Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neysem o yokken gel buralara biz seni beklerik
bende gece uyuyamıyorum yaaa şişlikten dön dön sahur oluyo üstüne bi daha yiyince
Hee uyyo simdik geldim himin
Ben iftarda da sahurda midemi sisirmiyom hic az yiyom ondan hic rahatsiz olmiyom hemen uuyyomaz yirsen sorun olmas gibi

O GÖBEK VARYA O GİTMEDEN KİMSE FARK ETMEZ
60lara inince göbekte gitmeye başlar kiiii
yok tatlim vize gerekmio,
evet özledim cok Hemde, bizde seneye icin simdiden birikime basladik umarim seneye harika bi tatil gecircez
peki bişiler sorcam ben şimdi hazır yurt dışından birini yakalamışken ürkiyeye gelip gitmek ne kadara geliyo size cok masrf yapıyo musunuz izinler nasıl oluyo

evet aynen:) buzamana Kadar her sene gittik ama busene zor yeni evlendik araba esya derken cok zor, bide esim suan okudugu icin cok az bi geliri var hersey binevi bana bakio... tek maaslada borcmu öde tatilmi yap sasirdik:)
Dogru canimm olsun insallah bidahaki senee. Burda kime geliosunz

Slm

olbilir bencede alabilirsinnnnn
dimi ben bi bakayım onlara yalnız bn aldıkca alıyom nişanlımcım 1 tane sort 2 tane tshirtle gelcek büyük ihtimal
Ayy yuksek bel bikinileri cok begeniyom ben Bol bol squat yapsana tatile gidene kadar hani ben bi squat programi indirmistim ya telden oyle bisey indir hergun 10 dk ni alir anca
ay evet yaa ona başlıyayım bennnnn iyi hatırlattıın
Hee uyyo simdik geldim himin
Ben iftarda da sahurda midemi sisirmiyom hic az yiyom ondan hic rahatsiz olmiyom hemen uuyyomaz yirsen sorun olmas gibi
minnak minnak yiyom ki yaaa azar azarrrrr

Ben giderken birsuru kiyafeeet getiriorm birsuru ayakkabi
esim diyo gunde 5 6 kere ust degissen gene fazla ahahahahahah ay biz kadinlar cok fenayik
Ben 40km anneme giderken bile 2 ayakkabi getiriyorm obur gune kombin uymuyosa

Dogru canimm olsun insallah bidahaki senee. Burda kime geliosunz
benim anne ve baba tarafim Kesanda orda köye giderdik ailemle birlikde hep Istanbulda akrabalarimiz var orda kalirdik tekirdag falan gezerdik...
tabi simdi evlendikden sonra öyle olmaz büyük ihtimal tatil daha fazla bölünür onun memleketi bizim memleket ee birazda otel olsun diyerekden:)

Ben giderken birsuru kiyafeeet getiriorm birsuru ayakkabi esim diyo gunde 5 6 kere degissen gene fazla ahahahahahah ay biz kadinlar cok fenayik
Ben 40km anneme giderken bile 2 ayakkabi getiriyorm obur gune kombin uymuyosa
bende geçen tulum alayım tatil için dedm abartma dedi bana ayakkabı değilde kıyafet bende taşırım yanımda ne olur ne olmaz

iki tane bikinim var bide mayo mu alsam acaba 4gece 5gün için yeter dimi 2 tane havlu falan götürmemize gerek var mı bide ütü işini napcaz orda kafamda deli sorular
mayoda al değişik giyersin ... otelde havlu oluyor ama ben hep kendi havlumu götürüyorum sonuç olarak otel havlusnu da kullanıyorum ama özel bölgelere değil ayaklara

Hee basla tebi
Hmm ay ben hic sismiyom suya bi anda yuklenmiyom ondan belki

60lara inince göbekte gitmeye başlar kiiii

peki bişiler sorcam ben şimdi hazır yurt dışından birini yakalamışken ürkiyeye gelip gitmek ne kadara geliyo size cok masrf yapıyo musunuz izinler nasıl oluyo
ay 6ları görsem
kahvaltı yapamıyorum doğru düzgün

Ohhh dolu dolu olsun daha guzel :)

mayoda al değişik giyersin ... otelde havlu oluyor ama ben hep kendi havlumu götürüyorum sonuç olarak otel havlusnu da kullanıyorum ama özel bölgelere değil ayaklara
temamddır ince bi havlu alayım ben dursun
Hee basla tebi
Hmm ay ben hic sismiyom suya bi anda yuklenmiyom ondan belki
ben 1 bardak içiyorum yemekten öce sonra yatana kadar 1 litreye tamamlıyorum yudum yudum ama yetmiyo susuz kaldıgımı hissediyorum
ay 6ları görsem
kahvaltı yapamıyorum doğru düzgün
ne demk kahvaltı yapamıyorum
Bende hep getiririm niyeyse takinti sezlongn ustune onlarn havlusuni nereme surem
sürmeyin bi yerinize tm anladım ben yanımda havlum olcak kesin karar verdim

evet kizlar öglen yürüyüsümü yaptim bugün 35 dakika yürüdüm, hava sicak baya bunaldim gölgeden gölgeden offisin yolunu b uludum yine:) spor listesi nerelerdeki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…