Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iki tane bikinim var bide mayo mu alsam acaba 4gece 5gün için yeter dimi 2 tane havlu falan götürmemize gerek var mı bide ütü işini napcaz orda kafamda deli sorular

Otelde yıkama kuru temizleme ütü hepsi olur

Ek ücret alabilirler ama

Gerçi 5 gün için ütüyü ne yapacaksın

Al yanına bir valiz kıyafet yeter de artar bile

kiz bizmki 8de yatsa gece kalkar hahaahhaahah 10 iyi buyudukce duse belki :)
Yok kiz benimki 8 de de yatsa sabah 8 de kalkiyo 10 da yatsa da 8 de kalkiyo alıştırdim bide 8 dedimmi gözünden uyku akiyi ôglen uyumuyo benimki artik o yuzden de geliyo uykusu eger öğlen uyursa o zamanda 9 9 bucuk gibi yatiyo

tatil planlari yapildimi? nereye gidilio bakalim
Evet cnm ben de alanyaya gidiyorum genelde ciftlerim ben tatili sonrasini bilmiyorum simdilik o

iki tane bikinim var bide mayo mu alsam acaba 4gece 5gün için yeter dimi 2 tane havlu falan götürmemize gerek var mı bide ütü işini napcaz orda kafamda deli sorular
hahaahhaa koptm allah seni kahretmesn al al mayoda al kirmizi al şu yeni moda olan mayolardan
Havluya gerek yok otelde var zaten otelin aciklamalarinda yaziyodur okusana ne bilek havlusuz kalma sonra

alanyaaa gidiyor beennn
ooo cok iyimis, bizde tr ye gitmek istioduk memlekete ama planlar iptal, maddi yönden isler istedigimiz gibi gitmedi malesef. o yüzden ufak capli tatiler yapmayi planliyoruz ufak bi avrupa turu Italya Barcelona gibi bikac gönlügüne kacamak:)

Yok kiz benimki 8 de de yatsa sabah 8 de kalkiyo 10 da yatsa da 8 de kalkiyo alıştırdim bide 8 dedimmi gözünden uyku akiyi ôglen uyumuyo benimki artik o yuzden de geliyo uykusu eger öğlen uyursa o zamanda 9 9 bucuk gibi yatiyo
Evet dogru ya gunduz uykusu olayi var belki bzmde olmasa daha erken olurdu

Ayy dün erzak alışverişine çıktık o kadar yürüdüm ki nasil yorulmuşum sonra iftar açtık yemegim vardi sonra bulasik bilmem ne derken ben pert bide spor yaptim sonra yattim uyidim sabah da 8 de kizimi doyurdum kanepede uyudumyeni kalktim simdi kizima tekrar yemek hazirladim yiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…