- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.781
ay ben bunu nasıl görmediminşallah kuzumbende dün akşam ilk defa salata yaptım ama yemedim seneye evlencem ben daha ilk salatamı yaptım
aa öyle annelere cok özeniyorumah bende öyleydim evlenene Kadar evde annem hic is yaptirmazdi. Simdi yavas yavas internetten baka baka biseyler cikariyorum ortaya... ama misafir agirlamak hala cok korkutucu geliyo bana:)
yaa ben yapıyorum evde bütün temizlik bana ait yemekte öyle sevdiğim seyleri yapıyorum ama herseyı yaparım elimden gelirde salata sevmediğim için hic yapmamıstım
ay ben bunu nasıl görmedim
ilk salatan hayırlı osuuun nasıl olmş sordun mu annengilebende baya yemek yaptım şu 3 günde alıştırma oldu
hee tamam ozaman vallah ben hic yapmadan evlendim:) senin sadece salata eksikligin var o bsey degil yemek bildikden sonra
yok hic karistirmazdi annem sürekli ders calistigim icin aman sen okulunu yap aman derslerin iyi olsun diye diye, bisey yapmadim benimde isime geldiaa öyle annelere cok özeniyorumbnmki sğolsun yaptırmadıgı iş kalmadı bi bulaşığa cok karıstırmaz o da sevmiyorum biliyo
ay ben tam olarak anliyamadim su alinti yapma isini galiba
ve sen hala 60kilobende yapcemmisafir çağırcaz hep ben yapcem güzel olmuş yağını az koy didi yap yap sende alıstırma olur az kaldı şaka maka benim nişana 60 gün kaldı
ve sen hala 60kilo
ohh ne güzel valllaaayok hic karistirmazdi annem sürekli ders calistigim icin aman sen okulunu yap aman derslerin iyi olsun diye diye, bisey yapmadim benimde isime geldi
bnm eve gitmeme daha 3 bucuk saat varYurudummmmm geldmmm bugun zaman gecmiyo sanki
cok iğrencti bak zaten midem bulanıyohergün 1 kg versem nişana kadar yok olurum
listenin basında kimden alıntıladıysan onun adı yazar bu şekilde
[QUOTE="Buki_89, post: 51560285, member: 796521" ] bu işareti bide sondaki [/QUOTE ] bu işareti tamamen silmen gerekiyo kuzum
simdi Dogru oldumu?
oldu oldu tm dogruyduuay simdi hic olmadikaptinn
her seferinde de yapma tabi tm sadece spor listesindeevvet
oh iyi anladim ozaman, ay saf saf günlerdir takiliyorum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?