- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.241
evet canımKaynatıyoruz mu
Senelerdir yapiyorum bunu cok ise yariyoHanımlar gün içerisinde sürekli karnınızı içeri çekin ve karın kaslarınızda hissedin bunu. Otururken, yürürken, yemek yerken hatta uykuya dalarken bile.Zamanla kendiliğinden olduğunu ve göbeğinizin eridiğini göreceksiniz.
Hanımlar gün içerisinde sürekli karnınızı içeri çekin ve karın kaslarınızda hissedin bunu. Otururken, yürürken, yemek yerken hatta uykuya dalarken bile.Zamanla kendiliğinden olduğunu ve göbeğinizin eridiğini göreceksiniz.
Ben birazdan yapscam :)Jiliani yaptim kizlar simdi dinlenme vakti
Senelerdir yapiyorum bunu cok ise yariyo
Pilates kuralıdır evet çok işe yarıyorHanımlar gün içerisinde sürekli karnınızı içeri çekin ve karın kaslarınızda hissedin bunu. Otururken, yürürken, yemek yerken hatta uykuya dalarken bile.Zamanla kendiliğinden olduğunu ve göbeğinizin eridiğini göreceksiniz.
benimkinide istettin
Sabah 8:
1 adet yumurta - 77
Yarım dilim beyaz peynir - 46
5 zeytin - 41
Salatalık - 14
1 dilim kepekli ekmek - 58
Sabah toplam: 236
Sabah 10:
16 kiraz - 64
Ara öğün toplam: 64
Öğle 12:
1 Kepçe domates çorbası - 77
5 çorba kaşığı bulgur pilavı - 115
4 adet salatalık turşusu - 8
Öğlen toplam: 172
Saat 5:
Tarçınlı süt - 136
Ara öğün toplam: 136
Akşam 7.30:
1 tabak kuru fasulye - 243
1 kepekli ekmek: 58
1 bardak ayran: 57
Akşam toplam: 358
Saat 10:
Tarçınlı süt: 136
Ara öğün toplam:136
Gün toplam:1102
1de 2si bir arada var 1160
afiyet olsunakşam yemek saati yarım saat düşmüş gözümden kaçmadı sanma tebriklerrrrrrrrrrrr
Kızlar menum
Sahur çorba yoğurt kuru kayısı suya katıp içtim
İftar çorba nohut yemeği iki tane mercimek köfte azıcık pide yedim şimdi de çay iciyorum 80 dk spor
Hadi içek mi ben suyu koydum
Bu arada 7.30da yedim bugün o da dişten öttürü
Yoksa 7de yicaktım
Bakalım gece açlıktan ölecek miyim
Slm kizlar hayirli ramazanlar canlar ben yogun oldugumdan ugrayamiyorum evimde mukavele okutturuyorum öğleden sonra,sabahtan ogleye kadar cocuklsrlan ilgileniyorum...
Bu arada gecen hastaneye gittim hemoglobin kanim düşmüş, b12 düşmüş, d vitamini düşmüş, şeker çıkmış birde bu eksikti diyeceğim lutfen saglikli beslenin az yiyecegim diye sagliginizdan olmayin böyle sikintilar çıkıyor ins hepiniz de güzel kg lar vermisinizdir.. hayirli iftarlar ♡♥♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?