Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sahurda eşime yemek yaparım ben yumurta falan yicen kızlar sahur çok önemli benim için yetip yatacam sonuç şu Ramazan'ı iyi gecirirsek rahat üç dört kilo gider sanırım

hm artık vereyim de kalan 7 kilomu kurtulayım diyetten çok sıkıldım çünküüüüü

Diyet bence de sıkıcı nuffis ya
Uzun süre yapabilen insanlara hayranım zaten
O yüzden tecrübeyle sabit ben hep spor ve dengeli beslenmeyle verdim bugüne kadar kilolarımı
Bugün mesela sabah o kadar çok şey yedim ki yine 400 kaloriyi bulmadı
Sen de bize katıl
Hep birlikte şu 30 günde değişelim

Ben de 79la girdim buraya
79.8 hatta öhöm öhöm
Senin boy yine uzun
Ben 1.61im
Bir de beni düşün tombili pigme oldum
Aslında 68 boyuna göre yeterli değil mi?

beraber bitiricez bu sefer kızlarla beraber başlıcaz yarın inşallah bizde bakalım bırakmak isteyen olursa bıraktırmayız
47 ye mi düştün bana pek yakışır 47 boyum kısa bnm bide vücudum şekilli

Ama korumada iyi oluyo haftada bir gün midem bulanana kadar herseyi yiyom sonra haftaici de dikkat edip veriyom ama bazen dikkat edilemiyo o zaman
Bende hiç sevmiyom dolap duzenle sil bilmem ne ama mecccbuur pattisli mi böyyyrekkk miiii

Aynen kaptanım sende cidden mezun oldun bu sefer güzel güzel koruma yapacaksın artık

hamileyken yerim kimse tutamaz beni
Bende öyleyim işte o yüzden ne kadar az o kadar iyi bı de şimdi evlenince alıyorsun kilo mesela ben öyle oldum burda bı arkadaşım var aynı zamanda evlendik kız 53 kilo idi daha occuk yok 66 olmuş ben şok o yüzden rblinince insan alıyor ye ye

Sahurda eşime yemek yaparım ben yumurta falan yicen kızlar sahur çok önemli benim için yetip yatacam sonuç şu Ramazan'ı iyi gecirirsek rahat üç dört kilo gider sanırım
evet aynen ramazanda abur cubur yeme riskide azalio gün icinde, iftarda zaten cok gec saatlerde oldugu icin az yiyip yatarsak cok iyi olabilir

Ama korumada iyi oluyo haftada bir gün midem bulanana kadar herseyi yiyom sonra haftaici de dikkat edip veriyom ama bazen dikkat edilemiyo o zaman
Bende hiç sevmiyom dolap duzenle sil bilmem ne ama mecccbuur pattisli mi böyyyrekkk miiii
ben o kadar yiyemiyom ya sen ansıl yiyon minicik midenle akşam dogum gününde yarım dilim pasta 2 kurabiye yiyebildm sadece basşkada midem almadı
he pattisli börek yapmasam mı ananm yok ya şimdi aklıma başka bişi gelmiyo

Yaaa ne mamutu kiz ahahahhah bende bi ara yeni evliyken 51 e inmistim her goren acıyodu bana hasta msn kizim diye simdi de 52 53 arasi gidip geliyorum ama kötü durmuyo cok saglikli beslenerek verdim bu sefer cunku beslenme cok onemli kilo verirken cok da kismamak lazim

Bende çok çirkin durmuştu
Bir de aç kalarak düşmüştüm o zaman salaklık işte
Sen spor yaparak düşersen hiçbişicik olmaz
Cillop gibi olursun

Ajda Pekkan misali
O da haftada bir gün şımarık günü ilan edip canının istediğini yiyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…