Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben yirim benim midem küçülmezahahah gecen esimin dayisigile gittik yemek yedik o kadar az yidim ki yemekte sonra çayın yaninda bir tabak kuru pasta yidim ayy o kadar canim istemis ki yuttum resmen cayla bek guzel oldu ama midem bi sisti sonra zor kendime geldim

demek sonunda o büyük gün geldi

düğünden sonra illaki alınıyo kuzumm bende 36 beden bikini aldım balayı için sırf onun içine girmek için bile zayıflayabilirdim ki zayıfladım da
aynen canim, bi düzene girene Kadar kilo aliosun ister istemez yeme düzenin degisio aksamlari sohbet muhabet sorfa basinda yedikce yiyon eee bide hafta sonu gezmeleri derken önünü kesmeyince kilolar gelio:)

zati yemiyorum sustum tamam bilseydim böyle olacağını yer miydim
bilmen lazımdı işte hani sen akşamları bişey yemicektin bu hafta hani sabah öğle saglam olcaktı akşam yemeden geçircektin hani hani hani
Bugün son inşallah

İstiyorum kuzum seneye millet şaşkınlıktan ölsün istiyorum beni görünce hedefim bu
demek hedefleri büyüttükkkk ekledim gitti senide

kuru pasta tuzlu mu tatlı mı ben tuzluları cok seviyorum cerez gibi gidiyo geçen evde yaptım coohh gözel olduuu

Ben 3 senedir diyette gibiyim canim kilo korumak cok zor çabuk kilo aliyorum 2 alip 1 verip koruyorum kilomu haftada bir gün de yemezsem kendimi yaşamıyomuş gibi hissediyom yemek yemeyi coh severingg

evlenince almak içinde pay bırakcam ben düğün öncesi hedefm 49 olmak sonra 52 53lere kadar cıkarım büyük ihtimal hamiellikte de allah ne verdiyse
En iyisini yaparsin ama cok az yiyerek verme yüzün çöker sonra balayinda tatilde alirsin kesin zaten

bilmen lazımdı işte hani sen akşamları bişey yemicektin bu hafta hani sabah öğle saglam olcaktı akşam yemeden geçircektin hani hani hani

demek hedefleri büyüttükkkk ekledim gitti senide

akşamları meyve yicem demiştim sözümde durdum nerden bilebilirdim muzun kilo yapcagını öğleni çok erken yemiştim acıktım

Kalorin cok iyi canim ilk baştan 1200 1000 kalirilere düşülürse belli bi sure sonra kilo vermesi duruyo 1400 cok iyi saglikli gidalarla da doldurdun mu harika olarr bende kalori sayarak verdim kilolarimi bende 75den 51 e indim aslinda hedefim 51 ama bu aralar 52 53 gidip geliyorumboyum 165 benim senin hedef kilon boyun kac tatlis

Sen evli msn kuzum yaşin kaç bebis var mi söyle söyler herseyleriii
Ben haziranda 23 olcam evliyim 4 bucuk yaşında kizim var ev hanımıyım tisikkirler

benim listemin yanında baya iyi kalıyor bence. kendini kötü hissettiysen ben bugün dünyaları yedim

hangi leveldesin ve ne kadardır yapıyorsun. jile ben de tekrar başlayacağım fakat kaba kilomu atmalıyım , beni zorluyor daha doğrusu dizlerimi sakatlama ihtimalim var jilde ondan önceden bisiklet calısmasına basladım. ben de sana eşlik eddebilirim. güzel kilo vereceksin ama onun programları çok başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…