- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.201
anlaştııkkk
bnm dişlerimde hep yamuk bide önce fazla 1 dişim var cenemde de eklem sorunu var bnde mi gitsem artık
sana kırk kere dedim ki 1. leveli yapcannnnsen de yok aban bunu attılar didinn banaaaa
yaa baksana bu 1 değil mi 1 iste ben bunu yapıyorummm delirtmeyinn beniiiiiiii
cok para istiyolar gitme
tamam ben buna baktımm benım yaptıgımla bu aynı hareketlerı yapıyolar
hee tm 1 miş bu başka biri yapıyomş
attığım linkten yap bebeğim kısas yollara ekle şimdi meraktan level 2 ye bakıyorumtamam ben buna baktımm benım yaptıgımla bu aynı hareketlerı yapıyolar
o zaman gitmiyeym ben kandırdın beni
kız yok benımkıde 1 benı korkuttunuz 2 dıyeattığım linkten yap bebeğim kısas yollara ekle şimdi meraktan level 2 ye bakıyorum
anlaştııkkk
bnm dişlerimde hep yamuk bide önce fazla 1 dişim var cenemde de eklem sorunu var bnde mi gitsem artık
2.level az biraz zor olck gibi bazı hreketleri gördüm berbaberce yapmıyor olsak bırakma ihtimalim vardıkız yok benımkıde 1 benı korkuttunuz 2 dıyebaşka kadın yapıyo sadece ısmdı ben ona alıstım ondan devam etcem
öyle demeeeeeeeee2.level az biraz zor olck gibi bazı hreketleri gördüm berbaberce yapmıyor olsak bırakma ihtimalim vardı
2.level az biraz zor olck gibi bazı hreketleri gördüm berbaberce yapmıyor olsak bırakma ihtimalim vardı
Bırakmak yok tam gaz devam
Siz de varsınız diye bana bir enerji motivasyon geliyor
Hep beraber
3 günüm kaldı level 1 bitiyor
Ölçülerimi alacağım heyecan ve hafif bir korku içerisindeyim bakalım ne kadar etkili olmuş
Bence 2 ve 3te değişim tavan yapacak
Öyle hissediyorum
poncikbirgelincik attım videoları özelden
böyle diye diye hersey düğünden sonraya kaldı artık hayırlısıdüğünden sonra gidersin bize cok para lazım
cenem yamuk kuzum öyle anlatayımFazla dişi alırlar acı falan olmaz da yamuklar için bence tel kullan hiç ellettirme dişlerine eğer sağlamsa tabi
Benim diş kaybım var o yüzden
Yoksa çılgın mısın neden kestireceksin sapasağlam dişleri
Ama çene eklem sorununu anlamadım, o nedir?
Ben sana atarım özelden kaybettikçe bakarsın
bana da öyle geliyor bir değişme yok görüntüde ben aynı ben ama bacağım sıkılaştı karın kaslarım bugün ağrımaya başladım kollarımın löp löplüğü azalmış sallayınca sallanmıyorlar ... benim de bugünü saymazsam 6 günüm kaldı bayramın ilk günü 30.günBırakmak yok tam gaz devam
Siz de varsınız diye bana bir enerji motivasyon geliyor
Hep beraber
3 günüm kaldı level 1 bitiyor
Ölçülerimi alacağım heyecan ve hafif bir korku içerisindeyim bakalım ne kadar etkili olmuş
Bence 2 ve 3te değişim tavan yapacak
Öyle hissediyorum
poncikbirgelincik attım videoları özelden
ay valla tek yapınca sıkılıyorum bugün salonda tv karşısında yapayım belkim sıkılmam bu ara herşeyden sıkılıyorum gerçiöyle demeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?