- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.101
Yinemi uyucan hahahahahaahAyy dün erzak alışverişine çıktık o kadar yürüdüm ki nasil yorulmuşum sonra iftar açtık yemegim vardi sonra bulasik bilmem ne derken ben pertyattim uyidim sabah da 8 de kizimi doyurdum kanepede uyudum yeni kalktim simdi kizima tekrar yemek hazirladim yiyi
Yoh uyucak yerim kalmadiYinemi uyucan hahahahahaah
Eee guzeeeel tabi insanin memleketi gibisi olurmu ozlemisinizzdir. Benin kuzenlerim hep geliyolar giderken surunerek gidiyolar.ooo cok iyimis, bizde tr ye gitmek istioduk memlekete ama planlar iptal, maddi yönden isler istedigimiz gibi gitmedi malesef. o yüzden ufak capli tatiler yapmayi planliyoruz ufak bi avrupa turu Italya Barcelona gibi bikac gönlügüne kacamak:)
yaa noldu kii ağrıyo muDişçiye gideceğim bugün
Ön alt dişler gidiyor
gaz vermek bnm işimVer gazı ver gazı yok olup çıkayım buralardan
5 tane al madem sen de aaaaaa
mantıklı bakayım hemenEvet cnm ben de alanyaya gidiyorum genelde ciftlerim ben tatili sonrasini bilmiyorum simdilik o
hahaahhaa koptm allah seni kahretmesn al al mayoda alkirmizi al şu yeni moda olan mayolardan
Havluya gerek yok otelde var zaten otelin aciklamalarinda yaziyodur okusana ne bilek havlusuz kalma sonra
ordan vizeye falan gerek yok dimi öyle turlarda aslında o da güzel ama özlemişsinizdirde burayıooo cok iyimis, bizde tr ye gitmek istioduk memlekete ama planlar iptal, maddi yönden isler istedigimiz gibi gitmedi malesef. o yüzden ufak capli tatiler yapmayi planliyoruz ufak bi avrupa turu Italya Barcelona gibi bikac gönlügüne kacamak:)
a.s bebikk yokksuuunnnnSlm kizlar
yaa noldu kii ağrıyo mu
gaz vermek bnm işimhepsini alayım ben
mantıklı bakayım hemenben aslında vintage bikini istiyorum onlar yüksek bel oluyo ya ama arkadan hoş durur mu bilemedim şimdi
Hee gocam evde bu hafta gunduzleriordan vizeye falan gerek yok dimi öyle turlarda aslında o da güzel ama özlemişsinizdirde burayıbnm nişanlımın akrabaları var da geldiler mi gitmek bilmiyolar seneye gelcekler şimdiden planlar yapıyolarmış neler yaparız diye
a.s bebikk yokksuuunnnn
Saolun efendim☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(114)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27
(161)Nuffiun:27+27+27+80
(108)justholdmetight:27+27+27+27
(101)Buki_89:27+27+20+27
()htc71:
MOR TAKİM
()Keptinn:
(54)Senad:27+27
(163)SekerPancarii:63+100
(115)sarraf:45+70
(255)ParteMorall:45+30+100+80
PEMBE TAKİM:430
MOR TAKIM:344
SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR
O GÖBEK VARYA O GİTMEDEN KİMSE FARK ETMEZhe hadi bakambayrama zayıfcana ol herkesler farketsin sporda yapıyosun sıkılaşırsında
Saolun efendim
yok tatlim vize gerekmio,ordan vizeye falan gerek yok dimi öyle turlarda aslında o da güzel ama özlemişsinizdirde burayıbnm nişanlımın akrabaları var da geldiler mi gitmek bilmiyolar seneye gelcekler şimdiden planlar yapıyolarmış neler yaparız diye
SlmSlm kizlar
olbilir bencede alabilirsinnnnnyaa noldu kii ağrıyo mu
mantıklı bakayım hemenben aslında vintage bikini istiyorum onlar yüksek bel oluyo ya ama arkadan hoş durur mu bilemedim şimdi
bnde zaten kilomu koruyamazsam anca bu sene giyerim bi daha giyememAl tabii ki de
Vintage da gider senin vücuduna
Ben de çok seviyorum onları ama giyecek durumum yok
Malum simitler :d
Yok ağrımıyor da köprü yaptıracağım ön alt 4 dişi
Ayy yuksek bel bikinileri cok begeniyom benyaa noldu kii ağrıyo mu
evet aynen:) buzamana Kadar her sene gittik ama busene zor yeni evlendik araba esya derken cok zor, bide esim suan okudugu icin cok az bi geliri var hersey binevi bana bakio... tek maaslada borcmu öde tatilmi yap sasirdik:)Eee guzeeeel tabi insanin memleketi gibisi olurmu ozlemisinizzdir. Benin kuzenlerim hep geliyolar giderken surunerek gidiyolar.
neysem o yokken gel buralaraHee gocam evde bu hafta gunduzlerigece gidiyi işe gecede benim halim galmiyi iftardan sonrasi nasil geciyo anlamiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?