Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gecmıs olsunnnnn
ne yedın korka korka soruyorum kızabılırısn
Yazdm cnm yukarda. Ilk gun pide vs oldu sonra daha dikkatli olucak insallah baya halsiz dustum. Midemde buyums sismedim bile.
Kansizlik varsa eğer ondan olabilir bak o üşümeler
Bn baya yemek yaptım babamda çok beğendi hepsini bi çorbam anneminki gibi olmuyo niye olmuyo anlamıyorum aynı da yapıyorum
bende ne yapim ne yapim diyodum esim geldi 6 da rengim gitmis gordu dedi ben hazirlarim hatta beraber hazirladik ama disari cikinc akendime geldim bayada esiyodu.
Ellerine saglik canmmm yapiyosundur yada bi puf nokta eksiktr.

Demek şekerin dustuyse rengin falan da gitmiş koca da anlayisli oluncaaa bugün tatilll
Ben geçen sene ramazanin ilk günü bayilmistim

afıyet olsunn gormemıstım bısey olmaz o kadardan bende ramazanda pıdeye dayanamıyorum tereyag cok sevıyourm sıcak sıcak arasına koyup uffff sustummm

Yogurt
Bu ara bende düzen kalmadı bulantı oluyor iştahsızlık sevdiğim yemek bile çekici gelmiyor

Udfd sinir oluyorm yaa hic acliga gelemiyorumm suna bak hemen usudum bilmem ne kahve yapcam simdi kendimeeee biraz kendime gelirim sagol cnmmm
Nasıl tutabiliyorsun o zaman oruç..bende kocaman bir kupa yaptım 1 karış büyüklüğünde kupam vardı lise zamanimdam kalma onunla içiyorum sütlü

Bugün yapcam ama farklı şeyler yapcam bi anda baslayamam gibi geldi zaten annem yok habire temizlik yapıyorum kapı silcm bu aksam

Tamam kuzum nasıl istiyorsan
Yogurt
Bu ara bende düzen kalmadı bulantı oluyor iştahsızlık sevdiğim yemek bile çekici gelmiyor

Ondan değil de her sabah yumurta yemekten gına geldi bana biraz
4 günde geldi ama normalde yemiyorum pek tabi
Bir de yemek bulmakta zorlanıyorum
400ün altında kalıyor
Bir de köfteden sıkıldım

Demek şekerin dustuyse rengin falan da gitmiş koca da anlayisli oluncaaa bugün tatilll
Ben geçen sene ramazanin ilk günü bayilmistim
He valla sagolsunnnnn bitane benm ramazanda fazla isim olmuyo yemek:)
Esim sevmiyo agir oyuxden hep hafif seyler istiyo benim icinde iyi oluyo :)
afıyet olsunn gormemıstım bısey olmaz o kadardan bende ramazanda pıdeye dayanamıyorum tereyag cok sevıyourm sıcak sıcak arasına koyup uffff sustummm
Yeme yaa bosverrr esimede diyorm ya alma iste aliyosun kendn az yiosun banami yedircen aaa pidesiz olurmu diyo o klasik 4 5 kg veriyo zaten
@ParteMoralll geçmiş olsun canım geçmişe bakamadim ama rahatsizlandin galiba simdi nasilsin
Yok canim iyiyimmmmm ilk gun carpilmasi tesekkurler
Nasıl tutabiliyorsun o zaman oruç..bende kocaman bir kupa yaptım 1 karış büyüklüğünde kupam vardı lise zamanimdam kalma onunla içiyorum sütlü
ilk gunler zorr cnmmm bi sene ilk gun basimi sanki iki cismin arasina skistrmislari okadar kotu olmustm. Biraz zorluyo beni yani beni zorluyosa sizin rahatsizliginzda hic gerek yok.

@ParteMoralll geçmiş olsun canım..ilk gün bünyen etkilenmiş olabilir alışır zamanla..
evet canm ilk gunler gecsin gecicek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…