- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.881
Canlar bisey sorcam orucluyken jilian yapan varmo aranizda? Cok susarmiyim acaba iftara tam üc saat var
Yemekden sonra okadar gec oluoki uykum gelio:)) 9.30yemek yiyene kadar 10topla et dedinmi on bucukBence kendine bu eziyeti yapma
Yemekden sonra okadar gec oluoki uykum gelio:)) 9.30yemek yiyene kadar 10topla et dedinmi on bucuk
Nefes nefese kalırsın iftardan sonra yap bence
Evet aynen:) minimum15dakka en iyi durumda yarim saat demis doktorlar:)Biraz ara koyman lazım zaten
Direkt yemeğin üstüne yaparsan külçe gibi kalırsın, kalkamazsın ki
Bir de kızlar bir şey soracağım
Şimdi sütün kalorisi yüksek
Ama aynı zamanda faydalı
Kalorisi yüksek diye tüketmekte sakınca var mı
Yoksa çikolatanın kalorisinin yüksek olması ile sütün yüksek olması arasında fark var mı
Canim az yagli süt icersen cok kalori almis olmassin, ve sütle cikolatayo karsilastirisak sütün icinde daha yararli seyler var... cikolatada biter yersen mesela kalorisi fazla olsa bile yag yakiminda yardimci oluyo..
Normal sütlü findikli cikolatayla karsilastirisak süt daha yarayisli yani güzel kalori diyebiliriz
Biri yağ yapıyor biri yağı yaktırıyor farkı var yoksa bütün kuruyemişlerin de kalorisi çok yüksek abartmadıkça tüketmekte sakınca yok mesela o yüzden bitter çikolata yiyin derler onun da kalorisi yüksek aynı sayılır diğerleri ile ama yağ yakımına faydası var ayrıcaBir de kızlar bir şey soracağım
Ama aynı zamanda faydalı
Yoksa çikolatanın kalorisinin yüksek olması ile sütün yüksek olması arasında fark var mı
Yarım yağlı tercih et süt çikolataya göre daha faydalı bur besinBir de kızlar bir şey soracağım
Ama aynı zamanda faydalı
Biri yağ yapıyor biri yağı yaktırıyor farkı var yoksa bütün kuruyemişlerin de kalorisi çok yüksek abartmadıkça tüketmekte sakınca yok mesela o yüzden bitter çikolata yiyin derler onun da kalorisi yüksek aynı sayılır diğerleri ile ama yağ yakımına faydası var ayrıca
Yarım yağlı tercih et süt çikolataya göre daha faydalı bur besin
Ya ciddi misin
Günlerdir badem yesem mi diye düşünüyordum ama kalorisi yüksek diye düşünüyordum
Bitter çikolatanın da yağ yaktığını şimdi öğreniyorum
Daha öğreneceğim çok şey var sizden
Bu arada evet araştırdım kalsiyum zayıflamada yardımcıymış
Evet canım ben de onda karar kıldım en son
Bak buarada badem istedigin kadar tüketebilirsin vicud onu yag olarak depolamiyo, cok iyi bi kaynakdan biloyorum bunu canim findik falan yag yapar ama bademi vicud yag diye algilamio canim, tabi cig badem olcak kavrulmus degil
Kuzum geç oldu amaİftarda ne yapacaksınız canlar
Evettt kilomu, bildiriyorum ay cok mutlu oldum suan:)) 72.900 cumaya göre -800 cuma 73.700düm galiba
Oww ciddi misin o kadar verdiriyosa çok iyiBen de cumaya kadar tarçınlı süt kürünü denemeye karar verdim
Metabolizmayı hızlandırıyormuş, ayda 2-4 kilo diyor tek başına
Bakalım
Günde iki bardak içeceğim ara öğünlerde
Akşamüstü ve gece yatmadan
Tadını da sevdim
Tatlı da oluyor
İllaki vardır kuzum kızlar da cevap vermiş zaten iyi kalori kötü kalori diye bişey var sonuçtaBir de kızlar bir şey soracağım
Ama aynı zamanda faydalı
Sahur niye yapmiyosun senKızlar ALLAH kabul etsin afiyetler olsunnnn
Menümü yazıyorumm
Sahur yok
İftar:Hünkar beğendi beşamel sosu az yağ ve light sütle yapıldı ama etini bol yedim
1 lokma yumurtalı pide
1 hurma
Güllaç yaptım ama yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?