- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.301
Çok direndim canımziron bizde silorennnn sevdiğim miisss iyi iki çatalla durabilmissin ben başlarsam duramayabilirim
Bizde de sironziron bizde silorennnn sevdiğim miisss iyi iki çatalla durabilmissin ben başlarsam duramayabilirim
Yazdm cnm yukarda. Ilk gun pide vs oldu sonra daha dikkatli olucak insallah baya halsiz dustum. Midemde buyums sismedim bile.gecmıs olsunnnnn
ne yedınkorka korka soruyorum kızabılırısn
bende ne yapim ne yapim diyodum esim geldi 6 da rengim gitmis gordu dedi ben hazirlarim hatta beraber hazirladik ama disari cikinc akendime geldim bayada esiyodu.Kansizlik varsa eğer ondan olabilir bak o üşümeler
Bn baya yemek yaptım babamda çok beğendi hepsini bi çorbam anneminki gibi olmuyo niye olmuyo anlamıyorum aynı da yapıyorum
İyi aksamlar bebegiimmmiyi akşamlar kızlar
tebrık edıyorumÇok direndim canımtatlı pilav hiçbirine el sürmedim
Demek şekerin dustuyse rengin falan da gitmiş koca da anlayisli oluncaaa bugün tatilllYazdm cnm yukarda. Ilk gun pide vs oldu sonra daha dikkatli olucak insallah baya halsiz dustum. Midemde buyums sismedim bile.
bende ne yapim ne yapim diyodum esim geldi 6 da rengim gitmis gordu dedi ben hazirlarim hatta beraber hazirladik ama disari cikinc akendime geldim bayada esiyodu.
Ellerine saglik canmmm yapiyosundur yada bi puf nokta eksiktr.
Yazdm cnm yukarda. Ilk gun pide vs oldu sonra daha dikkatli olucak insallah baya halsiz dustum. Midemde buyums sismedim bile.
bende ne yapim ne yapim diyodum esim geldi 6 da rengim gitmis gordu dedi ben hazirlarim hatta beraber hazirladik ama disari cikinc akendime geldim bayada esiyodu.
Ellerine saglik canmmm yapiyosundur yada bi puf nokta eksiktr.
nasılsın tatlımİyi aksamlar bebegiimmm
Bizde de sironçok severim bendeee çerez gibi gidiyor valla
YogurtÖyle deme 7-7 biriktirsem ayda 210 yaparonla çikolata yerim
Bugün?
Ben beğendim
Artırmışsın öğünleri
Mercimek ve yumurta özellikle çok iyi
Protein
Hele sabahları zorla tıkıyorum
Yemeğe 1 saat kala yine acıkıyorum ama bu diyet işine başlamadan önceden daha çok yiyorum
Çilekli pembiş yoğurdumu da yedim uyku çöktü
Çok iyiyimm fazla yemedim çay da içtim bulasik yikiycam birazdan sen napiyosun nasıl gidiyor derslernasılsın tatlım
Demek her yerde farkli adıüşenmedim baktım googlea ziron-siron-silor ne yazarsan yaz aynı şey çıkıyo hiçte düzeltmiyo
Nasıl tutabiliyorsun o zaman oruç..bende kocaman bir kupa yaptım 1 karış büyüklüğünde kupam vardı lise zamanimdam kalma onunla içiyorum sütlüUdfd sinir oluyorm yaa hic acliga gelemiyorumm suna bak hemen usudum bilmem nekahve yapcam simdi kendimeeee biraz kendime gelirim sagol cnmmm
Biz de yufkayla yaptık harika oluyo gerçekten..Demek her yerde farkli adıama tadı hep aynı ve cok guzell bu yaz bana da yapilcak yufka yapilirken ben çok seviyorum çünkü annem eksik etmezz
Ben böyle şeyleri sofrada orta da seviyorum normal yemek yerken arada ondan alcaksin tadımlikBiz de yufkayla yaptık harika oluyo gerçekten..
Bugün yapcam ama farklı şeyler yapcam bi anda baslayamam gibi geldi zaten annem yok habire temizlik yapıyorum kapı silcm bu aksam
Yogurt
Bu ara bende düzen kalmadı bulantı oluyor iştahsızlık sevdiğim yemek bile çekici gelmiyor
He valla sagolsunnnnn bitaneDemek şekerin dustuyse rengin falan da gitmiş koca da anlayisli oluncaaa bugün tatilll
Ben geçen sene ramazanin ilk günü bayilmistim
Yeme yaa bosverrr esimede diyorm ya alma iste aliyosun kendn az yiosun banami yedircenafıyet olsunn gormemıstım bısey olmaz o kadardan bende ramazanda pıdeye dayanamıyorum tereyag cok sevıyourm sıcak sıcak arasına koyup uffffsustummm
Yok canim iyiyimmmmm ilk gun carpilmasi@ParteMoralll geçmiş olsun canım geçmişe bakamadim ama rahatsizlandin galiba simdi nasilsin
ilk gunler zorr cnmmm bi sene ilk gun basimi sanki iki cismin arasina skistrmislari okadar kotu olmustm. Biraz zorluyo beni yani beni zorluyosa sizin rahatsizliginzda hic gerek yok.Nasıl tutabiliyorsun o zaman oruç..bende kocaman bir kupa yaptım 1 karış büyüklüğünde kupam vardı lise zamanimdam kalma onunla içiyorum sütlü
evet canm ilk gunler gecsin gecicek insallah@ParteMoralll geçmiş olsun canım..ilk gün bünyen etkilenmiş olabilir alışır zamanla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?