Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bi ramazan 9 kg vermistim yaaaaa ramazan dıyınce aklıma ılk karpuz ve pide geliyo niyeysee

Menümü paylasiyorum kizlar,
Sahurda tek su ictim
Aksam bir kasik manti üc kasik sehriye corbasi ve suuuuuu bide minik sosisli börek vardi cok kücük ama dayanamadim iki tane yedim oladar, simdi sira jiliandaaaa:) burda oruc acayip gec acilo 21.19...

ben bi ramazan 9 kg vermistim yaaaaa ramazan dıyınce aklıma ılk karpuz ve pide geliyo niyeysee
Ooo masallah aman almayalimda gece gec yeniyo fln oyuzden :)
Karpuz esim cok seviyo daha yemedik olmamistir diye yoksa baslar bizimki yemeye bende sevmiyorm ya catalla cekirdeksiz kisimlari aliyorum

İlk günler bi heves yeniyor çeşit çeşit sonra hafifliyo yemekler hele bi karpuz da tam ciksinda her yerde o yetiyo

Ooo masallah aman almayalimda gece gec yeniyo fln oyuzden :)
Karpuz esim cok seviyo daha yemedik olmamistir diye yoksa baslar bizimki yemeye bende sevmiyorm ya catalla cekirdeksiz kisimlari aliyorum

bende cok sevıyorumm yaa cok guzel gıdıyo sıcakta serın serın sahurda ıftarda ramazandan sonra kahvaltıda acıkınca hepp yerım cekırdeklı cekırdeklı uf agzım sulandı bende yemedım hıcccc

Çeşitlendir yemekleri mantar sote yap yanina salata ayran ve çorba bir öğünlük yemek kepekli makarana yerine bulgur ye 3 yk destekliyor diyeti kefir iç kalorisi yüksekti sanırım
Jili protein ağırlıklı mı beslen diyo

bende cok sevıyorumm yaa cok guzel gıdıyo sıcakta serın serın sahurda ıftarda ramazandan sonra kahvaltıda acıkınca hepp yerım cekırdeklı cekırdeklı uf agzım sulandı bende yemedım hıcccc
Uuseniyorum o cekirdekleri cikarmaya useniyormm hic usengec deglmdr ona useniyorm hahahaha cekirdeksizi yokmu ki

Az mı olmuş sanki kuzu ya bide o kadar saat aç durduktan sonra salata falan da yap bariii

Ben tutamam zaten korunmuyorum es kaza bebek olur ondan dolayı bile tutmam mumla arıyorum zarar görsün istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…