Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlar, dün iftar menü bildirimi yapamadim aksam inettim gitti kusura bakmayin:) aksam iki tost yedim ve yanina yarim bardakdan az meyve suyu ictim, domates salatalik yedim bol bol...
Sahurda bi Muz ve bol su

(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)

nuffiun 71=>
zuzuzuzu1234 63.5=>
keptinn 53,5=>52
poncikbirgelincik 60,1=>57
senad 61.5=>

@sarraf 78.1=>
@Buki_89 73,7=>69
@Yuzlesmegunu 96.6=>
@Naazzli58 87=>
@nymphedoraa 87=>
@justholdmetight 77.9=>
moonlii ? =>
edan18 ? =>
ParteMoralll ? =>

herkes en son lsteyi alıntılayarak temmuz ayı için hedef kilosunu eklesin kızlar

Günaydin kizlar, dün iftar menü bildirimi yapamadim aksam inettim gitti kusura bakmayin:) aksam iki tost yedim ve yanina yarim bardakdan az meyve suyu ictim, domates salatalik yedim bol bol...
Sahurda bi Muz ve bol su
sahurda muz iyi midir bilmiyorum kuzum akşam meyve olarak muz pek önermiyolar çünkülüm

69 hadi bakalıımmm bir SchonerDuft daha cıktı
daha cok erken öyle buhranlar için rica ediyorum ramazanın 4 gününde ve daha sabahın 10 undayız
15inde mola vercem ya bu sene bi rahatım niyeyse sanki yarım tutcakmışım gibi hissediyorum

sahurda muz iyi midir bilmiyorum kuzum akşam meyve olarak muz pek önermiyolar çünkülüm
evet onu bende duydum ama bu Sabah yerine geciyo diye yiyeyim dedim onda minicik bi muzdu artik muz alirken Kücük olmalarina dikat ediyorum canim cektinde minik yemis olabilmek icin:) galiba bi bardak süte gecis yapacagim sahurlarda yine, tarcinli süt iyi olur herhalde, Sabah ugrassamda bisey yiyemiyorum almio midem

yemeden nasıl dayanıyosun yaaa

Bu hedef listesini bir düşüneceğim

Kararsız kaldım

Çok yüksekten uçmak istemiyorum

Ama bir yandan da hırs ve motivasyon tavanken yaz gitsin diyorum

ondan oyle yapmadimm giiiiiiiiiiii gruba karsi tavrim

Bu hedef listesini bir düşüneceğim

Kararsız kaldım

Çok yüksekten uçmak istemiyorum

Ama bir yandan da hırs ve motivasyon tavanken yaz gitsin diyorum
yaz gitsin boşver ben aylarca tutturamadım hiç hedefimi ama aslı vazgeçmedim mesela 54 yazmaktan

bende anlamiyorum bazen annem zorlardi yerdim ve o yedigim günler aksami zor ederdim acliktan, yemedigim zaman okadar acikmazdim. cok tuaf ama:) hicbirsey yememek zararli oldugu icinde yoghurt ve süt tüketmeye calisiyorum elimden geldince
demke bünyenle alakalı herkes yapamaz çünkü bak mesela bende bi ara kahvaltı yaapamıyodum sonra baktm yaramıyo bana zorla yemeye başladım

Bu arada kizlar ben aksam iftardan önce yaptim jiliani Iftara bir Saat kalmisti sanirsam bitigimde dus falan. Bana ac karnina daha iyi geldi bilemem tabi zarari nedir bilemem, ac karnina spor yapmak iyimi kötümü hicbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…