- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.121
Hee uyyo simdik geldim himinneysem o yokken gel buralarabiz seni beklerik
bende gece uyuyamıyorum yaaaşişlikten dön dön sahur oluyo üstüne bi daha yiyince
60lara inince göbekte gitmeye başlar kiiiiO GÖBEK VARYA O GİTMEDEN KİMSE FARK ETMEZ
peki bişiler sorcam ben şimdi hazır yurt dışından birini yakalamışkenyok tatlim vize gerekmio,
evet özledim cok Hemde, bizde seneye icin simdiden birikime basladik umarim seneye harika bi tatil gecircez
Dogru canimm olsun insallah bidahaki senee. Burda kime geliosunzevet aynen:) buzamana Kadar her sene gittik ama busene zor yeni evlendik araba esya derken cok zor, bide esim suan okudugu icin cok az bi geliri var hersey binevi bana bakio... tek maaslada borcmu öde tatilmi yap sasirdik:)
dimi ben bi bakayım onlaraSlm
olbilir bencede alabilirsinnnnn
ay evet yaa ona başlıyayım bennnnn iyi hatırlattıınAyy yuksek bel bikinileri cok begeniyom benBol bol squat yapsana tatile gidene kadar hani ben bi squat programi indirmistim ya telden oyle bisey indir hergun 10 dk ni alir anca
minnak minnak yiyom ki yaaa azar azarrrrrHee uyyo simdik geldim himin
Ben iftarda da sahurda midemi sisirmiyom hic az yiyom ondan hic rahatsiz olmiyom hemen uuyyomaz yirsen sorun olmas gibi
Ben giderken birsuru kiyafeeet getiriormdimi ben bi bakayım onlarayalnız bn aldıkca alıyom nişanlımcım 1 tane sort 2 tane tshirtle gelcek büyük ihtimal
ay evet yaa ona başlıyayım bennnnn iyi hatırlattıın
minnak minnak yiyom ki yaaa azar azarrrrr
benim anne ve baba tarafim Kesanda orda köye giderdik ailemle birlikde hep Istanbulda akrabalarimiz var orda kalirdik tekirdag falan gezerdik...Dogru canimm olsun insallah bidahaki senee. Burda kime geliosunz
bende geçen tulum alayım tatil için dedm abartma dedi banaBen giderken birsuru kiyafeeet getiriormbirsuru ayakkabi esim diyo gunde 5 6 kere degissen gene fazla ahahahahahah ay biz kadinlar cok fenayik
Ben 40km anneme giderken bile 2 ayakkabi getiriyormobur gune kombin uymuyosa
mayoda al değişik giyersin ... otelde havlu oluyor ama ben hep kendi havlumu götürüyorum sonuç olarak otel havlusnu da kullanıyorum ama özel bölgelere değil ayaklaraiki tane bikinim var bide mayo mu alsam acaba4gece 5gün için yeter dimi 2 tane havlu falan götürmemize gerek var mı bide ütü işini napcaz orda kafamda deli sorular
Hee basla tebidimi ben bi bakayım onlarayalnız bn aldıkca alıyom nişanlımcım 1 tane sort 2 tane tshirtle gelcek büyük ihtimal
ay evet yaa ona başlıyayım bennnnn iyi hatırlattıın
minnak minnak yiyom ki yaaa azar azarrrrr
ay 6ları görsem60lara inince göbekte gitmeye başlar kiiii
peki bişiler sorcam ben şimdi hazır yurt dışından birini yakalamışkenürkiyeye gelip gitmek ne kadara geliyo size cok masrf yapıyo musunuz izinler nasıl oluyo
Ohhh dolu dolu olsun daha guzel :)benim anne ve baba tarafim Kesanda orda köye giderdik ailemle birlikde hep Istanbulda akrabalarimiz var orda kalirdik tekirdag falan gezerdik...
tabi simdi evlendikden sonra öyle olmaz büyük ihtimal tatil daha fazla bölünür onun memleketi bizim memleket ee birazda otel olsun diyerekden:)
Bende hep getiririm niyeyse takintimayoda al değişik giyersin ... otelde havlu oluyor ama ben hep kendi havlumu götürüyorum sonuç olarak otel havlusnu da kullanıyorum ama özel bölgelere değil ayaklara
Bende bakiyorm tulummmm begendigimde hemen alicam.bende geçen tulum alayım tatil için dedm abartma dedi banaayakkabı değilde kıyafet bende taşırım yanımda ne olur ne olmaz
temamddır ince bi havlu alayım ben dursunmayoda al değişik giyersin ... otelde havlu oluyor ama ben hep kendi havlumu götürüyorum sonuç olarak otel havlusnu da kullanıyorum ama özel bölgelere değil ayaklara
ben 1 bardak içiyorum yemekten öce sonra yatana kadar 1 litreye tamamlıyorum yudum yudumHee basla tebi
Hmmay ben hic sismiyom suya bi anda yuklenmiyom ondan belki
ne demk kahvaltı yapamıyorumay 6ları görsem
kahvaltı yapamıyorum doğru düzgün
sürmeyin bi yerinize tm anladım benBende hep getiririm niyeyse takintisezlongn ustune onlarn havlusuni nereme surem
begenirsen bana da atBende bakiyorm tulummmm begendigimde hemen alicam.
bnde zaten kilomu koruyamazsam anca bu sene giyerim bi daha giyemem
bn dişçiden cok korkuyorum
Ne demek bi daha giyemem zayif kalacaksin
Bana dokunmuyor artik ya o kadar cok islem yapildi ki en son kesip dis etlerime ceneme kadar actilarkopru falan ne ki
ahahhahaBende hep getiririm niyeyse takintisezlongn ustune onlarn havlusuni nereme surem
maşşallahh valla kuzummevet kizlar öglen yürüyüsümü yaptim bugün 35 dakika yürüdüm, hava sicak baya bunaldim gölgeden gölgeden offisin yolunu b uludum yine:) spor listesi nerelerdeki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?