- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.641
Ben yirim benim midem küçülmezben o kadar yiyemiyom ya sen ansıl yiyon minicik midenleakşam dogum gününde yarım dilim pasta 2 kurabiye yiyebildm sadece basşkada midem almadı
he pattisli börekyapmasam mı ananm yok ya şimdi aklıma başka bişi gelmiyo
aynen canim, bi düzene girene Kadar kilo aliosun ister istemez yeme düzenin degisio aksamlari sohbet muhabet sorfa basinda yedikce yiyon eee bide hafta sonu gezmeleri derken önünü kesmeyince kilolar gelio:)demek sonunda o büyük gün geldi
düğünden sonra illaki alınıyo kuzumm bende 36 beden bikini aldım balayı için sırf onun içine girmek için bile zayıflayabilirdim ki zayıfladım da
ah canim senin ne bu cektigin keptinn den:)
Allah yardimcin olsun canimmmmkeptin değil benim asıl korkum parte birazdan gelir
bilmen lazımdı iştezati yemiyorumsustum tamam bilseydim böyle olacağını yer miydim
Bugün son inşallah
demek hedefleri büyüttükkkkİstiyorum kuzum seneye millet şaşkınlıktan ölsün istiyorum beni görünce hedefim bu
kuru pasta tuzlu mu tatlı mıBen yirim benim midem küçülmezahahah gecen esimin dayisigile gittik yemek yedik o kadar az yidim ki yemekte sonra çayın yaninda bir tabak kuru pasta yidim ayy o kadar canim istemis ki yuttum resmen cayla bek guzel oldu ama midem bi sisti sonra zor kendime geldim
bizde düğünden sonra akrabalar yemege cagırıraynen canim, bi düzene girene Kadar kilo aliosun ister istemez yeme düzenin degisio aksamlari sohbet muhabet sorfa basinda yedikce yiyon eee bide hafta sonu gezmeleri derken önünü kesmeyince kilolar gelio:)
@ParteMoralll gel bak geeelll bu kız artı cıkmışşşşşşkeptin değil benim asıl korkum parte birazdan gelir
Ben 3 senedir diyette gibiyim canim kilo korumak cok zor çabuk kilo aliyorum 2 alip 1 verip koruyorum kilomu haftada bir gün de yemezsem kendimi yaşamıyomuş gibi hissediyomBende çok çirkin durmuştu
Bir de aç kalarak düşmüştüm o zaman salaklık işte
Sen spor yaparak düşersen hiçbişicik olmaz
Cillop gibi olursun
Ajda Pekkan misali
O da haftada bir gün şımarık günü ilan edip canının istediğini yiyormuş :)
Haftaya ben kesin 52 lerde olcam hadi bahalımhaftaya senden daha zayıf olcam o zaman bahanen kalmıcak en zayıf ben olcam ben bennnnn
En iyisini yaparsin ama cok az yiyerek verme yüzün çöker sonraevlenince almak içinde pay bırakcam bendüğün öncesi hedefm 49 olmak sonra 52 53lere kadar cıkarım büyük ihtimal hamiellikte de allah ne verdiyse
ama ossunduinanmıyorum61le mezun olmak varkennnnn
bilmen lazımdı iştehani sen akşamları bişey yemicektin bu hafta hani sabah öğle saglam olcaktı akşam yemeden geçircektin hani hani hani
demek hedefleri büyüttükkkkekledim gitti senide
Kalorin cok iyi canim ilk baştan 1200 1000 kalirilere düşülürse belli bi sure sonra kilo vermesi duruyo 1400 cok iyi saglikli gidalarla da doldurdun mu harika olarrAyıptır söylemesi 79.8 den topice giriş yaptım da birazcık
Çok yiyorum cidden ama yumurta, et, balık, yoğurt falan öyle şeyler
1400 kalori hedef
Ne okuyorsun senad
Ben de eylülde başlıyorum yükseğe
Su tutar vücudun daha çok şişer regl döneminde
bizdede öyle canim ama benim esim dügünden bi ay Kadar kisa bi sürede istanbula gitigi icin arada kaynadi geldikten sonrada sinav stressi falan derken kaldi öylebizde düğünden sonra akrabalar yemege cagırır
demek sonunda o büyük gün geldi
düğünden sonra illaki alınıyo kuzumm bende 36 beden bikini aldım balayı için sırf onun içine girmek için bile zayıflayabilirdim ki zayıfladım da
Sen evli msn kuzum yaşin kaç bebis var mi söyle söyler herseyleriiiAyıptır söylemesi 79.8 den topice giriş yaptım da birazcık
Çok yiyorum cidden ama yumurta, et, balık, yoğurt falan öyle şeyler
1400 kalori hedef
Ne okuyorsun senad
Ben de eylülde başlıyorum yükseğe
Su tutar vücudun daha çok şişer regl döneminde
Kızlar sabah bir havuc
Öglen ızgara köfte ve salata
Akşam (arkadaşımın annesi baya yemek yapmıştı ayıp olmasın diye tadımlık yedim)
1 kase tavuk çorbası 3 tane sarma 2 tane inegöl köfte mantar bu kadar bi de 1 dilimcik pasta :) günü kapatıyorm ne gün ama
Evet canım Jillian Michaels 30 days shred yapıyorum
Bir de onun önerdiği şekilde öğünleri kalorilere bölmeye çalışıyorum
Oh sevindim
Eğer kaliteli bir şey yapıyorsa normal bir fiyat bence ponçik
Benim de o civar
Benim 4lü köprü olacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?