- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.321
Demek her yerde farkli adıama tadı hep aynı ve cok guzell bu yaz bana da yapilcak yufka yapilirken ben çok seviyorum çünkü annem eksik etmezz
He valla sagolsunnnnn bitanebenm ramazanda fazla isim olmuyo yemek:)
Esim sevmiyo agir oyuxden hep hafif seyler istiyo benim icinde iyi oluyo :)
Yeme yaa bosverrr esimede diyorm ya alma iste aliyosun kendn az yiosun banami yedircenaaa pidesiz olurmu diyo o klasik 4 5 kg veriyo zaten
Yok canim iyiyimmmmm ilk gun carpilmasitesekkurler
ilk gunler zorr cnmmm bi sene ilk gun basimi sanki iki cismin arasina skistrmislari okadar kotu olmustm. Biraz zorluyo beni yani beni zorluyosa sizin rahatsizliginzda hic gerek yok.
evet canm ilk gunler gecsin gecicek insallah
Sogukmu hava?Kar yagiyo sankiuzun kollu uzun alt polar battaniye elimde kahve icim isindi ohhh
Ooo masallahben bi ramazan 9 kg vermistim yaaaaaramazan dıyınce aklıma ılk karpuz ve pide geliyo niyeysee
İlk günler bi heves yeniyor çeşit çeşit sonra hafifliyo yemekler hele bi karpuz da tam ciksinda her yerde o yetiyoHe valla sagolsunnnnn bitanebenm ramazanda fazla isim olmuyo yemek:)
Yeme yaa bosverrr esimede diyorm ya alma iste aliyosun kendn az yiosun banami yedircenaaa pidesiz olurmu diyo o klasik 4 5 kg veriyo zaten
ilk gunler zorr cnmmm bi sene ilk gun basimi sanki iki cismin arasina skistrmislari okadar kotu olmustm. Biraz zorluyo beni yani beni zorluyosa sizin rahatsizliginzda hic gerek yok.
Kendinde öğren bari eglenceli oluyo yapması falanbenım annem bilmez yengem gönderiyo bide artık kaynanam gönderir
Suan 15 :)Sogukmu hava?
Burda 35dereceydi
Ooo masallahaman almayalimda gece gec yeniyo fln oyuzden :)
Karpuz esim cok seviyo daha yemedik olmamistir diye yoksa baslar bizimki yemeyebende sevmiyorm ya catalla cekirdeksiz kisimlari aliyorum
Çeşitlendir yemekleri mantar sote yap yanina salata ayran ve çorba bir öğünlük yemek kepekli makarana yerine bulgur ye 3 yk destekliyor diyeti kefir iç kalorisi yüksekti sanırımTamam kuzum nasıl istiyorsan
Ondan değil de her sabah yumurta yemekten gına geldi bana biraz
4 günde geldi ama normalde yemiyorum pek tabi
Bir de yemek bulmakta zorlanıyorum
400ün altında kalıyor
Bir de köfteden sıkıldım
Kendinde öğren bari eglenceli oluyo yapması falan
He yaa heryerde karpiuzzzzzİlk günler bi heves yeniyor çeşit çeşit sonra hafifliyo yemekler hele bi karpuz da tam ciksinda her yerde o yetiyo
Sorsan Mayıs ayindayizKar yagiyo sankiuzun kollu uzun alt polar battaniye elimde kahve icim isindi ohhh
Uuseniyorumbende cok sevıyorumm yaa cok guzel gıdıyo sıcakta serın serın sahurda ıftarda ramazandan sonra kahvaltıda acıkınca hepp yerım cekırdeklı cekırdeklı uf agzım sulandı bende yemedım hıcccc
Az mı olmuş sanki kuzu ya bide o kadar saat aç durduktan sonra salata falan da yap bariiiMenümü paylasiyorum kizlar,
Sahurda tek su ictim
Aksam bir kasik manti üc kasik sehriye corbasi ve suuuuuu bide minik sosisli börek vardi cok kücük ama dayanamadim iki tane yedim oladar, simdi sira jiliandaaaa:) burda oruc acayip gec acilo 21.19...
Ben de açtım kombiyi oturuyorum kiraz sapıni kaynattım cayını yaptım içiyorum içim ısınsınSorsan Mayıs ayindayiz
Gecen sene bu zaman 1.tatildeydim simdiiiiiiiii hale bakSorsan Mayıs ayindayiz
Bende acamiyorum pisirmeyle kaylamayi yapıyorum bide ayakcilik işini yapıyorumben onu yapamam heralde fazla açamıyom cunkuu zor oluyooo
Ben tutamam zaten korunmuyorum es kaza bebek olur ondan dolayı bile tutmam mumla arıyorum zarar görsün istememHe valla sagolsunnnnn bitanebenm ramazanda fazla isim olmuyo yemek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?