama gidişata bakacağım
Hem sadece diyet yapmıyorum ya sıkılaştırma falan da yapıyorum Jillianla bence sporu bırakmasam bir şey olmaz ya da ben öyle inanmak istiyorum
resmen öz eleştiriBu arada 5 yıl sonra dün gece ilk kez 8den sonra bir şey yemedim
Menüye belki yoğurt ve tahıl yerim yazmıştım ama sıktım dişimi
Hep uyuyamam açken diyordum ama uyunuyormuş
Biraz zor oldu ama yaptım döne döne
Kendimi nazlayıp şımartmışım sadece yıllardır
az olsun öz olsun kalıcı olsunn bibiğiimm***14. TAKİM 519. ETAP***
nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (64.3///%)
keptinn(54/53,5/0.5/%0.93) mezun olmak istiyor
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(61.8/61.5/0.3/%0.49)
htc71(63///%)
14. Takım Ortalama:%
Geçen hafta çok güzel gitmişti ama bu hafta pek olmadıartık Ramazan geldi ama Mutluyum hep kilo verirdim normalde Ramazan'da bakalım inşallah yine öyle olur
oldu canım ya vallal eritceniz beni burda sonundakaptinn canısı sen 50 mı olsan acaba :)
günaydın bibikkkkk
kankililikolarmmmBibigimmguudmorning darling
türkiye spor bakımından cok yetersiz anlayışsız bence yada kandınlar için mi geçerli bu bilmiyorum ama ben kualklık takıp bizim burda koşuya cıksam ertesi gün babama kadar gelir söylenen laflar o yüzden hiç kalkışmıyorumDoğru diyorsun bizde ormanlar ayyaş falan kaynıyor
Pek tekin olmuyor
Ben de çok cesaret edemem açıkçası
Ama gideceğim yer baya yeşillik, ormanla, dağla kaplı bir yer, gölü falan var
Artık Eylülden sonra hiking & bisiklet düşünüyorum
Hem takacaksın kulaklıkları mis çayır çimen kokulu yerlerde yürüyeceksin
hm artık vereyim de kalan 7 kilomu kurtulayım diyetten çok sıkıldım çünküüüüüNuffiscim Jillianın olayı kas yaptırması
Ben de sevmiyorum açıkçası kaslı olmayı istemiyorum
Ama şöyle düşün
Vücudunda kas oranı arttıkça
Uyku sırasında verdiğin kalori miktarı bile artıyor
Bu şekilde çok daha rahat veriyorsun bence kiloları
Kas çıkarsa da çıksın
Sonrasında başka egzersize geçerek yavaş yavaş salarım sarkmadan diye düşünüyorum ben
Çünkü etkilerine kendim denediğim için kefilim
İşe yarıyor
en fazl 1 hfta yapabilmiştim bakalım şimdi devam ettirebilcem mi sizinle beraber yaparım gibi gelyio
oww bence cok iyi vermişssin kuzuuuubide ağlanıyosunn
vlla kalınlastırmadı ben yaptım biraz amasanmıyorum kuzum öle kalınlastırması için cok agır sporlar yapmak lazım gibi geliyo bana
resmen öz eleştirihepimiz aynı seyi yapmıyo muyuz zaten yok ben aç uyuyamam yok dayanamıyorum yok ekmeksiz yapamam diye diye alındı bu kilolar hep
az olsun öz olsun kalıcı olsunn bibiğiimm
oldu canım ya vallal eritceniz beni burda sonundabn daha ev alışverişi yapcam evimi yerleştircem düğün için koşturcam iyice 45 kilo mu evleneym
Zaten erkeklerin çoğu öyle değil mi
Sinir bozucu mahluklar
Menülerimi paylaşıyorum canım burada
Aç kalmıyorum
1400 kalori hedef koydum Jillianın dediği gibi
Bir gece yememek çok dokunuyor işte
Benim kötü alışkanlığım da o
Öyle deme bence görürsün canım yaevet canim Dogru güzel yiyorsun aslinda:), ah sorma bide kötü olan sürekli banadahadi birlikde yiyelim hadi söyle hadi böyle diye diye bi sistim gitti:) birzamanlar 179 boya 59 kilo bi kizdim en son sene basinda bi ciktim tartiya 79 göstermezmi ben sok tabi tamamen kafaya zayiflamayi koyana Kadar gecti baya ama suan 74 kg civarindayim hedefim 68 tabi 59lari görmek cok zor geliyo bana artik
her hafta 1 gün çöp oluyo zaten muhakkak bunu da yenebilsek incecik kalcazHee bi tek carsamba günü kötü beslendimsonrasında hep sağlıklı şeyler yidim aslinda eksi bekliyodum ama dünle ayni çıktım ossundu iyi boyle ama inecem 52 ye geri tabi acıy yiiook
aman boşver o kadar stres yapma bayrama herkes kilo verdiğini farkedicek özellikle uzun süredir görüşmediklerin
bende dolap silcem en sevmediğimAyy benim temizlik yarim yamalak oldu hep biseyler çıktı ama zor olanlarii hallettim bende bugun buzdolabı ve mutfak dolaplarıni halletcemJillian bacı iyi terletir
kahvaltı bnm içinde zor ama mecbur yapıyorumcanim ben is yerinden bugün erken cikicam yani ögle yemegimi evde yicem, kahvaltiyada bi kahve ictigim icin ac karnina tartilmis oluyorum:)
biliyorum cok sagliksiz ama su ise giderken kahvalti etmeme huyumu birtürlü birakamiyorum okul zamanimdada öyleydi
Aynen gitsin de az az gitsin acelem yok artık zatenOlsun gene de gitmiş tatlım buna da şükür
aynı kilodayız cınııımmmOoww beni öven bi bağyannhee en zayif beeeenim heee hayatim boyunca hep tombul olunca böyle oldum zayiflayinca nasil bir cümle oldu bu
İnsanty her gün baska bi video yapiyosun o yuzden daha eğlenceli gelmisti banaama vuccudumdaki degisimi jillianda yasadim ilk jilliani yapmıştım o yuzden jillianin yeri ayri
Benim aceelm var tstlilde kaynanamlsra gidecem o zamana kadar vermeliyim bayramda falan orda olacamAynen gitsin de az az gitsin acelem yok artık zaten
en fazl 1 hfta yapabilmiştim bakalım şimdi devam ettirebilcem mi sizinle beraber yaparım gibi gelyio
Ooww beni öven bi bağyannhee en zayif beeeenim heee hayatim boyunca hep tombul olunca böyle oldum zayiflayinca nasil bir cümle oldu bu
İnsanty her gün baska bi video yapiyosun o yuzden daha eğlenceli gelmisti banaama vuccudumdaki degisimi jillianda yasadim ilk jilliani yapmıştım o yuzden jillianin yeri ayri
resmen öz eleştirihepimiz aynı seyi yapmıyo muyuz zaten yok ben aç uyuyamam yok dayanamıyorum yok ekmeksiz yapamam diye diye alındı bu kilolar hep
kankililikolarmmm
spor eğitmeni o kuzucum normal onun öyle olmasıhm artık vereyim de kalan 7 kilomu kurtulayım diyetten çok sıkıldım çünküüüüü
he ok o zaman .. birden olması mümkün değil ma kadın ne kdar kaslı erkek gibi olcak devam ederse spora ondan korktum azcık .. dün izledim videoyu ypacaktım hatta sizle başlamış olmak için yapmadım yarın başlarım artık yapmaya
cocuk yapmaya karar verince bakarızay ben 53 görsem bı elli olayım derdim sanırım daha çocuk yapacan yawww
İnan ben hamile kalırsam diye veriyorum ne kadar az kilo o kadar iyi benim içinnapiysuuunn sahura neler yapcannn söle bana da
spor eğitmeni o kuzucum normal onun öyle olmasıbiz günde yarım saat yapcaz o nerdeyse bütün gün spor yapıyo
cocuk yapmaya karar verince bakarızşimdilik yiteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?