- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.581
Günaydın tatlım hayırdırGünaydın kızlar
hm artık vereyim de kalan 7 kilomu kurtulayım diyetten çok sıkıldım çünküüüüü
evet canim Dogru güzel yiyorsun aslinda:), ah sorma bide kötü olan sürekli banadahadi birlikde yiyelim hadi söyle hadi böyle diye diye bi sistim gitti:) birzamanlar 179 boya 59 kilo bi kizdim en son sene basinda bi ciktim tartiya 79 göstermezmi ben sok tabi tamamen kafaya zayiflamayi koyana Kadar gecti baya ama suan 74 kg civarindayim hedefim 68 tabi 59lari görmek cok zor geliyo bana artik
beraber bitiricez bu seferEvet lütfen bizimle kal
Benimle kal
Ben bırakmayacağım
And içtim bugün 30u tamamladım yazıp albüm yapıp hepinize değişimi göstermek istiyorum
Ben de hiçbir zaman çok zayıf olamadım
En düşük 47ye düştüm onda da Afrikalı çocukların beyaz tenli haline benzedim
Çok yakışmıyor o kadar da be
Azcık kum saati gibi olmak istiyorum ben
Şu an mamut gibiyim o ayrı
Bkz. kum saati olmak isterken mamut olmak
Acı yok rocky
Acımak yok
Açıp Jillianın bağırmalarını izliyorum kendime geliyorum
Ama korumada iyi oluyo haftada bir gün midem bulanana kadar herseyi yiyomher hafta 1 gün çöp oluyo zaten muhakkak bunu da yenebilsek incecik kalcazramazan geldi artık düzene gircek beslenmemiz
aman boşver o kadar stres yapma bayrama herkes kilo verdiğini farkedicek özellikle uzun süredir görüşmediklerin
bende dolap silcem en sevmediğimanam da yok evde bi başıma nasıl yapcam bilmem sahur içinde börek yapcam patisli
kahvaltı bnm içinde zor ama mecbur yapıyorumsabahları hiç canım istemiyo zorla yiyorum sende ye
hamileyken yerim kimse tutamaz beniİnan ben hamile kalırsam diye veriyorum ne kadar az kilo o kadar iyi benim için
Benim boyum senden uzunaynı kilodayız cınııımmm
ah insallah canim suan tek istegim en yakin zamanda tartildigimda önde bi 6 görmek:) 70li kilolardan biktimmmÖyle deme bence görürsün canım ya
Aynen kaptanım sende cidden mezun oldun bu seferresmen öz eleştirihepimiz aynı seyi yapmıyo muyuz zaten yok ben aç uyuyamam yok dayanamıyorum yok ekmeksiz yapamam diye diye alındı bu kilolar hep
az olsun öz olsun kalıcı olsunn bibiğiimm
oldu canım ya vallal eritceniz beni burda sonundabn daha ev alışverişi yapcam evimi yerleştircem düğün için koşturcam iyice 45 kilo mu evleneym
Bende öyleyim iştehamileyken yerim kimse tutamaz beni
evet aynen ramazanda abur cubur yeme riskide azalio gün icinde, iftarda zaten cok gec saatlerde oldugu icin az yiyip yatarsak cok iyi olabilirSahurda eşime yemek yaparım ben yumurta falan yicen kızlar sahur çok önemli benim için yetip yatacam sonuç şu Ramazan'ı iyi gecirirsek rahat üç dört kilo gider sanırım
ben o kadar yiyemiyom ya sen ansıl yiyon minicik midenleAma korumada iyi oluyo haftada bir gün midem bulanana kadar herseyi yiyomsonra haftaici de dikkat edip veriyom ama bazen dikkat edilemiyo o zaman
Bende hiç sevmiyom dolap duzenle sil bilmem ne ama mecccbuurpattisli mi böyyyrekkk miiii
Yaaa ne mamutu kizEvet lütfen bizimle kal
Benimle kal
Ben bırakmayacağım
And içtim bugün 30u tamamladım yazıp albüm yapıp hepinize değişimi göstermek istiyorum
Ben de hiçbir zaman çok zayıf olamadım
En düşük 47ye düştüm onda da Afrikalı çocukların beyaz tenli haline benzedim
Çok yakışmıyor o kadar da be
Azcık kum saati gibi olmak istiyorum ben
Şu an mamut gibiyim o ayrı
Bkz. kum saati olmak isterken mamut olmak
Acı yok rocky
Acımak yok
Açıp Jillianın bağırmalarını izliyorum kendime geliyorum
beraber bitiricez bu seferkızlarla beraber başlıcaz yarın inşallah bizde bakalım bırakmak isteyen olursa bıraktırmayız
47 ye mi düştünbana pek yakışır 47 boyum kısa bnm bide vücudum şekilli
Ama korumada iyi oluyo haftada bir gün midem bulanana kadar herseyi yiyomsonra haftaici de dikkat edip veriyom ama bazen dikkat edilemiyo o zaman
Bende hiç sevmiyom dolap duzenle sil bilmem ne ama mecccbuurpattisli mi böyyyrekkk miiii
haftaya senden daha zayıf olcam o zaman bahanen kalmıcak en zayıf ben olcam ben bennnnnBenim boyum senden uzuno yüsden daha zayif sayilaram
2. denemem de oldum inşalah kuzumAynen kaptanım sende cidden mezun oldun bu sefergüzel güzel koruma yapacaksın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?