Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada kizlar ben aksam iftardan önce yaptim jiliani Iftara bir Saat kalmisti sanirsam bitigimde dus falan. Bana ac karnina daha iyi geldi bilemem tabi zarari nedir bilemem, ac karnina spor yapmak iyimi kötümü hicbir fikrim yok
şu an seni gönülden tebrik ediyorum nasıl yaptııınnnn ama spordan sonra agır yemekler zararlı galiba öyle duymuştm ona dikkat et kuzum bide susz kaıo vücudun o kadar spora tabi
evet galiba canim, tabi kahvalti günün en önemli ögünü, yapmamak cok zararli
kahvaltı şartt

(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)

nuffiun 71=>
zuzuzuzu1234 63.5=>
keptinn 53,5=>52
poncikbirgelincik 60,1=>57
senad 61.5=>

@sarraf 78.1=>
@Buki_89 73,7=>69
@Yuzlesmegunu 96.6=>
@Naazzli58 87=>
@nymphedoraa 87=>
@justholdmetight 77.9=> 68
moonlii ? =>
edan18 ? =>
ParteMoralll ? =>

herkes en son lsteyi alıntılayarak temmuz ayı için hedef kilosunu eklesin kızlar

şu an seni gönülden tebrik ediyorum nasıl yaptııınnnn ama spordan sonra agır yemekler zararlı galiba öyle duymuştm ona dikkat et kuzum bide susz kaıo vücudun o kadar spora tabi

kahvaltı şartt

evet aynen, zaten o sporu yaptikdan sonra insanin iftarda sadece su icesi geliyo:) yemekden önce kac bardak ictim hatirlamiyorum bile. Sonrada zaten yemek bakimindan pek b isey girmio mideye

kizlarrrr inanmiyorum bugünde yemek dolu burasi bi is arkadasin dogumgünü varmis dün bugün Tatli ve tuzlu birsürü sey getirdi dibime koydu yani ortada bi masa var oraya....
tüm gün baya zorlancam oruclu oruclu:)

bu ne cesaret yiğidim seni tanımak isterim
beni mutlaka ara

evet aynen, zaten o sporu yaptikdan sonra insanin iftarda sadece su icesi geliyo:) yemekden önce kac bardak ictim hatirlamiyorum bile. Sonrada zaten yemek bakimindan pek b isey girmio mideye
mantıklı geldi şu an
kizlarrrr inanmiyorum bugünde yemek dolu burasi bi is arkadasin dogumgünü varmis dün bugün Tatli ve tuzlu birsürü sey getirdi dibime koydu yani ortada bi masa var oraya....
tüm gün baya zorlancam oruclu oruclu:)
abuuuu

bende anlamiyorum bazen annem zorlardi yerdim ve o yedigim günler aksami zor ederdim acliktan, yemedigim zaman okadar acikmazdim. cok tuaf ama:) hicbirsey yememek zararli oldugu icinde yoghurt ve süt tüketmeye calisiyorum elimden geldince

canım yememenin ic organlara cok zararı varmıs bende hıc yemek ıstemıyorum ama zorla kalkıp yemeye calısıyorum

Bu arada kizlar ben aksam iftardan önce yaptim jiliani Iftara bir Saat kalmisti sanirsam bitigimde dus falan. Bana ac karnina daha iyi geldi bilemem tabi zarari nedir bilemem, ac karnina spor yapmak iyimi kötümü hicbir fikrim yok

cok susadın mı bende bugun iftardan önce yapmayı dusunuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…