Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menum
Sahur çorba bı küçük börek tadı baktım salata yumurta
İftar çorba mücver üç tane başka birşey yok yiyemiyorum şişkinlik ten de

Çok fena kızdın yaw ama tatlım karnım şiş yiyemiyorum yaa maalesef kabızlıktan dolayı dört gündür çıkamadım
Kahve ic nescafe ic kayisi ye. Kayisi cayi ic kiraz sapida olblr sadece suan sorunu cozmek icn. Iftarda bugday ekmegi tuket lutfen yani boyle olmaz
Bak ben erik yiyince bagrsaklarm calisiyo mesela yada nescafe icince aklima gelenler bunlar ama bugday eklemeni istiyorm iftara lutfen. Uno da var karabugday ekmegi en azindan ondan al

Tamam tatlim kilo bildirimi mı gördün demi berbat iyice mahvoldu bütün bunyem kaysi yoğurt çok fazla tükettikleri bana mısın demedi gerçekten tam buğday ekmeği yerim canım haklısın ama ymeektrn iyice kesildim çünkü çıkmıyor yediklerini maalesef ya çok zor durumdayım

Dedigimi yap bence caylar surekli zararli ama en azindan rahatlamak icin olabilir. Kuru kayisi normal kayisi erik bunlar gercekten bagrsaklari calistiran seyler. Ama benden sana en buyuk tavsiye bugday ekmegi olur yemeklerine ekle iftarda duzene sokmaya calis bakalim. .
Kayisi ye bi kac tane 1 tane degilll sonra caydan ic bakalim. Yarin iftarda once bunlari yap ustune su ic sonra yemek ye zorla biraz kendini yemezsen neyi sey etcen bacim konusturcan beni :) dene baklim olmadi doktora git birak cumayi simdi once sagligin

Haklısın tatlım ilaç aldım eczaneden buraya hasta çok uzak o yüzden oda ise ysramssa mecbur gidecem hastaneye

(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)

nuffiun 71=>
zuzuzuzu1234 63.5=>
keptinn 53,5=>52
poncikbirgelincik 60,1=>
senad 61.5=>

@sarraf 78.1=>
@Buki_89 73,7=>
@Yuzlesmegunu 96.6=>
@Naazzli58 87=>
@nymphedoraa 87=>
@justholdmetight 77.9=>
moonlii ? =>
edan18 ? =>
ParteMoralll ? =>

herkes en son lsteyi alıntılayarak temmuz ayı için hedef kilosunu eklesin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…