- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.861
kiyamam, anladim canim olsun isin güzeldir kesin cok zevklidir dimi:)ay ni gizilllllbnmde sabah8 akşam5.45 hiç kıskanmadım seni şu an hiçç
bnm rahat 3 gün sürüyo eğer agrı fazlalaşmadan önünü kesmezsem sonra da böyle çekiyorum işteSenin migren benden de fena çıktı : (
Aynı günde geçiyor en azından benimki
Nasıl dayanıyorsun bilmiyorum
Biz süleriz sana 2ye geçince
bibiğiiim poncikin verdiği tarifi aldın mı ? akşam dene onu bi istersenKızlar kilom 64.400
bi fabrikada arge elemanıyım kuzum ne kadr eğlenceli olabilir kikiyamam, anladim canim olsun isin güzeldir kesin cok zevklidir dimi:)
buarada nerde calisiyosun?
bence sevklidir:)bi fabrikada arge elemanıyım kuzum ne kadr eğlenceli olabilir ki
tok oldugumdan zamanlar iyi gibibence sevklidir:)
tamamdır canıım geçen cumaya göre aradaki farkı söylüyosun hatırlatayımmKizlar ben simdi isden cikiyorum eve varmam bisaati gecer alisverise gidicem belki, eve varinca kilo bildirimi yaparim öptm hepinizi birazdan görüsürüz
bnm rahat 3 gün sürüyo eğer agrı fazlalaşmadan önünü kesmezsem sonra da böyle çekiyorum işte
siz geçinde ben de yapcam artık bi ara düğünden önce
tamamdirtok oldugumdan zamanlar iyi gibi
tamamdır canıım geçen cumaya göre aradaki farkı söylüyosun hatırlatayımm
Tamam tatlım denetim orucu açınca çok kötü oldu ya kilom benim ne yapscambibiğiiim poncikin verdiği tarifi aldın mı ? akşam dene onu bi istersen
Kabızlıktan dolay ifazla çıktı canım 63 . 500 mı neydi yaalma verme durumu?
Anladim canom olsun SIkma canini düzelcek, doktora gitcem diodun gittinmi?Kabızlıktan dolay ifazla çıktı canım 63 . 500 mı neydi ya
Evettt kilomu, bildiriyorum ay cok mutlu oldum suan:)) 72.900 cumaya göre -800 cuma 73.700düm galiba
Tebrik ederim seni kuzumEvettt kilomu, bildiriyorum ay cok mutlu oldum suan:)) 72.900 cumaya göre -800 cuma 73.700düm galiba
Nefes nefese kalırsın iftardan sonra yap benceCanlar bisey sorcam orucluyken jilian yapan varmo aranizda? Cok susarmiyim acaba iftara tam üc saat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?