- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.081
evet canim bende duymustum onu, o yüzden süt yada yoghurt yemeye calisiyorumcanım yememenin ic organlara cok zararı varmıs bende hıc yemek ıstemıyorum ama zorla kalkıp yemeye calısıyorum
tatil planlari yapildimi? nereye gidilio bakalimHahahhahahahaahahahivittt yihuuu gelsinnnnnnn tatill
evet spor uykuyuda düzenliyo bence bide haiff yemekler yediğin için daha rahat uyuyosundur
sen bu azımle ponciki sollar geçersn ben diyimponcikbirgelincik
su an kaçsın bebğim belki görürsün 69larıı
ne bilcem bilemem ki ama seninle ilgili edindiğim tecrubeye göre zor yani
Zayiflicam bu ay 69 un altına inicem hemi
iki tane bikinim var bide mayo mu alsam acabaHahahhahahahaahahahivittt yihuuu gelsinnnnnnn tatill
iki tane bikinim var bide mayo mu alsam acaba4gece 5gün için yeter dimi 2 tane havlu falan götürmemize gerek var mı bide ütü işini napcaz orda kafamda deli sorular
alanyaaa gidiyor beennntatil planlari yapildimi? nereye gidilio bakalim
valla 80le geldin şimdiden 77 oldun bence 65le falan cıkarsın gbii geliyobakalım topicten kaç kg çıkacağım
Helal be nuffiun
aaa öyle deme balayına gidiyokOtelde yıkama kuru temizleme ütü hepsi olur
Ek ücret alabilirler ama
Gerçi 5 gün için ütüyü ne yapacaksın
Al yanına bir valiz kıyafet yeter de artar bile
alanyaaa gidiyor beennn
valla 80le geldin şimdiden 77 oldun bence 65le falan cıkarsın gbii geliyo
aaa öyle deme balayına gidiyokütülencek şeyler olcak illaki ramazan ramazan konusturma beni
Temmuza 1 aydan fazla var neden olamayasın
Bak bana 68 yazdım
Yok kiz benimki 8 de de yatsa sabah 8 de kalkiyo 10 da yatsa da 8 de kalkiyo alıştırdim bide 8 dedimmi gözünden uyku akiyikiz bizmki 8de yatsa gece kalkar hahaahhaahah 10 iyi buyudukce duse belki :)
evet spor uykuyuda düzenliyo bence bide haiff yemekler yediğin için daha rahat uyuyosundur
sen bu azımle ponciki sollar geçersn ben diyimponcikbirgelincik
su an kaçsın bebğim belki görürsün 69larıı
ne bilcem bilemem ki ama seninle ilgili edindiğim tecrubeye göre zor yani
Valla almamak icin her daim savas halindeyimBen de aynen
Ya hele kurabiye
Ben bildiririm artık geliyor mu gelmiyor mu
Almazsın bu saatten sonra
Bir kere bu zayıflığa ulaşmışsın görmüşsün
Evet cnm ben de alanyaya gidiyorum genelde ciftlerim ben tatili sonrasini bilmiyorum simdilik otatil planlari yapildimi? nereye gidilio bakalim
hahaahhaa koptm allah seni kahretmesn al al mayoda aliki tane bikinim var bide mayo mu alsam acaba4gece 5gün için yeter dimi 2 tane havlu falan götürmemize gerek var mı bide ütü işini napcaz orda kafamda deli sorular
ooo cok iyimis, bizde tr ye gitmek istioduk memlekete ama planlar iptal, maddi yönden isler istedigimiz gibi gitmedi malesef. o yüzden ufak capli tatiler yapmayi planliyoruz ufak bi avrupa turu Italya Barcelona gibi bikac gönlügüne kacamak:)alanyaaa gidiyor beennn
süper, nezaman gidiosunuz genelde tatileEvet cnm ben de alanyaya gidiyorum genelde ciftlerim ben tatili sonrasini bilmiyorum simdilik o
63 dk var bi
Evet dogru ya gunduz uykusu olayi var belki bzmde olmasa daha erken olurduYok kiz benimki 8 de de yatsa sabah 8 de kalkiyo 10 da yatsa da 8 de kalkiyo alıştırdim bide 8 dedimmi gözünden uyku akiyiôglen uyumuyo benimki artik o yuzden de geliyo uykusu eger öğlen uyursa o zamanda 9 9 bucuk gibi yatiyo
Ayy dün erzak alışverişine çıktık o kadar yürüdüm ki nasil yorulmuşum sonra iftar açtık yemegim vardi sonra bulasik bilmem ne derken ben pertSekerPancarii bebekkkkkk nerdesnnn ya
Normalde mayis ve eylul gibi yapiyorum bu sene temmuzda sicagin baaaaagrindaasüper, nezaman gidiosunuz genelde tatile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?