- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.001
Nefesim bitmiş gibi hissediyoruum boğazım acıyorrrNasıldı spor şekerim yürüyüşün üstüne çok zor olur
Canııııımm ben de geldimmSelam kizlar. Ne zamandir gelemedim. Basima gelenleri anlatayim size. Faturamin taahutu doldu yeni kampanyaya gecis yaptim o ara netim gitti birnkac gun sonra kampanyaya gectim net geldi bu defa telefonun bataryasi gitti kav gundur magdurum. Esimin telinden gireyim dedim sag olsun netini bitirmis bana kalmadi eknpara odememek icin de gelemedim Nasilsijiz cok ozledom hepinizi sizlerinde beni ozledigininhisseduyorum hepinizi cok cok seviyorum @keptinnSchonerDuft @poncikbirgelincik @ParteMoralll @SekerPancarii @selcanmehmetcan
Aaaa canimmmm hosbgeldinnn nasilsinnnn sonavdan lac aldin kiz cok merak etmisrmm bennnCanııııımm ben de geldimm
Aaaa canimmmm hosbgeldinnn nasilsinnnn sonavdan lac aldin kiz cok merak etmisrmm bennnCanııııımm ben de geldimm
Canımm benimmAaaa canimmmm hosbgeldinnn nasilsinnnn sonavdan lac aldin kiz cok merak etmisrmm bennn
Canımm benimm
marttaki sınavım iyi geçmişti şimdi 2 hafta sonra 2 tane daha sınava gireceğim onla beraber hesaplanacak canım. sen nasılsın minnoş annee iyi misin hamilelik nasıll
oyyyy maşallah canımm tadını çıkarrrrSevjndm cnmm az kalmis sinavlarina daa iyice saril cogu gitti azi kaldi..
Benim hamilelik guzel gayet istahliyimmm hizlaa kilo aliyorum bebegimin hareketlerinibhisseduyorum baya buyudu az kaldi dogumaa
Bilemefinnnnn kuzuuu kizimmmm olucakkkkkkkkkoyyyy maşallah canımm tadını çıkarrrrkızzzz erkek mi bebişinnn
Bende neden hiç gelmiyor diyordumSelam kizlar. Ne zamandir gelemedim. Basima gelenleri anlatayim size. Faturamin taahutu doldu yeni kampanyaya gecis yaptim o ara netim gitti birnkac gun sonra kampanyaya gectim net geldi bu defa telefonun bataryasi gitti kav gundur magdurum. Esimin telinden gireyim dedim sag olsun netini bitirmis bana kalmadi eknpara odememek icin de gelemedim Nasilsijiz cok ozledom hepinizi sizlerinde beni ozledigininhisseduyorum hepinizi cok cok seviyorum @keptinnSchonerDuft @poncikbirgelincik @ParteMoralll @SekerPancarii @selcanmehmetcan
Ondn cnm. Yoksa ben gelmeden dururmuyum hemde bunkadar uzun suree sen nasilsin tatlimm lac lg ya dustunn ayyv telden hep yarim yaziyorummmmBende neden hiç gelmiyor diyordum
aaaaaaaaa oleeey valla cok sevindiim kız senin mesajların altında bebegınız erkekse falan yazıyor ondan erkek sandıımmBilemefinnnnn kuzuuu kizimmmm olucakkkkkkkkk
ya sen ne diyorsun benim psikoloji olmuş zaten fadimenin düğünü laflakflşa tribe girdim . haziranda 30 a giricem iyice özgüven yerlerde " ben neredeyim napıyorum" diye mecnuna döndüm. bir de üzerine ilişki krizi. beni ancak kilo vermek paklar. şöle seksen kilomda bile derli topluyum. benim vucut atletik de biraz üzerinize afiyet. domuşukluğu hiç kaldıramıyorum. tıknaz tıknaz geziniyorum bir yıldır.
jilliana gelmiyorum da hani nerede alırsanız gelirim
Kabakla mantarı ilk kez duydum
71 kg ya düştüm bebeğimOndn cnm. Yoksa ben gelmeden dururmuyum hemde bunkadar uzun suree sen nasilsin tatlimm lac lg ya dustunn ayyv telden hep yarim yaziyorummmm
Bwn hiç bisi yemedim bu ara iştahım kapalı yemeklere karşı açlıktan da ölüyorumAkşam yemeğinden sonra da nasıl uyku çöküyor ya
Bwn hiç bisi yemedim bu ara iştahım kapalı yemeklere karşı açlıktan da ölüyorum
Sittin seneZorla kendini
Böyle gidersen vücudun depolayacak hepsini aç kalmaktan
Sittin sene Jillian yapsan gitmez
Kas kütlenden gider
Zaten kas çalıştırıyoruz bu sporlarla
Sittin senebunu nerden duydun nerelisin kuzum sen yemek yok evde ne yesem diye düşünüyorum halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?