- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.161
Verecem canım spora da baslsdim şimdi pltatesimi yaptım akşama da jillien başlıyorum günde 90 dk spor yapacam
bu ay herkes cok cesur maşallahh sizeee
5kg verebilcek misin bebeğiiimmm
bnm yerime ekle kuzum bn sonra gircem listeyeCanım yedim yedim inan yedim canısı eşime söyledim erik alacak senin dediğin kuru yapacam canısı sahurda yoğurt yedim üstüne kuru kayısı suya ekleyip yedim valla yiyombu ara da beni spor listesine ekler mısın canım
Canım yedim yedim inan yedim canısı eşime söyledim erik alacak senin dediğin kuru yapacam canısı sahurda yoğurt yedim üstüne kuru kayısı suya ekleyip yedim valla yiyombu ara da beni spor listesine ekler mısın canım
hadi inşallahhVerecem canım spora da baslsdim şimdi pltatesimi yaptım akşama da jillien başlıyorum günde 90 dk spor yapacam
bnm yerime ekle kuzum bn sonra gircem listeyeponcikbirgelincik
ya nolduuuucanım sıkkın
bu ay herkes cok cesur maşallahh sizeee
5kg verebilcek misin bebeğiiimmm
Sağol tatlım herşey icin sahurda yoğurt yedim bide üstüne kayisi yedim kuru su içtim bana mısın demiyor çok mecbur kaldımilac almasaydin keske.
Dogal cozumler varken bekleseydin. Ben soyluyorm beslenmekle alakali baska sorununuz yoksa. Nyse artk
sen beni kovamazsın ben kendim istifa ediyorum
dur ağlama benide ağlatacaksın
Sağol tatlım herşey icin sahurda yoğurt yedim bide üstüne kayisi yedim kuru su içtim bana mısın demiyor çok mecbur kaldım
tam olarak 3.1kg bencede cok cesursun beybibende çok cesurum değğğmien cesur benem
tam olarak 3.1kg bencede cok cesursun beybi
Nolduuuucanım sıkkın
seni hayin kendi kafana göre ekledin simdide atammi diyisin
tamam talim ben cumartesi sinavlarim biter ondan sonra baslarim zaten şimdi yapamıyorumondan sonra yine girmek isteyen olursa benle eklersin listeye
hangi sözlü nişanlı kızın yüzü gülmüş ki bizimkinin gülsünNolduuuu
pekiiiii öyle olsuuuunnngovmirem ulen govmiremmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?