- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.661
Pehlivan almişlar dicikleraferin kızımanişan yaklaşınca görcem ben seni
valla ben incecik gelin olcamseni bilemem böyle giderse neler derler sana neleeerrr
tombik gelin dicekler kolları tombik dicekler insan bi diyet yapar dicekler
oooo canim cok gec annemissin sen masallah bide 4bucuk yasinda bi kizin var...Sen evli msn kuzum yaşin kaç bebis var mi söyle söyler herseyleriii
Ben haziranda 23 olcam evliyim 4 bucuk yaşında kizim var ev hanımıyım tisikkirler
Dimik mizun haa***14. TAKİM 519. ETAP***
nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (64.3///%)
keptinn(54/53,5/0.5/%0.93) mezun olmak istiyor
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(61.8/61.5/0.3/%0.49)
htc71(63/62.7/0.3/%0.48)mezun olmak istiyor
14. Takım Ortalama:%
Pehlivan almişlar diciklerkollarda oo masallah dicikler gelin de etli butluymus dicikler poncikbirgelincik hep övecez mi acik de gömek
hadi bakalımmmmHaftaya ben kesin 52 lerde olcam hadi bahalım
yok kuzu spor yapcaz ya artık diyetle pek ugrasmam benEn iyisini yaparsin ama cok az yiyerek verme yüzün çöker sonrabalayinda tatilde alirsin kesin zaten
he al ver al verama ossunduhedefe ulaştım accik kendime ödül verdim di cumaya denk gelmesi kötü oldu bikac güne yine düşerim bundan sonra sekercim gibi gramlarla oynarik al ver al ver
Bizimki hazir guru pastaydikuru pasta tuzlu mu tatlı mıben tuzluları cok seviyorum cerez gibi gidiyo geçen evde yaptım coohh gözel olduuu
valla bende bunaldım ama strestende yeme hissi var diyeti bıraktığım an yemeye başlıcam kötü olcakÖyle değil artık gitsin hepsi ya çok bunaldım iki ayda
gel bacım google teyzeye yazdım youtubednde çıktı yarın bşlıcaz öyle dedilerŞu spora bende mi gelsem ki kızlar YouTube da vardı videoları değil mi akşam yapacaksınız herhalde bende okuldan dönünce yaparım artık böyle şekillendirici bir şeye ihtiyacım var
ok o zamn
Ben yalnız bırakmam seni merak etme
Kesin kararlıyım o 30u tamamlayacağım
Kız 500 gram için mi üzüldün kıyamam
Tuvalete çıkmasan bile 500 g fazla çıkabilir
Regl dönemi için çok normal
Ben de 2-3 kilo aldın falan sandım
Hangi bölümü istiyorsun peki :)
geçen sene diyetisyene gitmiştim onun listelerini harmanlıyorum tek fark herşey yiyorum makarna ve pirinç hariçcanim ne tür bi Diyet yapiodun sen? diyetle benimde aram iyi degildir az az yiyerek ve dengeli beslenerek cok daha etkili bi kilo kaybi olabiliyor
valla bende bunaldım ama strestende yeme hissi var diyeti bıraktığım an yemeye başlıcam kötü olcak
gel bacım google teyzeye yazdım youtubednde çıktı yarın bşlıcaz öyle dedilerponcikbirgelincik kaptinn
ok o zamnsenad ta başlıcak bizle 5 kişi olcaz kesin 1 ayı tamamlarız level 1 10 gün dimi bu arada
geçen sene diyetisyene gitmiştim onun listelerini harmanlıyorum tek fark herşey yiyorum makarna ve pirinç hariç
Yok kuzum ben erken davrandim seninki gayet normaloooo canim cok gec annemissin sen masallah bide 4bucuk yasinda bi kizin var...
ben nerdeyse 30 merdiven dayadim ancak evlendim, daha cocuk mocuk yok ortada gecmi kaldim ne:)
aa olur bugün çekileyim iç çamaşırı ile dimi ama size atamam onu lta tayt giyersem atarım üst önemli değilbaşlamadan önce ölçülerimizi alıp cıbıl fotoğraf çekinelim fark olursa görürüz
ev hanimimisin canim buarada? sormusmuydum tamda hatirlamiyorum.Yok kuzum ben erken davrandim seninki gayet normal
Coh da abartılacahh bisey yooomuş aslindaabartmayınaltı üstü 59 60 kilocuğum eltim 88 kilo ona desinler gerçi diğeride 1 70 boyunda 55 kilo ama neyse
inşallah balim teşekkür ederimDimik mizun haahayirli olsun bebegim grmini bile almazsin inşallah
o nasıl eltiymis öyle 55 kiloabartmayınaltı üstü 59 60 kilocuğum eltim 88 kilo ona desinler gerçi diğeride 1 70 boyunda 55 kilo ama neyse
hadi bakalımmmm
yok kuzu spor yapcaz ya artık diyetle pek ugrasmam bensporla vercem verebilirsem
he al ver al verayy ni gizilll
yok kız bize atmak icin demedimaa olur bugün çekileyim iç çamaşırı ile dimi ama size atamam onu lta tayt giyersem atarım üst önemli değil
Aferin afern aferinzati yemiyorumsustum tamam bilseydim böyle olacağını yer miydim
Evet canim ev hanimiyim ben çalışmıyorum erken evlendim evet cok guzel genc anne olmak onunla büyümek hele kiz cocugunun olmasiev hanimimisin canim buarada? sormusmuydum tamda hatirlamiyorum.
olsun erken anne olmakda güzel önceden hep derdim en gec 25 imde anne olmak isterim diye ama suan bile kendimi sanki yetersiz hissediyorum o sorumlulugu alabilecekmiyim diye
Coh da abartılacahh bisey yooomuş aslindaama ossundu 5li takamlari garantile senin boyun kac daha bunlar nasil sôzler
Kizlar ramazanda spor listesini kaldirmistik ama yapsak iyi olucak
Aferin afern aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?