Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yinemi uyucan hahahahahaah

Eee guzeeeel tabi insanin memleketi gibisi olurmu ozlemisinizzdir. Benin kuzenlerim hep geliyolar giderken surunerek gidiyolar.

Dişçiye gideceğim bugün

Ön alt dişler gidiyor
yaa noldu kii ağrıyo mu
Ver gazı ver gazı yok olup çıkayım buralardan

5 tane al madem sen de aaaaaa
gaz vermek bnm işim hepsini alayım ben
mantıklı bakayım hemen ben aslında vintage bikini istiyorum onlar yüksek bel oluyo ya ama arkadan hoş durur mu bilemedim şimdi

ordan vizeye falan gerek yok dimi öyle turlarda aslında o da güzel ama özlemişsinizdirde burayı bnm nişanlımın akrabaları var da geldiler mi gitmek bilmiyolar seneye gelcekler şimdiden planlar yapıyolarmış neler yaparız diye
a.s bebikk yokksuuunnnn

yaa noldu kii ağrıyo mu

mantıklı bakayım hemen ben aslında vintage bikini istiyorum onlar yüksek bel oluyo ya ama arkadan hoş durur mu bilemedim şimdi

Al tabii ki de

Vintage da gider senin vücuduna

Ben de çok seviyorum onları ama giyecek durumum yok

Malum simitler :d

Yok ağrımıyor da köprü yaptıracağım ön alt 4 dişi

☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(114)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27
(161)Nuffiun:27+27+27+80
(108)justholdmetight:27+27+27+27
(101)Buki_89:27+27+20+27

()htc71:

MOR TAKİM

()Keptinn:
(54)Senad:27+27
(163)SekerPancarii:63+100
(115)sarraf:45+70

(255)ParteMorall:45+30+100+80

PEMBE TAKİM:430
MOR TAKIM:344

SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR

Hee gocam evde bu hafta gunduzleri gece gidiyi işe gecede benim halim galmiyi iftardan sonrasi nasil geciyo anlamiyom

Saolun efendim

yok tatlim vize gerekmio,
evet özledim cok Hemde, bizde seneye icin simdiden birikime basladik umarim seneye harika bi tatil gecircez

Al tabii ki de

Vintage da gider senin vücuduna

Ben de çok seviyorum onları ama giyecek durumum yok

Malum simitler :d

Yok ağrımıyor da köprü yaptıracağım ön alt 4 dişi
bnde zaten kilomu koruyamazsam anca bu sene giyerim bi daha giyemem
bn dişçiden cok korkuyorum

yaa noldu kii ağrıyo mu

Ayy yuksek bel bikinileri cok begeniyom ben Bol bol squat yapsana tatile gidene kadar hani ben bi squat programi indirmistim ya telden oyle bisey indir hergun 10 dk ni alir anca

Eee guzeeeel tabi insanin memleketi gibisi olurmu ozlemisinizzdir. Benin kuzenlerim hep geliyolar giderken surunerek gidiyolar.
evet aynen:) buzamana Kadar her sene gittik ama busene zor yeni evlendik araba esya derken cok zor, bide esim suan okudugu icin cok az bi geliri var hersey binevi bana bakio... tek maaslada borcmu öde tatilmi yap sasirdik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…