- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.921
Ay bende spor yapmak istiyorum ama halim kalmıyo yaaa bende başlamak istiyorumdüzenli gidince olmuştuhele benim 2 sene önceki gitmemde 68dim 55e düşmüştüm çok fark vardı
Bence 1lt gecmemeli sut urunlrri yani icebilirsin. Bende hep ictm eminolablrsn sutten korkma ikisi ayni degl.
Bitterde yiyebilirsin tatli krizlerinde regl zamani 1 2 kare olmak sartiyla. Ben kalori saymadm sadece kendi tecrubemden soyluyorm
canım afiyet olsun
akşam yemek saatini biraz daha erkene alsan daha iyi olur sanki
kızlar sanki yanlarım gitti gibi bide böyle bacağımı uzatıp oturunca sarkmıyo gibi 4 günde farkedebilir mi ya
Velvette canım ben karatay yapiyorum onda süt mutlaka var özellikle tarçınlı kilo vermede etkili..çiğ kuruyemisleri ekmek yerine tüketebilirsin..
Kas oluyodur yağlar..bugün nette okudum tartıya değil ölçünüze aynadaki görüntünüze bakın diyodu..teşekkürler bide tartıda farketsem
Yok bildigin köy sütü hatta simdi ocaga koydum 5 lt kaynıyo..karatayin dediği yağı yağla yok edersiniz..cok etkili oldu bende..Light süt değil mi?
Ben biraz kaloriye takmışım farkında olmadan
Ezberlemeye başladım artık
Mesela kaç gibi?
Acıkmaktan korkuma alıyorum
Bana da göbeğim indi gibi geliyor biraz
Bilmiyorum kendi delüzyonum mu ama
Level bitimi ölçümünde anlarız
Ay temelli bir iddia okumuşum demek ki
Seninki de light değil mi canım
Afiyet olsun canım..ben de az yedim ama fena şistim soda içicem şimdi.Sahur: patates kızartması zeytin peynir ekmek
Iftar: k.fasulye bulgur pilavı 1 parça pide cacik
Çok az tatlı yedim
Çok şiştim valla kipirdicak halim kalmadı aslında azar azar yemistimmm
Bilseydik o kadar kiloyu almazdk bebeğim zararın neresinden dönersek kär ogreniyorx hep birlikteeeBen de onu diyecektim
Kasa dönüşme ihtimali var
Ama bu kötü bir şey değil
Kas kütlen arttıkça kolay kilo verirsin poncik
Kaslı insanların uyurken yaktığı kalori bile daha fazlaymış
Bilsem yıllardır kasa çabalardım
Bir soda alanim bilem yokAfiyet olsun canım..ben de az yedim ama fena şistim soda içicem şimdi.
Oyy kiyamaammmBir soda alanim bilem yok
Evde bi başıma oturuyorum yatarım birazdann
Gitmistir tabi kuzuum dikkat ettikce hemecik gidiyor hele İlk kilolarrrKizlar ne kadar doğru bilmiyorum ama Çarşamba gününden bugüne 2 kg gitti aslinda isteyince hızlı kilo verebilen biriyim ama ödem de gitmiş olablr
EveetttGitmistir tabi kuzuum dikkat ettikce hemecik gidiyor hele İlk kilolarrr
Valla dimi kiyamayin bana yazikkkOyy kiyamaammm
Bugün öyle olsun be kuZum içim almıyor bisiçok yetersiz geldi bana
Eder benim bacaklarım sertleşti ama gobis olduğu gibikızlar sanki yanlarım gitti gibi bide böyle bacağımı uzatıp oturunca sarkmıyo gibi 4 günde farkedebilir mi ya
Light süt değil mi?
Ben biraz kaloriye takmışım farkında olmadan
Ezberlemeye başladım artık
Mesela kaç gibi?
Acıkmaktan korkuma alıyorum
Bana da göbeğim indi gibi geliyor biraz
Bilmiyorum kendi delüzyonum mu ama
Level bitimi ölçümünde anlarız
Ay temelli bir iddia okumuşum demek ki
Seninki de light değil mi canım
Ay bende spor yapmak istiyorum ama halim kalmıyo yaaa bende başlamak istiyorum
Yok bildigin köy sütü hatta simdi ocaga koydum 5 lt kaynıyo..karatayin dediği yağı yağla yok edersiniz..cok etkili oldu bende..
Bilseydik o kadar kiloyu almazdk bebeğim zararın neresinden dönersek kär ogreniyorx hep birlikteee
Mesela bu soylediklerini bende bilmiyodum
6 en geç 7
ay banada öyle gibi geliyo acaba mı diyorum neyse başlamadan fotoğraf çekmiştim ön arkaa sağ sol yan yine cekip karsılaştırırıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?