- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.801
minide ne varmisssssohh ne güzel valllaaa
bnm eve gitmeme daha 3 bucuk saat varcok sıkıldım
Ben kayıt ettim numarayı ne olur olmaz diye kâr orani bayağı yüksekhe bi kaç kere aradılar öyle de ben pek oralı olmayınca bıraktı peşimi
oooo siz spor listesi icinmi diosunuz, aaaa iyice karistirdiniz beni, ben sürekli yanlis yapiyorum gibi anladim.her seferinde de yapma tabi tm sadece spor listesinde
Bugün darlanıyorum, içim sıkılıyor
Bir de sütlü kahve yaptım
O kadarcık da şımarayım bari
Öbür sade kahve yetti
menüyü ben hazırlıcamm didim ya sanaaa kurufasulye bulgur diyeeeeminide ne varmisssss
Ben simdiden pazar davet edildimcumartesi annemleri cagrdim gelmezlerse baska yere davetliyiz ozamanda partenin zulmu
afiyet olsun
ben açımcantama 4 tane kayısı atmıstım bide uyduruk kurabıye onları yedım
he sen yapcan bu işi kafana yattı yaniBen kayıt ettim numarayı ne olur olmaz diye kâr orani bayağı yüksek
oooo siz spor listesi icinmi diosunuz, aaaa iyice karistirdiniz beni, ben sürekli yanlis yapiyorum gibi anladim.
Bugün darlanıyorum, içim sıkılıyor
Bir de sütlü kahve yaptım
O kadarcık da şımarayım bari
Öbür sade kahve yetti
nescafe mi içiyosn türk kahvesi mi kuzum
yemek yok ramazan ya
Jacobs ikisi bir arada
Napayım artık ağlamaklı oldum bari güzel bir şeyleri içeyim
Haydaa
Belki tutmayanlar vardır, onlar da mı aç kalsın, belki hasta olan vardır, regl olan vardır
Ben hiçbirşey almadım yanıma uyduruk kursbiyen bilem yokafiyet olsun
ben açımcantama 4 tane kayısı atmıstım bide uyduruk kurabıye onları yedım
Yani ara ara neden olmasın ki kar payı çok iyi kampanyalarda mükemmelhe sen yapcan bu işi kafana yattı yani
emin ol olmasını istemezdinBen hiçbirşey almadım yanıma uyduruk kursbiyen bilem yok
ayyy demistnnnmenüyü ben hazırlıcamm didim ya sanaaa kurufasulye bulgur diyeeee
pazar nere gitcen ay ben hiç sevmiyorum ramazanda gezmeyi yaa valla düşüp kalcakmışım gibi geliyo
Yani ara ara neden olmasın ki kar payı çok iyi kampanyalarda mükemmel
ayyy demistnnnkafa gttiiiiiiiiiiii giiiiiiiii
Ben severm kalablikkk bol khkha sohbet guzel geciyo :)
ben han gibi bi yerde calısıyorum kuzum alt katta lokanta var ordan yiyoruz oda kapandı ramazan sebebiyle ama açık olsaydı da ben yemezdim çünkü hep erkekler var sürekli tutup 3 4 gün tutmayınca sebebi anlaşılırdı çekinirdim niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?