- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.761
pardon canim sagol:)bu yanlış liste kuzum düzelttim
tarifi alalım bebeğimben yeşilçay elma tarçın limon karışımı ypıyordum
bu hafta bende umutluyum sendenyok canim aksama tartilcam, oruclular aksam 6 gibi tartilsin demistinizya ondan:) buhafta iyi bi kilo kaybi bekliyorum kendimden:)
ramazanın sonlarına dogru yaparım bende etkiliysebenim ortada sorun yoktu aslında ama yinede cok güzel wcye cıkardı yani artık en fazla 2 gün sürüyo cıkabiliyorum cok sukur
ıcınde erık yesıl cay falan var ama tarıfını alayım annemden bide tadıda kötü gelmedi bana süzünce meyve suyu niyetine icilebilir soğuk soğuk tabi abartmamak kaydıyla 1 bardak
haberlerde gördüm yeşil çay iyiymiş ramazanda
he bi kaç kere aradılar öyle de ben pek oralı olmayınca bıraktı peşiminapyonuz kızlar bizim kız içerde olunca bir bakyım dedimkaptinn geçen hafta beni a.networkün mersin dispütörü aradı seni arayan olmuşnmuydu
ramazanın sonlarına dogru yaparım bende etkiliysegerci salata yogurt eksik etmiyorum hoşafta cıkarcam aama inşalah gerek kalmaz
geçen ben suy kyısı yeşilçay limon elma tarçın karanfil attım ara ara içtim pek etkisi olmadı birde seninkini deneyim .. liste içinde teşekkür ederimöğreniyim vercem bide kayısı çayı katıyorum demişti galiba ama tadıda güzel
geçen ben suy kyısı yeşilçay limon elma tarçın karanfil attım ara ara içtim pek etkisi olmadı birde seninkini deneyim .. liste içinde teşekkür ederim
umarim cumaya Kadar iyi bi eksilme olur:) ekledim azönce canim, ama varya zor attim kendimi klimali klimali offise:) fena bi hava var disarda. simdi oturdum yine serin serin, kötü olan Burda mevsimine göre bazi seyleri taze getiriolar ve buara hep cilek var, herkez yiyo gözümün önünde canim cekmedi desem yalan olurbu hafta bende umutluyum sendenayrıca tabiikide spor olarak ekleyebilirsin kuzum yürüyüş yapmışsın sonucta spor
ah bende öyleydim evlenene Kadar evde annem hic is yaptirmazdi. Simdi yavas yavas internetten baka baka biseyler cikariyorum ortaya... ama misafir agirlamak hala cok korkutucu geliyo bana:)inşallah kuzumbende dün akşam ilk defa salata yaptım ama yemedim seneye evlencem ben daha ilk salatamı yaptım
ah bende öyleydim evlenene Kadar evde annem hic is yaptirmazdi. Simdi yavas yavas internetten baka baka biseyler cikariyorum ortaya... ama misafir agirlamak hala cok korkutucu geliyo bana:)
yaaaumarim cumaya Kadar iyi bi eksilme olur:) ekledim azönce canim, ama varya zor attim kendimi klimali klimali offise:) fena bi hava var disarda. simdi oturdum yine serin serin, kötü olan Burda mevsimine göre bazi seyleri taze getiriolar ve buara hep cilek var, herkez yiyo gözümün önünde canim cekmedi desem yalan olur
Alintilari yanlis yapiosn bastakileri siliceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?