- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.001
Canısı ilaç aldım onu deneycrm mahvetti beni çok fazla canım 62 gorecem derken mahvetti beni ya çok moralim bozuk buraya girip yazmak bile glemis vermeyince veremedim demek istemiyorum burda
@nuffiun 72.4=>69=>71
@zuzuzuzu1234 66.8=>60.5=>63.5
@keptinn 55.1=>54=>53.5
@poncikbirgelincik 59.3=>57=>60.1
@SekerPancarii 51.7=>50=>??
@sarraf 78.9=>77.9=>78.1
@ParteMoralll ?=>63=>??
@selcanmehmetcan ?=>73=>??
@htc71 63.5=>62=>62.7
@senad 64.2=>60=>61.5
selcan dan ses yok bilgin var mı ?
sabah sabahta moralimi bozuldu
offfffffffffgeldiğimden beri ssadece 2 kilo gitti
gercekci bi rakam olmuş tebrik ediyoruum seni(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
nuffiun 71=>
zuzuzuzu1234 63.5=>
keptinn 53,5=>52
poncikbirgelincik 60,1=>57
senad 61.5=>
@sarraf 78.1=>
@Buki_89 73,7=>
@Yuzlesmegunu 96.6=>
@Naazzli58 87=>
@nymphedoraa 87=>
@justholdmetight 77.9=>
moonlii ? =>
edan18 ? =>
ParteMoralll ? =>
herkes en son lsteyi alıntılayarak temmuz ayı için hedef kilosunu eklesin kızlar
niden acebaaa
gercekci bi rakam olmuş tebrik ediyoruum seniinşallah amin
ben dün yedim tatlıtartıda kaçım bilmiyorum ama göbeğimin yanlarımın gittiğini farkediyorumfarkındaysan 2 3 kaşık bile tatlı yemiyorum kaç gündür inşallah tartıdada farkeder
tamam canim insallah iyi gelir dene bakalimYok tatlım merkezden çok uzağında gittin eczaneden kabızlık için ilaç aldım
ben dün yedim tatlıazıcık yedim ama cok şişirdi ya bütün gece kıvrandım
ben umutluyum senden kuzu tutuştun çünkü nişan yaklaşınca
ilac almasaydin keske.Haklısın tatlım ilaç aldım eczaneden buraya hasta çok uzak o yüzden oda ise ysramssa mecbur gidecem hastaneye
ama böyle giderse nişanda cok güzel olcaksınolsun o kadarcıktan bişi olmasama parte duymasın erik yiyin diye kırbaçlayabilir
evet tutustummm geceleri uyku gırmıyo gozumeben 4 gündür spor yapıyorum yani ben ve 4 gün üşenmeden normalde 2. gün yarıda bırakmam gerekirdi ama ciddi anlamda tutuştum
günaydın bibiğiimmmGunaydinnn kizlaaaaaaar
ama böyle giderse nişanda cok güzel olcaksın
günaydın bibiğiimmm
Hee hee olursun sen 56 kesin olursuninşallah yaaaben 56 olunca çok normal oluyorum yani tam istediğim gibi minnak bi göbeğim oluyo yanlar falan gidiyo zaten çok zayıf sevmıyorum ben inşallah olurum
cok zayıf bende sevmiyorum bacakları biraz daha inclttim mi su an ki halim bence cok iyiinşallah yaaaben 56 olunca çok normal oluyorum yani tam istediğim gibi minnak bi göbeğim oluyo yanlar falan gidiyo zaten çok zayıf sevmıyorum ben inşallah olurum
Hee hee olursun sen 56 kesin olursunevet devam et super menulernle devam devam devam
cok zayıf bende sevmiyorum bacakları biraz daha inclttim mi su an ki halim bence cok iyisen daha zayıfla ne güzel vermiştin bi ara
sen hedef belirlicen miHee hee olursun sen 56 kesin olursunevet devam et super menulernle devam devam devam
Suan degil genelne varmış menülerimde
Sileblrsnsen hedef belirlicen miyoosam bu aylık sileyim mi seni listeden ne etcenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?