Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aferin kızıma nişan yaklaşınca görcem ben seni
valla ben incecik gelin olcam seni bilemem böyle giderse neler derler sana neleeerrr
tombik gelin dicekler kolları tombik dicekler insan bi diyet yapar dicekler

hahaha ayyy bende gecen yil kendi kendime söz vermistim ne olursa olsun sisman gelin oldu dedirtmem dedim, ve iyice bi hedefim olsun diye kuzenime tr den bindallimi ismarlamistim o vicut ölcülerinde girmem imkansizdi icine sirf daha cok azim yapim diye öyle bi cilginlik yaptim, veeeee basardim dügünümde 65kg olmustum ve boyuma göre harika bi kiloydu ama tabi balayi evlilik derken yedim de yedim rahatlayinca hahahaha

beraber olcaz öle sonra başarı hikayelerimizi paylaşcaz hep braber

başlıcam bende kızlar cumartesi dedi spordan sıkılmam hele takım halinde yaparsak bırakmam ama diyetten bu ara soğudum çünküm çok stresliyim yeme ihtiyacım var yiyemiyorum

Ben yalnız bırakmam seni merak etme
Kesin kararlıyım o 30u tamamlayacağım

resmen +500 çıktım

Kız 500 gram için mi üzüldün kıyamam
Tuvalete çıkmasan bile 500 g fazla çıkabilir
Regl dönemi için çok normal
Ben de 2-3 kilo aldın falan sandım

Şimdi hazırlık okuyorum seneye de bölümümü değiştirmek istiyorum aslında bakalım olursa bir kontenjan var sanırım onu deneyebilirim

Hangi bölümü istiyorsun peki :)

kızım yapıyorum ya bi muz yedim be el insaf
sus konusmaaa demek ki artık yemiceksin seni yakın takibe alıyorum artık gözüm üstünde bi fazla yediğini görürsem
Şu spora bende mi gelsem ki kızlar YouTube da vardı videoları değil mi akşam yapacaksınız herhalde bende okuldan dönünce yaparım artık böyle şekillendirici bir şeye ihtiyacım var
aa sende başla bebegiiimm ben liste hazırlıcam bugün eklerim senide istersen

başlıcam bende kızlar cumartesi dedi spordan sıkılmam hele takım halinde yaparsak bırakmam ama diyetten bu ara soğudum çünküm çok stresliyim yeme ihtiyacım var yiyemiyorum
canim ne tür bi Diyet yapiodun sen? diyetle benimde aram iyi degildir az az yiyerek ve dengeli beslenerek cok daha etkili bi kilo kaybi olabiliyor

sus konusmaaa demek ki artık yemiceksin seni yakın takibe alıyorum artık gözüm üstünde bi fazla yediğini görürsem

Evet evet keptin
En güzeli tablo liste falan yapsak ya
Her level geçisi ölçer yeniden düzenleriz
Motive olururz

yok ama wc sorunum yok çıkıyorum
akşam bi orta boy muz yedim sadece

gunaydin kızlar kaptinn 1 kilo eksim vardı hedefe ulaştığım için kendime ödül verecektim zaten ama listeden sonra planlamistim öyle olmadı esim arkadaşı onun esi falan dışarı yemeğe gittik onlar yerken bende bakamadim tabi bide açtım o 1 kilodan geriye kaldı eksi 300 gr ama odemde oldu 62.5 falan bekliyirdum olmadi

Hukuka geçmeyi düşünüyorum inşallah olursa avukatlık falan düşünmüyorum şu an için gerçi ,alanı çok geniş bölümün nereye kayarım belli olmaz 4 sene içinde belki de akademisyen falan olur çıkarım valla şaşırmam öyle bir şey olsa

İstiyorum kuzum seneye millet şaşkınlıktan ölsün istiyorum beni görünce hedefim bu

***14. TAKİM 519. ETAP***

nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (64.3///%)
keptinn(54/53,5/0.5/%0.93) mezun olmak istiyor
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(61.8/61.5/0.3/%0.49)
htc71(63/62.7/0.3/%0.48)mezun olmak istiyor

14. Takım Ortalama:%
demek sonunda o büyük gün geldi
düğünden sonra illaki alınıyo kuzumm bende 36 beden bikini aldım balayı için sırf onun içine girmek için bile zayıflayabilirdim ki zayıfladım da

inanmıyorum 61le mezun olmak varkennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…