Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft bende çok sıkıldım vala
yine sen iyi veriyorsun kuzum ya ...
bk ben dünkü yemeğimide buünkü yemeğime seçemedim ki ayın bu günleri genelde öyle oluyor beyan günleri olduğu için o daha çok bıktırıyor beni yaz gelse karpuz peynir gidicekte dha çok vaarr

evlenince almak içinde pay bırakcam ben düğün öncesi hedefm 49 olmak sonra 52 53lere kadar cıkarım büyük ihtimal hamiellikte de allah ne verdiyse

Benim aceelm var tstlilde kaynanamlsra gidecem o zamana kadar vermeliyim bayramda falan orda olacam
Benim okul bitecek yakında acelem de bitti seneye daha çok şok olurlar sene başı hem gerçi şu anda bile kıskançlıklarından çatlayanlar daha kilo verme sağlıksız diyenler var oldu canım senin gibi burgerleri götürüp mü sağlıklı olayım değil mi ama en yakın hedefim eylüldeki bir düğün

beraber olcaz öle sonra başarı hikayelerimizi paylaşcaz hep braber

Ayıptır söylemesi 79.8 den topice giriş yaptım da birazcık

Çok yiyorum cidden ama yumurta, et, balık, yoğurt falan öyle şeyler

1400 kalori hedef

Ne okuyorsun senad
Ben de eylülde başlıyorum yükseğe
sadece muz bu kadar farkedebilir mi ya regl oldum oda etki edebilir mi

Su tutar vücudun daha çok şişer regl döneminde

sadece muz bu kadar farkedebilir mi ya regl oldum oda etki edebilir mi
aferin kızıma nişan yaklaşınca görcem ben seni
valla ben incecik gelin olcam seni bilemem böyle giderse neler derler sana neleeerrr
tombik gelin dicekler kolları tombik dicekler insan bi diyet yapar dicekler

başlıcam bende kızlar cumartesi dedi spordan sıkılmam hele takım halinde yaparsak bırakmam ama diyetten bu ara soğudum çünküm çok stresliyim yeme ihtiyacım var yiyemiyorum

Öyle değil artık gitsin hepsi ya çok bunaldım iki ayda

resmen +500 çıktım

Şimdi hazırlık okuyorum seneye de bölümümü değiştirmek istiyorum aslında bakalım olursa bir kontenjan var sanırım onu deneyebilirim

Aynen bana arkadaşlarım aynısını diyor ben olsam ver verebildiğini kadar derdim şahsen oylei nsalnar çok var ya

başlıcam bende kızlar cumartesi dedi spordan sıkılmam hele takım halinde yaparsak bırakmam ama diyetten bu ara soğudum çünküm çok stresliyim yeme ihtiyacım var yiyemiyorum
Şu spora bende mi gelsem ki kızlar YouTube da vardı videoları değil mi akşam yapacaksınız herhalde bende okuldan dönünce yaparım artık böyle şekillendirici bir şeye ihtiyacım var

***14. TAKİM 519. ETAP***

nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (64.3///%)
keptinn(54/53,5/0.5/%0.93) mezun olmak istiyor
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(61.8/61.5/0.3/%0.49)
htc71(63/62.7/0.3/%0.48)mezun olmak istiyor

14. Takım Ortalama:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…