- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.141
2 haftadır zorla bir bardak süt içiyorum tost bile yiyemiyorum çok severim kendilerinitemamddır ince bi havlu alayım ben dursun
ben 1 bardak içiyorum yemekten öce sonra yatana kadar 1 litreye tamamlıyorum yudum yudumama yetmiyo susuz kaldıgımı hissediyorum
ne demk kahvaltı yapamıyorum
sürmeyin bi yerinize tm anladım benyanımda havlum olcak kesin karar verdim
peynir ekmekte mi yiyemiyosun2 haftadır zorla bir bardak süt içiyorum tost bile yiyemiyorum çok severim kendilerini
allah zihin açıklıgı versin beybiii çalış sen dersini burası kaçmıyo ya sonuctakonuardan geri kalıyorum derse başlıcam birazdan hepten gelemicem burdaki pcyi kullanayım dedim
hahaha al olsun incelerden al dursun yaninda. Yani otel kesin veriyo temiz ama ossundutemamddır ince bi havlu alayım ben dursun
ben 1 bardak içiyorum yemekten öce sonra yatana kadar 1 litreye tamamlıyorum yudum yudumama yetmiyo susuz kaldıgımı hissediyorum
Tamam atarm bebekmmbegenirsen bana da atbn yine gizli gizli koyarım onu bavula
ahahhahaişe yarasın bari
sagol canikom, giyemedigim kiyafetlerim yavas yavas oluo harika bi duygu daha bi motive oluo insan.
Bende anca 1 litre iciyom sanki yatemamddır ince bi havlu alayım ben dursun
yok cnım yiyemiyorum niyeysepeynir ekmekte mi yiyemiyosuniş yerine sandviç götür kuzum açılınca yersin belki orda çayla
dayanamadım geldim neyse sessizsinizallah zihin açıklıgı versin beybiii çalış sen dersini burası kaçmıyo ya sonucta
katılıyorum bebeğğiiiimmmsagol canikom, giyemedigim kiyafetlerim yavas yavas oluo harika bi duygu daha bi motive oluo insan.
Hatta esim Sabah dio hopp noluyoruz iki gündür elbiseler degisik degisik üstler karicaklarda seni
dedim eee artik oluo kiyafetlerim daha tamami olmasada bi kisminin icine giriorum:) acaba seni zayiflatmasakmi basima manken olcan cikcan dio, kiskanclik ele Aldi galiba... ee tabi herkeze kendi sevdicegi güzel gelirmis dimiii kizz
bnide acıktırdınız sizi tebrik ediyormBende anca 1 litre iciyom sanki yaama ben hic susamiyom gün icinde evdeyim ondan zaar gerci dün hep dışardaydım ama yine susamadim ben susamiyom açim ben gözüm aç
he calışyom bendeyok cnım yiyemiyorum niyeyse
dayanamadım geldim neyse sessizsiniz
Canım yedim yedim inan yedim canısı eşime söyledim erik alacak senin dediğin kuru yapacam canısı sahurda yoğurt yedim üstüne kuru kayısı suya ekleyip yedim valla yiyomcanım niye ilaç aldın ki biz sana diyoruz akşamdan beri şunu bunu ye diye hiç dinlemiyosun
(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
nuffiun 71=>
zuzuzuzu1234 63.5=>58.5
keptinn 53,5=>52
poncikbirgelincik 60,1=>
senad 61.5=>
@sarraf 78.1=>
@Buki_89 73,7=>
@Yuzlesmegunu 96.6=>
@Naazzli58 87=>
@nymphedoraa 87=>
@justholdmetight 77.9=>
moonlii ? =>
edan18 ? =>
ParteMoralll ? =>
herkes en son lsteyi alıntılayarak temmuz ayı için hedef kilosunu eklesin kızlar
İnşallah canım benimtamam canim insallah iyi gelir dene bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?