- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.541
canım jillianBence ağır spora baslamanin en guzel yolu jillian degisime inanamicaksin
Evet spor yapmayi cok seviyorumbende jillian yaptim 2. haftasinda sakatlaninca birakmak zorunda kaldim ama 2 haftada bile degisim cok guzeldi ben suan ağırlık çalışmasi yapiyorum kendim az biraz karin kasım bacak kol ve kalca kasım vağ kendimi övmeyi pek sevmem
aynen öyle saatlerini harcamıyosun ki eger günde sadece 30 dk ysa onunda hakkını vermek lazım bence
yok ki yaa ürüyüş için bile alan yok bizim burdabelki evlendikten sonra eşimle pazar günleri park var oraya gideriz koşu içinn. ben bayılırım açık hava sporlarına doğa yürüyüşlerine vs
Ben insanty max30 u jilliandan daha cok sevmistimbaya etkili o da
Kizlar benim bildigim kadariyla bi haftada bir kilodan fazla vermek sagliksiz cünki yagdan cok kas yada su eksilio. o yüzden en sagliklisi ayda bes kilo vermek daha fazlasi hem zararli Hemde kalici degilmis:)
canım jillianbu akşam mutfak dolaplarını silip temizliği sonlandırcam sonra başlayabilirim kendilerine tohatlıcak beni
Gördüm gördüm görmez miyim
En ince sensin di bana, belin ince di bana
Çok güldüm o mesajlara
O zaman söylüyorum
En ince gadın sensin
Başka şehire mi taşınacaksınız keptin
Ben de bir gün hiking yapacak bir sevgili istiyorum
Böyle benle Amazon ormanlarına falan dalsın
Jilliandan daha mı zor peki?Gerçi adı bile insanity max falan
Onu nasıl kontrol ederim bilmiyorum ki
Ben metabolizması çok hızlı bir insanım babamdan geçmiş bu özellik
Sosyal bir hayatım olsa eğitim, iş vb böyle şişmiyorum yerken bile ya da çabuk veriyorum
Belki daha çok kalori almak lazım
Ama gidişata bakacağım
Hem sadece diyet yapmıyorum ya sıkılaştırma falan da yapıyorum Jillianla bence sporu bırakmasam bir şey olmaz ya da ben öyle inanmak istiyorum
Olsun gene de gitmiş tatlım buna da şükür***14. TAKİM 519. ETAP***
nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (64.3///%)
keptinn(54/53,5/0.5/%0.93) mezun olmak istiyor
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(61.8/61.5/0.3/%0.49)
htc71(63///%)
14. Takım Ortalama:%
Geçen hafta çok güzel gitmişti ama bu hafta pek olmadıartık Ramazan geldi ama Mutluyum hep kilo verirdim normalde Ramazan'da bakalım inşallah yine öyle olur
kızlr jullian bacak kalınlaştırmıyor değil mi snk öyle bişi dediniz dün tersimiydi o y nilmiyorum işte klın kaslı bacak sevmim ben ince seksi olcak
Onu nasıl kontrol ederim bilmiyorum ki
Ben metabolizması çok hızlı bir insanım babamdan geçmiş bu özellik
Sosyal bir hayatım olsa eğitim, iş vb böyle şişmiyorum yerken bile ya da çabuk veriyorum
Belki daha çok kalori almak lazım
valla öle kamp falan bizde istiyoruzda amazonlar bize ters düşüyo
yok bibiğiiim aynı yerde oturcaz ama şimdi evdekiler göndermiyo koşuya tek başıma burası biraz değişik bi yerrrrr
biz şimdide gidiyoruz nişanlımla piknige gittiğimizde falan aya yürüyüş yapıyoruz da ben sadece yürümek için ormanlara gitmek istiyorum alcaksın sırt cantasını sabah bi ckcan ta akşam döncen
en fazl 1 hfta yapabilmiştim bakalım şimdi devam ettirebilcem mi sizinle beraber yaparım gibi gelyioAma güzel tohatlıyor ben o ablanın tohatlarının hastasıyım
***14. TAKİM 519. ETAP***
nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (64.3/63.5/0.8/%1.20)
keptinn(54/53,5/0.5/%0.93) mezun olmak istiyor
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(61.8///%)
htc71(63///%)
14. Takım Ortalama:%
vlla kalınlastırmadı ben yaptım biraz amakızlr jullian bacak kalınlaştırmıyor değil mi snk öyle bişi dediniz dün tersimiydi o y nilmiyorum işte klın kaslı bacak sevmim ben ince seksi olcak
anladim canim ozaman sansli olanlardansin, egerki hicbirsey yememezlik yapmiosan ve normal bi sekilde saglikli besleniosan, ve böyle güzel kilo verebiliosan sorun yok bence:) ah keske bende metabolizmasi hizli calisanlardan olabilsem, benim esimde öyle habire yer yer ama incecik gezer:)
Hee bi tek carsamba günü kötü beslendimhee kasları besliyodur heebence dikkat edemesende artık ne yiyip ne yememen gerektiğini biliyosun
ramazanda da dikkat ettin mi tm bu iş acıy yok acı yokkkk
Ayy benim temizlik yarim yamalak oldu hep biseyler çıktı ama zor olanlarii hallettim bende bugun buzdolabı ve mutfak dolaplarıni halletcemcanım jillianbu akşam mutfak dolaplarını silip temizliği sonlandırcam sonra başlayabilirim kendilerine tohatlıcak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?