- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.821
Nolduuuuukusunca oruc gidiyo muydumidem cok kötü
midem bulandıydı da geçti birazNolduuuuu
sahurla iftarı yazıyoruz kuzuşşşoruç tuttuğumuz için menü falan yok
bende öyle hatırlıyorum da sınırı var galiba onunda neysem ki öyle bişi olmadıııbozuluyor
gecmis olsun canimmidem bulandıydı da geçti biraz
ay ne fena oldum ben bugün yaa
günün en sevdğim kısmı yemek hazırlamaSelam kızlar..
Kızımla parka gittik geldik şükür hava ısındı..yürüyüş oldu benim için de..şimdi iftar menüsü hazırlamaca
sağol kuzuummgecmis olsun canim
arada bana da oluyo o göğsümün hemen altı içten vuruyo sancı sankikizlar bendebugün kendimi hic iyi hissetmiyorum sag tarafimda cok rahatsiz edici bir agri var kaburga kemiginin oralarda ama yan tarafa Dogru.
Asiri rahatsiz edici yerimde zor oturuyorum
Ayyyy gerçekten migünün en sevdğim kısmı yemek hazırlama
Ters bir hareket sonrası olabiliyor canım..sıcak duş çok iyi geliyo..kizlar bendebugün kendimi hic iyi hissetmiyorum sag tarafimda cok rahatsiz edici bir agri var kaburga kemiginin oralarda ama yan tarafa Dogru.
Asiri rahatsiz edici yerimde zor oturuyorum
sahurla iftarı yazıyoruz kuzuşşş
bende öyle hatırlıyorum da sınırı var galiba onunda neysem ki öyle bişi olmadııı
hic bilmiyorum canim Sabah bisey yoktu bikac Saat önce basladi. Isten cikim bi duscha girerim sicak sicak umarim iyi gelir, resmen kivrandiran bi agriTers bir hareket sonrası olabiliyor canım..sıcak duş çok iyi geliyo..
erken cikcam zaten ama Saat 4 gibi cikarim suan Burda Saat 3 bisaat daha idare ettimmi tamamdirarada bana da oluyo o göğsümün hemen altı içten vuruyo sancı sanki
cok mu ağrıyo kuzum izin alıp eve mi gitsen
iyiysen sorun yooook babyyyy suan resmen donuyorummidem bulandıydı da geçti biraz
ay ne fena oldum ben bugün yaa
Tabi ramazanda başka..sorun şu ki benim aklıma hep hamurisi şeyler geliyo eşim aradı Allahtan menüyü söyledi daha rahatımramazanda mutfaga girmek zevk veriyo bana
az gibi gibi sankiiiay ben sahurda iki dilim peynir, bir dilim ekmek domates ve yarım ananas yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?