Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence 1lt gecmemeli sut urunlrri yani icebilirsin. Bende hep ictm eminolablrsn sutten korkma ikisi ayni degl.
Bitterde yiyebilirsin tatli krizlerinde regl zamani 1 2 kare olmak sartiyla. Ben kalori saymadm sadece kendi tecrubemden soyluyorm

Light süt değil mi?

Ben biraz kaloriye takmışım farkında olmadan

Ezberlemeye başladım artık

canım afiyet olsun
akşam yemek saatini biraz daha erkene alsan daha iyi olur sanki

Mesela kaç gibi?

Acıkmaktan korkuma alıyorum

kızlar sanki yanlarım gitti gibi bide böyle bacağımı uzatıp oturunca sarkmıyo gibi 4 günde farkedebilir mi ya

Bana da göbeğim indi gibi geliyor biraz

Bilmiyorum kendi delüzyonum mu ama

Level bitimi ölçümünde anlarız

Velvette canım ben karatay yapiyorum onda süt mutlaka var özellikle tarçınlı kilo vermede etkili..çiğ kuruyemisleri ekmek yerine tüketebilirsin..

Ay temelli bir iddia okumuşum demek ki

Seninki de light değil mi canım

Yok bildigin köy sütü hatta simdi ocaga koydum 5 lt kaynıyo..karatayin dediği yağı yağla yok edersiniz..cok etkili oldu bende..

Ben de onu diyecektim

Kasa dönüşme ihtimali var

Ama bu kötü bir şey değil

Kas kütlen arttıkça kolay kilo verirsin poncik

Kaslı insanların uyurken yaktığı kalori bile daha fazlaymış

Bilsem yıllardır kasa çabalardım

Bilseydik o kadar kiloyu almazdk bebeğim zararın neresinden dönersek kär ogreniyorx hep birlikteee
Mesela bu soylediklerini bende bilmiyodum

6 en geç 7
ay banada öyle gibi geliyo acaba mı diyorum neyse başlamadan fotoğraf çekmiştim ön arkaa sağ sol yan yine cekip karsılaştırırıımm

Yok bildigin köy sütü hatta simdi ocaga koydum 5 lt kaynıyo..karatayin dediği yağı yağla yok edersiniz..cok etkili oldu bende..

Köy sütü yağlı bile bir şey yapmıyorsa ohoo tutmayın beni Canım bu yağı yağla yok etmek nasıl bir şey peki? Hiç duymadım ben bir de diyet türlerini bilmiyorum çok karatay, dukan vs

Bilseydik o kadar kiloyu almazdk bebeğim zararın neresinden dönersek kär ogreniyorx hep birlikteee
Mesela bu soylediklerini bende bilmiyodum

Ben biliyırdım ama görmezden gelmek daha çok işime geliyordu

6 en geç 7
ay banada öyle gibi geliyo acaba mı diyorum neyse başlamadan fotoğraf çekmiştim ön arkaa sağ sol yan yine cekip karsılaştırırıımm

7yi deneyebilirim
Zaten 8e kadar açlıktan ölüyorum işte tam 3er saat arayla yemiş olurum iyi fikir

Gece de pek acıkmıyorum artık zaten

Aynen ben de pcde yan yana koyup karşılaştıracağım

Üst üste de koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…