- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.621
aferin kızımanişan yaklaşınca görcem ben seni
valla ben incecik gelin olcamseni bilemem böyle giderse neler derler sana neleeerrr
tombik gelin dicekler kolları tombik dicekler insan bi diyet yapar dicekler
evlenince almak içinde pay bırakcam bendüğün öncesi hedefm 49 olmak sonra 52 53lere kadar cıkarım büyük ihtimal hamiellikte de allah ne verdiyse
beraber olcaz ölesonra başarı hikayelerimizi paylaşcaz hep braber
başlıcam bende kızlar cumartesi dedi spordan sıkılmam hele takım halinde yaparsak bırakmam ama diyetten bu ara soğudum çünküm çok stresliyim yeme ihtiyacım var yiyemiyorum
resmen +500 çıktım
Şimdi hazırlık okuyorum seneye de bölümümü değiştirmek istiyorum aslında bakalım olursabir kontenjan var sanırım onu deneyebilirim
Şu spora bende mi gelsem ki kızlar YouTube da vardı videoları değil mi akşam yapacaksınız herhalde bende okuldan dönünce yaparım artık böyle şekillendirici bir şeye ihtiyacım var
sus konusmaaakızım yapıyorum yabi muz yedim be el insaf
aa sende başla bebegiiimmŞu spora bende mi gelsem ki kızlar YouTube da vardı videoları değil mi akşam yapacaksınız herhalde bende okuldan dönünce yaparım artık böyle şekillendirici bir şeye ihtiyacım var
Aynen ya bazen hevesimi kaçırma diye bağırasım geliyorAynen bana arkadaşlarım aynısını diyor ben olsam ver verebildiğini kadar derdim şahsen oylei nsalnar çok var ya
canim ne tür bi Diyet yapiodun sen? diyetle benimde aram iyi degildir az az yiyerek ve dengeli beslenerek cok daha etkili bi kilo kaybi olabiliyorbaşlıcam bende kızlar cumartesi dedi spordan sıkılmam hele takım halinde yaparsak bırakmam ama diyetten bu ara soğudum çünküm çok stresliyim yeme ihtiyacım var yiyemiyorum
sus konusmaaademek ki artık yemiceksin seni yakın takibe alıyorum artık gözüm üstünde bi fazla yediğini görürsem
aa sende başla bebegiiimmben liste hazırlıcam bugün eklerim senide istersen
Ben yalnız bırakmam seni merak etme
Kesin kararlıyım o 30u tamamlayacağım
Kız 500 gram için mi üzüldün kıyamam
Tuvalete çıkmasan bile 500 g fazla çıkabilir
Regl dönemi için çok normal
Ben de 2-3 kilo aldın falan sandım
Hangi bölümü istiyorsun peki :)
Hukuka geçmeyi düşünüyorum inşallah olursa avukatlık falan düşünmüyorum şu an için gerçi ,alanı çok geniş bölümün nereye kayarım belli olmaz 4 sene içinde
Ben yalnız bırakmam seni merak etme
Kesin kararlıyım o 30u tamamlayacağım
Kız 500 gram için mi üzüldün kıyamam
Tuvalete çıkmasan bile 500 g fazla çıkabilir
Regl dönemi için çok normal
Ben de 2-3 kilo aldın falan sandım
Hangi bölümü istiyorsun peki :)
sus konusmaaademek ki artık yemiceksin seni yakın takibe alıyorum artık gözüm üstünde bi fazla yediğini görürsem
Aynen Zaman'ında oynatma listesini kaydetmiştim bulamadımYoutubedan kaldırmışlar
İzlesenede var hala
Bugün son inşallahbebekim günaydııınnsen dün yoktun sankimm bitti mi temizlik işleriniz
İstiyorum kuzum seneye millet şaşkınlıktan ölsün istiyorum beni görünce hedefim busus konusmaaademek ki artık yemiceksin seni yakın takibe alıyorum artık gözüm üstünde bi fazla yediğini görürsem
demek sonunda o büyük gün geldi***14. TAKİM 519. ETAP***
nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (64.3///%)
keptinn(54/53,5/0.5/%0.93) mezun olmak istiyor
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(61.8/61.5/0.3/%0.49)
htc71(63/62.7/0.3/%0.48)mezun olmak istiyor
14. Takım Ortalama:%
hahaha ayyy bende gecen yil kendi kendime söz vermistim ne olursa olsun sisman gelin oldu dedirtmem dedim, ve iyice bi hedefim olsun diye kuzenime tr den bindallimi ismarlamistim o vicut ölcülerinde girmem imkansizdi icine sirf daha cok azim yapim diye öyle bi cilginlik yaptim, veeeee basardim dügünümde 65kg olmustum ve boyuma göre harika bi kiloydu ama tabi balayi evlilik derken yedim de yedim rahatlayinca hahahaha
hazırlıciiim bibiğiimm sen kaçıcnı gündesinEvet evet keptin
En güzeli tablo liste falan yapsak ya
Her level geçisi ölçer yeniden düzenleriz
Motive olururz
ah canim senin ne bu cektigin keptinn den:)zati yemiyorumsustum tamam bilseydim böyle olacağını yer miydim
inanmıyorumgunaydin kızlarkaptinn 1 kilo eksim vardı hedefe ulaştığım için kendime ödül verecektim zaten ama listeden sonra planlamistim öyle olmadı esim arkadaşı onun esi falan dışarı yemeğe gittik onlar yerken bende bakamadim tabi bide açtım o 1 kilodan geriye kaldı eksi 300 gr ama odemde oldu 62.5 falan bekliyirdum olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?