Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anlaştııkkk
bnm dişlerimde hep yamuk bide önce fazla 1 dişim var cenemde de eklem sorunu var bnde mi gitsem artık

Fazla dişi alırlar acı falan olmaz da yamuklar için bence tel kullan hiç ellettirme dişlerine eğer sağlamsa tabi

Benim diş kaybım var o yüzden

Yoksa çılgın mısın neden kestireceksin sapasağlam dişleri

Ama çene eklem sorununu anlamadım, o nedir?

yaa baksana bu 1 değil mi 1 iste ben bunu yapıyorummm delirtmeyinn beniiiiiiii

Ben sana atarım özelden kaybettikçe bakarsın

2.level az biraz zor olck gibi bazı hreketleri gördüm berbaberce yapmıyor olsak bırakma ihtimalim vardı

Bırakmak yok tam gaz devam

Siz de varsınız diye bana bir enerji motivasyon geliyor

Hep beraber

3 günüm kaldı level 1 bitiyor

Ölçülerimi alacağım heyecan ve hafif bir korku içerisindeyim bakalım ne kadar etkili olmuş

Bence 2 ve 3te değişim tavan yapacak

Öyle hissediyorum

poncikbirgelincik attım videoları özelden

leveller bittiğinde mi ölçü alcaz

düğünden sonra gidersin bize cok para lazım
böyle diye diye hersey düğünden sonraya kaldı artık hayırlısı
cenem yamuk kuzum öyle anlatayım cene cerrahisine gitmem gerek esnerken yemek yerken falan yana dogru kayıyo kıkırdakla alakalı sanırsamm

bana da öyle geliyor bir değişme yok görüntüde ben aynı ben ama bacağım sıkılaştı karın kaslarım bugün ağrımaya başladım kollarımın löp löplüğü azalmış sallayınca sallanmıyorlar ... benim de bugünü saymazsam 6 günüm kaldı bayramın ilk günü 30.gün fazladan mekikte çekiyorum göbek için ...10.gün fotonu paylaşacak mısın bizimle

karnemde hazır olduguna göre artık resmen mezunummm

kaptinn ' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Aralık / 4,1
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,1 KİLO

Ocak / 0,2
Şubat / 0,9
Mart / 0,1
Nisan / 0,6
Mayıs / 1,6
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3,4 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (494. Etap) ( 61,0 )
Bitiş Kilosu (519. Etap) ( 53,5 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,30% )
Toplam Süre ( 25 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,49% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 300 )

Yorum : Sevgili keptinn, 16 Kasım 2016 (494. Etap) ve 61 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 26 Mayıs 2017 (519. Etap) tarihinde toplam 7,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 52 dir. Hedefini %83 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 14.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…