- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.301
Senin suçun yoh araya kaynadi pağdon efendimben bişi yapmadım
51 mı coook uzun zamandır öyle bı rakam bende yokIsrarla istiyorux o 51 i
Senin suçun yoh araya kaynadi pağdon efendim
Öyle mı pilates çok efor yapmıyor diye yaptım tatlım hareketsizlik de kabızlık yapar diye yaptım ama yapmim mıCanim orucken spor yapma bence vucut su kaybediyomus iyce kabizlik olur
Poncigim ben spor yaptım beni de al listeye ne olurrrrbeni korkutuyosunusben gidiyom iy geceler sahurda pidenin içine tereyağını basın yiyin haydin
Bana da bi 52 rica edeyim yemegin üstüne iyi giderPatlicam yaa ne pis bogazimo 51 buraya gelecek
Gelmedi
Ben yaptımben bişi yapmadım
Bende en son orta okulda görmüştüm51 mı coook uzun zamandır öyle bı rakam bende yok
51 iyidir hoşdir guzel bi rakamdir ama bana da gelmiyo uzun zamandir51 mı coook uzun zamandır öyle bı rakam bende yok
Bakicam simdi. Ay ben spor yapiyorm yerde kizimdaaaa ne yapms bil nasil kokuo bide ustume oturuyo allahmmmmmmDeniz derya doldurcam sana mesajları:d
Ben zaten burdayim ne fark ederBu ara halsizm diye böyle oldu aldanmaaaayapim mi parteyi kaptan He salayim mi başınıza
hahahahahah ne sandinnnnnn calistirdm ble pitlit atiyo bacaklarimm. Ip atlicaktm bide kizimdan yapamiorm ya onume atliyo cjku biyerine gelir cani yanar amanNası kalkip yapcan çok merak ediyorum
Evet catladim yapana kadar ua
Ben oldummmm
bundan sonra ya çok yemeden yapın yada biraz sindirin ondan sonra yapınBende bende gündüz de pilates yaptım susatmiyo diye
Neee ahahhahaha ayy koptummm yaaabeni korkutuyosunusben gidiyom iy geceler sahurda pidenin içine tereyağını basın yiyin haydin
He yibeni korkutuyosunusben gidiyom iy geceler sahurda pidenin içine tereyağını basın yiyin haydin
Ben biraz araştırdım ramazanda hangi saatlerde spor yapilmali diye eger orucken yapilacaksa sabah erken saatlerde yapilabilir veya iftardan hemen once yapilabilir diyolar ama en sagliklisi yapilmamasiymiş canim vucut su atmasin diye iftardan 2 saat sonra en guzel zamanmışÖyle mı pilates çok efor yapmıyor diye yaptım tatlım hareketsizlik de kabızlık yapar diye yaptım ama yapmim mı
Yalnız yemegin ustune 52 veremiyoruz 55 var olma miBana da bi 52 rica edeyim yemegin üstüne iyi gider
Mis kokular eşliğinde spor çok guzellllBakicam simdi. Ay ben spor yapiyorm yerde kizimdaaaa ne yapms bil nasil kokuo bide ustume oturuyo allahmmmmmm
Ben zaten burdayim ne fark ederdemek oylee himmmm bileyim kimlerrr bakimmmm
hahahahahah ne sandinnnnnn calistirdm ble pitlit atiyo bacaklarimm. Ip atlicaktm bide kizimdan yapamiorm ya onume atliyo cjku biyerine gelir cani yanar aman
Ohhh supersin bebegim☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(114)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60
(161)Nuffiun:27+27+27+80
(135)justholdmetight:27+27+27+27+27
(163)Buki_89:27+27+20+27+35+27
()htc71:
MOR TAKİM
()Keptinn:
(54)Senad:27+27
(163)SekerPancarii:63+100
(195)sarraf:45+70+80
(255)ParteMorall:45+30+100+80+27
PEMBE TAKİM:430
MOR TAKIM:424
SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR.
Yarisuni oglen bacak kol gobek yapmstm.
Simdi hepsinden azar azar yaptim. Yeter bana bukadar heryerlerimi yaptim
E olsun madem kirmayalimYalnız yemegin ustune 52 veremiyoruz 55 var olma mi
Maşallah maşallah :)51 iyidir hoşdir guzel bi rakamdir ama bana da gelmiyo uzun zamandirgecen sene yaz 51 dim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?