- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.041
demke bünyenle alakalıherkes yapamaz çünkü bak mesela bende bi ara kahvaltı yaapamıyodum sonra baktm yaramıyo bana zorla yemeye başladım
sonucta kalmış 2 kg dimiiiiiiiInsallah ya umarım
şu an seni gönülden tebrik ediyorum nasıl yaptııınnnnBu arada kizlar ben aksam iftardan önce yaptim jiliani Iftara bir Saat kalmisti sanirsam bitigimde dus falan. Bana ac karnina daha iyi geldi bilemem tabi zarari nedir bilemem, ac karnina spor yapmak iyimi kötümü hicbir fikrim yok
kahvaltı şarttevet galiba canim, tabi kahvalti günün en önemli ögünü, yapmamak cok zararli
yaz gitsin boşver ben aylarca tutturamadım hiç hedefimi ama aslı vazgeçmedim mesela 54 yazmaktan
her zaman ki gibi bi cosuyolarhee diiysiiinngrup dediğinde kimsecikler yok bugün zatiiii
şu an seni gönülden tebrik ediyorum nasıl yaptııınnnnama spordan sonra agır yemekler zararlı galiba öyle duymuştm ona dikkat et kuzum bide susz kaıo vücudun o kadar spora tabi
kahvaltı şartt
kizlarrrr inanmiyorum bugünde yemek dolu burasi bi is arkadasin dogumgünü varmis dün bugün Tatli ve tuzlu birsürü sey getirdi dibime koydu yani ortada bi masa var oraya....
tüm gün baya zorlancam oruclu oruclu:)
bu ne cesaret yiğidim seni tanımak isterim(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
nuffiun 71=>
zuzuzuzu1234 63.5=>
keptinn 53,5=>52
poncikbirgelincik 60,1=>57
senad 61.5=>
@sarraf 78.1=>
@Buki_89 73,7=>69
@Yuzlesmegunu 96.6=>
@Naazzli58 87=>
@nymphedoraa 87=>
@justholdmetight 77.9=> 68
moonlii ? =>
edan18 ? =>
ParteMoralll ? =>
herkes en son lsteyi alıntılayarak temmuz ayı için hedef kilosunu eklesin kızlar
bnm sayfanın altında yine ets tur reklamları cıkmaya başladı niye acebaaaher zaman ki gibi bi cosuyolarsonra kayboluyolar alistmmmm
baya büyük oldu ama olsundu olur belkiYazdım gitti
Hedefi büyük koydum
mantıklı geldi şu anevet aynen, zaten o sporu yaptikdan sonra insanin iftarda sadece su icesi geliyo:) yemekden önce kac bardak ictim hatirlamiyorum bile. Sonrada zaten yemek bakimindan pek b isey girmio mideye
abuuuukizlarrrr inanmiyorum bugünde yemek dolu burasi bi is arkadasin dogumgünü varmis dün bugün Tatli ve tuzlu birsürü sey getirdi dibime koydu yani ortada bi masa var oraya....
tüm gün baya zorlancam oruclu oruclu:)
Benim oteli merak ettigin icin olabilirmi hahahahahahahahabnm sayfanın altında yine ets tur reklamları cıkmaya başladı niye acebaaa
bende anlamiyorum bazen annem zorlardi yerdim ve o yedigim günler aksami zor ederdim acliktan, yemedigim zaman okadar acikmazdim. cok tuaf ama:) hicbirsey yememek zararli oldugu icinde yoghurt ve süt tüketmeye calisiyorum elimden geldince
Bu arada kizlar ben aksam iftardan önce yaptim jiliani Iftara bir Saat kalmisti sanirsam bitigimde dus falan. Bana ac karnina daha iyi geldi bilemem tabi zarari nedir bilemem, ac karnina spor yapmak iyimi kötümü hicbir fikrim yok
Kaptan sabah sabah hedeflerimizi paylaşınca üzüldüm arpa kadar yol alamadımgunaydın kuzum evet ya @selcanmehmetcan hiç yokk@munter de yok
hayırdır sana noldu canım neye canın sıkıldı
bu azur deluxe var ya onaa gittin mi hiçBenim oteli merak ettigin icin olabilirmi hahahahahahahahabende de cikti niye aceeebaa
zayıflayamayan senKaptan sabah sabah hedeflerimizi paylaşınca üzüldüm arpa kadar yol alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?