- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.981
Kızlar menum
Sahur çorba bı küçük börek tadı baktım salata yumurta
İftar çorba mücver üç tane başka birşey yok yiyemiyorum şişkinlik ten de
Çok fena kızdın
Kahve ic nescafe ic kayisi ye. Kayisi cayi ic kiraz sapida olblr sadece suan sorunu cozmek icn. Iftarda bugday ekmegi tuket lutfen yani boyle olmazÇok fena kızdınyaw ama tatlım karnım şiş yiyemiyorum yaa maalesef kabızlıktan dolayı dört gündür çıkamadım
Tamam tatlim kilo bildirimi mı gördün demi berbat iyice mahvoldu bütün bunyem kaysi yoğurt çok fazla tükettikleri bana mısın demedi gerçekten tam buğday ekmeği yerim canım haklısın ama ymeektrn iyice kesildim çünkü çıkmıyor yediklerini maalesef yaKahve ic nescafe ic kayisi ye. Kayisi cayi ic kiraz sapida olblr sadece suan sorunu cozmek icn. Iftarda bugday ekmegi tuket lutfen yani boyle olmaz
Bak ben erik yiyince bagrsaklarm calisiyo mesela yada nescafe icince aklima gelenler bunlar ama bugday eklemeni istiyorm iftara lutfen. Uno da var karabugday ekmegi en azindan ondan al
Salca olucak modda degilim ondandir@ParteMoralll neden hiç bana laf atmiyi salçaa olmiyii ne nilim bişey etmiii
Dedigimi yap bence caylar surekli zararli ama en azindan rahatlamak icin olabilir. Kuru kayisi normal kayisi erik bunlar gercekten bagrsaklari calistiran seyler. Ama benden sana en buyuk tavsiye bugday ekmegi olur yemeklerine ekle iftarda duzene sokmaya calis bakalim. .Tamam tatlim kilo bildirimi mı gördün demi berbat iyice mahvoldu bütün bunyem kaysi yoğurt çok fazla tükettikleri bana mısın demedi gerçekten tam buğday ekmeği yerim canım haklısın ama ymeektrn iyice kesildim çünkü çıkmıyor yediklerini maalesef yaçok zor durumdayım
Haklısın tatlım ilaç aldım eczaneden buraya hasta çok uzak o yüzden oda ise ysramssa mecbur gidecem hastaneyeDedigimi yap bence caylar surekli zararli ama en azindan rahatlamak icin olabilir. Kuru kayisi normal kayisi erik bunlar gercekten bagrsaklari calistiran seyler. Ama benden sana en buyuk tavsiye bugday ekmegi olur yemeklerine ekle iftarda duzene sokmaya calis bakalim. .
Kayisi ye bi kac tane 1 tane degilll sonra caydan ic bakalim. Yarin iftarda once bunlari yap ustune su ic sonra yemek ye zorla biraz kendini yemezsen neyi sey etcen bacim konusturcan beni :) dene baklim olmadi doktora git birak cumayi simdi once sagligin
selcan dan ses yok bilgin var mı ?@nuffiun 72.4=>69=>71
@zuzuzuzu1234 66.8=>60.5=>63.5
@keptinn 55.1=>54=>53.5
@poncikbirgelincik 59.3=>57=>60.1
@SekerPancarii 51.7=>50=>??
@sarraf 78.9=>77.9=>78.1
@ParteMoralll ?=>63=>??
@selcanmehmetcan ?=>73=>??
@htc71 63.5=>62=>62.7
@senad 64.2=>60=>61.5
selcan dan ses yok bilgin var mı ?
sabah sabahta moralimi bozuldu
güzel olmadıkuzum onun işleri çoktu bide ramazan şimdi geleni gideni cok oluyodur
size günaydını böyle diyim dedim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?