- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.941
bilmiyorum ki artık doğrudur ama bu kadar ağrıya bakılırsa işe yaradığı kesinKas oluyodur yağlar..bugün nette okudum tartıya değil ölçünüze aynadaki görüntünüze bakın diyodu..
Eder benim bacaklarım sertleşti ama gobis olduğu gibi
Köy sütü yağlı bile bir şey yapmıyorsa ohoo tutmayın beniCanım bu yağı yağla yok etmek nasıl bir şey peki? Hiç duymadım ben bir de diyet türlerini bilmiyorum çok karatay, dukan vs
Ben biliyırdım ama görmezden gelmek daha çok işime geliyordu
7yi deneyebilirim
Zaten 8e kadar açlıktan ölüyorum işte tam 3er saat arayla yemiş olurum iyi fikir
Gece de pek acıkmıyorum artık zaten
Aynen ben de pcde yan yana koyup karşılaştıracağım
Üst üste de koyarım
Karatayda ekmek hamurisi pilav gibi seyleri kesinlikle yemiyosun bir de iki öğün arası en az 5 saat olacakki leptin hormonu çalışsın yağ yakımı hızlansın..Köy sütü yağlı bile bir şey yapmıyorsa ohoo tutmayın beniCanım bu yağı yağla yok etmek nasıl bir şey peki? Hiç duymadım ben bir de diyet türlerini bilmiyorum çok karatay, dukan vs
7yi deneyebilirim
Zaten 8e kadar açlıktan ölüyorum işte tam 3er saat arayla yemiş olurum iyi fikir
Üst üste de koyarım
Ins cnm yabaşla o zaman
Bu durumda mustehak demem gerekiyo biliyosun dimiKöy sütü yağlı bile bir şey yapmıyorsa ohoo tutmayın beniCanım bu yağı yağla yok etmek nasıl bir şey peki? Hiç duymadım ben bir de diyet türlerini bilmiyorum çok karatay, dukan vs
7yi deneyebilirim
Üst üste de koyarım
dene bence ne kadar erken o kadar iyi
ahahaha üst üste yanyana hangisinde daha çok fark varsa öyle koy
Karatayda ekmek hamurisi pilav gibi seyleri kesinlikle yemiyosun bir de iki öğün arası en az 5 saat olacakki leptin hormonu çalışsın yağ yakımı hızlansın..
Z.yağı tereyağ serbest kitapta okumustum etkisi baya büyuk zayıflamada yağ kıricı hormonları tetikliyomuş..
Ins cnm ya
Bu durumda mustehak demem gerekiyo biliyosun dimi
Ama olsun geldiği gibi gidicek o kilolar
Tamam size de atacağım zaten hep beraber karar veririz yandan mı önden mi durayım
Zeytinyağından ben de korkmuyorum nedense egeli olmaktan mıdır nedir
Tereyağından çekiniyorum ama
Bu süt olayını öğrendiğim çok iyi oldu ama ağzıma göre bir şey buldum
Son olarak da canan ablamızdan bir kuple paylaşayım
Sende başarı öykünü paylasicaksn kılar bittiğindeAzcık da karın kası mı yapsak napsak diye düşünüyorum
Kiloları verdim de kası kaldı
Devam ettikçe gaza geliyorum
Üçgen vücut olup çıkıyormuşum topicten
Herkes akın eder
yok cnm bosver lightui ben bastan oyle yapiyodm bu sfer kucuck bi yagli yogurt sut bile etkiliyo bildigin normal sutten hc hc bsy olmazLight süt değil mi?
Ben biraz kaloriye takmışım farkında olmadan
Ezberlemeye başladım artık
Mesela kaç gibi?
Acıkmaktan korkuma alıyorum
Bana da göbeğim indi gibi geliyor biraz
Bilmiyorum kendi delüzyonum mu ama
Level bitimi ölçümünde anlarız
Ay temelli bir iddia okumuşum demek ki
Seninki de light değil mi canım
Evet hiç geçmiyor üstelik gaz doluyum .. yediklerimi arttırdım ama yine aynikuzu sendede kabızlık mı var?
Evet hiç geçmiyor üstelik gaz doluyum .. yediklerimi arttırdım ama yine ayni
Kızlar ben yatıyorum öpüldünuźzzz
Kimyonu unutuyorum birde kız var odada pirtlayamam istedim anbenım verdiğim tarifi yapsana kuzu bide kimyonu neyi bekliyorsun yapmak icin
Kimyonu unutuyorum birde kız var odada pirtlayamam istedim aneziyet olur bana paket almıyorum ki bitkileri kayisi erik yeşil çay kaynatacam yarın bakim
temem anlaştık
ay ben tereyağsız yapamam
ay canım karatayım
Sende başarı öykünü paylasicaksn kılar bittiğindebizden de bahsediceksin tsbi o yurt dışına zayifcana gidiceksin
yok cnm bosver lightui ben bastan oyle yapiyodm bu sfer kucuck bi yagli yogurt sut bile etkiliyo bildigin normal sutten hc hc bsy olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?