Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah kuzum bende dün akşam ilk defa salata yaptım ama yemedim seneye evlencem ben daha ilk salatamı yaptım
ay ben bunu nasıl görmedim
ilk salatan hayırlı osuuun nasıl olmş sordun mu annengile bende baya yemek yaptım şu 3 günde alıştırma oldu

ah bende öyleydim evlenene Kadar evde annem hic is yaptirmazdi. Simdi yavas yavas internetten baka baka biseyler cikariyorum ortaya... ama misafir agirlamak hala cok korkutucu geliyo bana:)
aa öyle annelere cok özeniyorum bnmki sğolsun yaptırmadıgı iş kalmadı bi bulaşığa cok karıstırmaz o da sevmiyorum biliyo

yaa ben yapıyorum evde bütün temizlik bana ait yemekte öyle sevdiğim seyleri yapıyorum ama herseyı yaparım elimden gelirde salata sevmediğim için hic yapmamıstım

hee tamam ozaman vallah ben hic yapmadan evlendim:) senin sadece salata eksikligin var o bsey degil yemek bildikden sonra

ay ben bunu nasıl görmedim
ilk salatan hayırlı osuuun nasıl olmş sordun mu annengile bende baya yemek yaptım şu 3 günde alıştırma oldu

bende yapcem misafir çağırcaz hep ben yapcem güzel olmuş yağını az koy didi yap yap sende alıstırma olur az kaldı şaka maka benim nişana 60 gün kaldı

aa öyle annelere cok özeniyorum bnmki sğolsun yaptırmadıgı iş kalmadı bi bulaşığa cok karıstırmaz o da sevmiyorum biliyo
yok hic karistirmazdi annem sürekli ders calistigim icin aman sen okulunu yap aman derslerin iyi olsun diye diye, bisey yapmadim benimde isime geldi

ay ben tam olarak anliyamadim su alinti yapma isini galiba

listenin basında kimden alıntıladıysan onun adı yazar bu şekilde

[QUOTE="Buki_89, post: 51560285, member: 796521" ] bu işareti bide sondaki [/QUOTE ] bu işareti tamamen silmen gerekiyo kuzum

listenin basında kimden alıntıladıysan onun adı yazar bu şekilde

[QUOTE="Buki_89, post: 51560285, member: 796521" ] bu işareti bide sondaki [/QUOTE ] bu işareti tamamen silmen gerekiyo kuzum

simdi Dogru oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…