- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.021
ben her zaman cok iyiyim bibiğiiimmmbence sen şuandada çok iyisinzayıflıcam o zaman hastaydım
ok beybiiiiSileblrsn
Ok kibok beybiiii
sahurda muz iyi midir bilmiyorum kuzum akşam meyve olarak muz pek önermiyolar çünkülümGünaydin kizlar, dün iftar menü bildirimi yapamadim aksam inettim gitti kusura bakmayin:) aksam iki tost yedim ve yanina yarim bardakdan az meyve suyu ictim, domates salatalik yedim bol bol...
Sahurda bi Muz ve bol su
kib byyyOk kib
69 hadi bakalıımmm bir(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
nuffiun 71=>
zuzuzuzu1234 63.5=>
keptinn 53,5=>52
poncikbirgelincik 60,1=>57
senad 61.5=>
@sarraf 78.1=>
@Buki_89 73,7=>69
@Yuzlesmegunu 96.6=>
@Naazzli58 87=>
@nymphedoraa 87=>
@justholdmetight 77.9=>
moonlii ? =>
edan18 ? =>
ParteMoralll ? =>
herkes en son lsteyi alıntılayarak temmuz ayı için hedef kilosunu eklesin kızlar
daha cok erken öyle buhranlar için rica ediyorum ramazanın 4 gününde ve daha sabahın 10 undayız
evet onu bende duydum ama bu Sabah yerine geciyo diye yiyeyim dedim onda minicik bi muzdu artik muz alirken Kücük olmalarina dikat ediyorum canim cektinde minik yemis olabilmek icin:) galiba bi bardak süte gecis yapacagim sahurlarda yine, tarcinli süt iyi olur herhalde, Sabah ugrassamda bisey yiyemiyorum almio midemsahurda muz iyi midir bilmiyorum kuzum akşam meyve olarak muz pek önermiyolar çünkülüm
yemeden nasıl dayanıyosun yaaaevet onu bende duydum ama bu Sabah yerine geciyo diye yiyeyim dedim onda minicik bi muzdu artik muz alirken Kücük olmalarina dikat ediyorum canim cektinde minik yemis olabilmek icin:) galiba bi bardak süte gecis yapacagim sahurlarda yine, tarcinli süt iyi olur herhalde, Sabah ugrassamda bisey yiyemiyorum almio midem
Insallah ya umarımbence bu seferde 69 de olcak kuzum hissediyorum
bende anlamiyorum bazen annem zorlardi yerdim ve o yedigim günler aksami zor ederdim acliktan, yemedigim zaman okadar acikmazdim. cok tuaf ama:) hicbirsey yememek zararli oldugu icinde yoghurt ve süt tüketmeye calisiyorum elimden geldinceyemeden nasıl dayanıyosun yaaa
69 hadi bakalıımmm birSchonerDuft daha cıktı
daha cok erken öyle buhranlar için rica ediyorum ramazanın 4 gününde ve daha sabahın 10 undayız
15inde mola vercem ya bu sene bi rahatım niyeyse sanki yarım tutcakmışım gibi hissediyorum
yaz gitsin boşver ben aylarca tutturamadım hiç hedefimi ama aslı vazgeçmedim mesela 54 yazmaktanBu hedef listesini bir düşüneceğim
Kararsız kaldım
Çok yüksekten uçmak istemiyorum
Ama bir yandan da hırs ve motivasyon tavanken yaz gitsin diyorum
demke bünyenle alakalıbende anlamiyorum bazen annem zorlardi yerdim ve o yedigim günler aksami zor ederdim acliktan, yemedigim zaman okadar acikmazdim. cok tuaf ama:) hicbirsey yememek zararli oldugu icinde yoghurt ve süt tüketmeye calisiyorum elimden geldince
hee diiysiiinnondan oyle yapmadimm giiiiiiiiiiii gruba karsi tavrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?